hee çok çekiştirince olmuyomu bu
çok çekiştirince mi ay hiç gülceğim yoktu ya ilahi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu problemin çok mastürbasyon yapmakla ilişkili olduğunu düşünüyorum. sizce?
Yok artık daha neler...
Yok kastettiği şey içerdeki dudakların hiç görünmemesi. Gerçi bu küçüklük hangi kısmın küçüklüğü veya birbirleriyle ilişkisi var mı bılemiyorum. bilmiyorumkismile
bu problemin çok mastürbasyon yapmakla ilişkili olduğunu düşünüyorum. sizce?
mona pisa sen ebe sin sen bilirsin neden oluyo böyle bilmiyorumkismile
:icecream:delikafadulden:roflol:
Sen ebe misin monapisa
yok ebenin kuzukulağı artık -tatlicadiarzu-:bbo:
ekindamla yaşadığı sorunu paylaşmış, burda hepimiz bunu yaptık ve halada yapıyoruz, bildiklerimizi ve yaşadıklarımızıda paylaşıyoruz, chess senin yaptığınada ne denir boşver, çözümü olabilck bi sorun için şortlu maya giymek zorunda deyl, lazer olayına gelince arkadaşının göstermesi çokk doğal, benimde arkadaşım yaptırmıştı ben görmek istedim ve öyle karar verip lazer yaptırdım, hepimiz insanız, insanca yaklaşalım
Bu forumdan da anlayacağımız üzere her kadında aynı olmuyor. Dert etmeye gerek yok. Fakat genç arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım. Senin yaşlarındayken senin kadar dert ederdim . Sonradan öğrendim bunun da normal olduğunu, hastayım zannederdim, bilsem üzülmezdim. Sebebi de genetik.Annen kızkardeşin büyük ihtimal buna sahip. Kızın olursa onda da yüksek ihtimal böyle olur.
Ayrıca bu ameliyata kişiyi fiziksel olarak rahatsız etmiyorsa karşıyım. Yani canını acıtmıyorsa seni hasta etmiyorsa.... psikolojik olarak rahatsız ediyor,erkek arkadaşım ne der diye ameliyata karşıyım. Bakıyorum da moda oldu sanki. Biçok kadında varsa demek ki bu şekil de normal. Bazılarının yaratılışı böyle. Bu ameliyat yaygınlaşırsa bu durum bir kusur sayılacak. Erkekler de bu kadınları kusurlu görmeye başlayacak. Zaten yeterince derdimiz var kilolusun zayıfla, boyum kısa topuklu giyeyim, manikür, ağda bi derdimiz daha oldu labioblasti.
Erkek arkadaşı o yorumda bulunan arkadaşım, arkadaşın seninle bu şekilde konuştuğunda cevap olarak malum organıyla ilgili bir yorum yapsaydın cevaben... ne hissettiğini anlasaydı.Eşim bahsederse çok gücenir gurur yapardım. Erkekler nasıl davranmalarına izin verirsen öyle davranır.
Aa rica ederim canım... dokuz doğurtturma konusunda uzmanlığım var kaydirigubbakcemile3
neden kızın üzerine bu kadar gittiniz anlayamadım yani kız daha küçük sorup öğrenmek danışmak istemiş ayrıca neresine istiyorsa orasına takar çok acaip şu yazılan cvplar ya kızı yerin dibine sokmuşsunuz üstüne birde alay etmişsiniz ayıp ya üstelik arkadaşı biyerlerini göstemiş diye sinir krizi geçireceksiniz neredeyse herkesin çevresi farklıdır demek ki onun çevresinde bu ayıplanıcak bişi değil istemeyen bakmasın bakana neden laf söylüyosunuz ki he bide ilavetenya arkadaşım kimin kiminle yattığı kalktığına takılmasanıza genç kızlarımız yapmasalar daha iyi tabi ama yapandan rahatsız oluyorsanız muhattap olmazsınız olur biter yani
Bu forumdan da anlayacağımız üzere her kadında aynı olmuyor. Dert etmeye gerek yok. Fakat genç arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım. Senin yaşlarındayken senin kadar dert ederdim . Sonradan öğrendim bunun da normal olduğunu, hastayım zannederdim, bilsem üzülmezdim. Sebebi de genetik.Annen kızkardeşin büyük ihtimal buna sahip. Kızın olursa onda da yüksek ihtimal böyle olur.
Ayrıca bu ameliyata kişiyi fiziksel olarak rahatsız etmiyorsa karşıyım. Yani canını acıtmıyorsa seni hasta etmiyorsa.... psikolojik olarak rahatsız ediyor,erkek arkadaşım ne der diye ameliyata karşıyım. Bakıyorum da moda oldu sanki. Biçok kadında varsa demek ki bu şekil de normal. Bazılarının yaratılışı böyle. Bu ameliyat yaygınlaşırsa bu durum bir kusur sayılacak. Erkekler de bu kadınları kusurlu görmeye başlayacak. Zaten yeterince derdimiz var kilolusun zayıfla, boyum kısa topuklu giyeyim, manikür, ağda bi derdimiz daha oldu labioblasti.
Erkek arkadaşı o yorumda bulunan arkadaşım, arkadaşın seninle bu şekilde konuştuğunda cevap olarak malum organıyla ilgili bir yorum yapsaydın cevaben... ne hissettiğini anlasaydı.Eşim bahsederse çok gücenir gurur yapardım. Erkekler nasıl davranmalarına izin verirsen öyle davranır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?