Bu ameliyat yaygınlaşırsa bu durum bir kusur sayılacak. Erkekler de bu kadınları kusurlu görmeye başlayacak. Zaten yeterince derdimiz var kilolusun zayıfla, boyum kısa topuklu giyeyim, manikür, ağda bi derdimiz daha oldu labioblasti."
Çok yerinde bir tespit. Bu ameliyat yaygınlaşmamalı yoksa uçları dışarı taşan labialar (ki normal olan durum bu ve neredeyse herkezinki dışarı taşıyor) kusur sayılacak ve hepimiz labioplasti yaptırmak zorunda kalacağız. Tıpkı manikür ve ağda yaptırdığmız gibi. Bir bu eksikti.
akannehir
müslümanlikla ne alaka onu anlayamadim kafamçokkarıştıcok gülüyoru´m yaa...haya damari catlamis derlerdi bilmezdim ne demek o...bunu bana erkek arkadasi yegeninin vaginasina benzetmesi inandirdi ...yakismiyor bizlere..ayipppp günahh diye birsey var ya...müslümanmisin diye soru sorulsa elhamdulillah müslümanim diye cevap verirler...kiniyorum hemdeeee siddetleee..yakistiramiyorum kendi milletimeeee...yegeninin vaginasina benzetmismismismis yuhhhhhhhhhhhh
yav bu ergenler birbirlerine şeylerini mi göstermişlerakannehir
evet, bunuda normal karşılıyolar:bbo:
iyice okursanız ilk mesajı neden gösterdiğini anlarsınız
akannehir
müslümanlikla ne alaka onu anlayamadim kafamçokkarıştı
biliyorum canım konu ilk açıldığında da yazmıştım zaten, bu bi neden değil bence:hulya:
bu kimin resmi ya, burdaki bi üyeninse bayılır kalırım:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?