Nihayet! Benimle aynı görüşte olan biri.ya kızlar iç dudaklarının görünmesi de gayet normal. bnm de öyle. niye bu kadr büyüttüğünüzü anlamıorm. kendinize güvenin. gzlce bakımını yapın oranın. ve her yerinizle barışık olun. tabiki estetik doktorları öyle dicek.demese nasıl para kazancak? ideal olan bi tip var ve hepimiz ona benzemeye çalışıorz. bence gereksiz bi çaba. kendinize güvenin
ha br de 18 inde vajen sarkması problemi yaşayan bir genç kızın 40 ından sonra yaşayacağı sıkıntıyı varın siz hesap edin. bu bir estetik ve sağlık problemidir. bununla yaşayıp yaşamamak da kişinin tasarrufundadır.
ooofff ya neden herşeyi erkeklerin beğenisini kazanmak için yapıyoruz ki. bir de şu açıdan bakmak lazım orada kadının uyarlmasını sağlayan bir çok sinir var. biliyorsunuz ameliyat olan bölgede sinirler zarar görebiliyor. e bu durumda kadının zevk almasını kısıtlamaz mı bu ameliyat.neyse ki benimkinde bahsedilen sorun yok. ama olsada asla düşünmezdim. ay kocam düzgün kuku görecek diye zevkimden mi olayım şakkıdı
ayyy bu arada sitenin namus kumkumaları kızmasın bekar bir genç kız zevk almaktan falan bahsediyo ya kaydirigubbakcemile3
:hulya:ben bişey görmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?