of arkadasım herkesde baska dert benimde bu derdim var bide baska derdim varr bilmıyorum Allahın yarattıgı bişey diyemıyo ama insan napalım kaderimiz böylee
böyle yaratilmisiz demeyi biliyosunda, seni kim yaratti?????? bacaklarini aciptami yatiyosun o sezlonga...bikini giyemiyosun diye üzülmektesin...ne diyecegimi bilemiyorum ...
kusura bakmayın ama güldürdünüz beni kuvvetli ihtimalle erkek olabileceğinizi düşünüyorumlmaz:
allah başka dert vermesin
ekindamla yaşadığı sorunu paylaşmış, burda hepimiz bunu yaptık ve halada yapıyoruz, bildiklerimizi ve yaşadıklarımızıda paylaşıyoruz, chess senin yaptığınada ne denir boşver, çözümü olabilck bi sorun için şortlu maya giymek zorunda deyl, lazer olayına gelince arkadaşının göstermesi çokk doğal, benimde arkadaşım yaptırmıştı ben görmek istedim ve öyle karar verip lazer yaptırdım, hepimiz insanız, insanca yaklaşalım
ağı geniş mayo giy sende, yada altı kısa şort şeklinde olan mayolardan giy
ayrıca arkadaşın neden lazer yaptırdı diye bi tarafını sana gösteriyo anlamadım, hadi gösterdi sen niye bakıyon sempatiksalakcinni
ekindamla yaşadığı sorunu paylaşmış, burda hepimiz bunu yaptık ve halada yapıyoruz, bildiklerimizi ve yaşadıklarımızıda paylaşıyoruz, chess senin yaptığınada ne denir boşver, çözümü olabilck bi sorun için şortlu maya giymek zorunda deyl, lazer olayına gelince arkadaşının göstermesi çokk doğal, benimde arkadaşım yaptırmıştı ben görmek istedim ve öyle karar verip lazer yaptırdım, hepimiz insanız, insanca yaklaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?