ikincisi risksiz demek çok yalnış. bu sitede eşine vajinal estetik ameliyatı olup sonrasında eşiyle asla ilişkiye giremeyen bir arkadaş vardı(ameliyat sonucu deformasyn daha da artmış bu nedenle eşi ilişkiye girmek istemiyormuş. ameliyatı kendisi yaptığı halde). bir de konu sahibi arkadaş henüz 17 yaşında. teşvik etmekten ziyade risklerini ve yaşının doğru karar vermek için uygun olmadığını anlamak gerekir diye düşünüyorum.elbette ki bizlerin yaşna geldğinde kendi kararını verir. çok rahatsızsa durumundan sizin gibi ameliyat olabilir
ekindamla yaşadığı sorunu paylaşmış, burda hepimiz bunu yaptık ve halada yapıyoruz, bildiklerimizi ve yaşadıklarımızıda paylaşıyoruz, chess senin yaptığınada ne denir boşver, çözümü olabilck bi sorun için şortlu maya giymek zorunda deyl, lazer olayına gelince arkadaşının göstermesi çokk doğal, benimde arkadaşım yaptırmıştı ben görmek istedim ve öyle karar verip lazer yaptırdım, hepimiz insanız, insanca yaklaşalım
ben de bu ameliyatı oldum.6 yıllık evliyim.bayadır bu siteyi takip ediyorum ama üye değildim.bu sorunu bir zamanlar kafasına çok takmış ve herkesin söylediklerinden kafası çok karışmış biri larak yazmak istedim.ben eşimle evlendiğim günden beri orgazm sorunu yaşadım.bunun için çok doktora gittik.ama bu arada hep küçük dudaklarda hem de klitoris bölgemde çok deformasyon vardı etim kıvrık kıvrıktı.iç dudaklarda çok sarkıktı.gittiğimiz bir doktor vajinanın bu halininde orgazmmı olumsuz etkileyeceğini söyledi.iç dudakların sarkmasından değil özellikle klitoristte deformenin çok olmasından.ameliyat kelimesinden korktuğumdan ilk önce emin olamadım ama doktorum beni çok rahatlattı güvendim oldum.gerçekten zevk konusunda bayağı farkını gördüm.şekli hakkında da eşim sen üzülme diye hep kötü değil sana öyle geliyor dedim ama şimdiki hali çok hoş çok hoşuma gidiyor diyor.bazı bayan arkadaşlar o kısımda ameliyat sonrası zevk azalması olabileceğini yazmış.haklı olabilirler işini iyi yapamayan bir doktora denk gelirseniz her şey mümkün.ama şu tutumları yanlış illa zevk alamazsınız aman sakın olmayın demekte gerçekten olmaya ihtiyacı olan kararsız kişileri daha çok korkutur.benim tavsiyem bir kere gerçekten gerekli mi iyi bir doktora muayene olun.eğer gerkliyse de çok emin ellere teslim edin kendinizi.kafanızada fazla takmayın dünyada daha ne dertler var.sevgiler.
peki cnanım ameliyaını kime ve ne kadar olmuştun?
aylin karanlık 2000 lira 2008 de oldum ben.
yalnız vajinanın şeklinin orgazmı etkileyeceğini söyleyen bir kadın doğumcuydu profesör doktor yusuf ziya yergök onunla görüştük ama ben bir estetik cerrahı tercih ettim aylin hanımın bayan olması da buna sebep eşimle öyle istedik.
bide doğumdan sonra sarma olabiliyomuş bu konuda bi fikrin varmı? bu konuyuda pek kimseye soramıyosun.geçenlerde eşimin kuzenleri falan evde toplandık kız kıza hepimiz.öle konu açıldı mısırda kadınları sünnet ediyolarmış falan diye.hazır laf açılmışken dedmki bazı kadınların iç dudaklarıda sarkık oluyomuş dedim hepsinin yaptığı yorum aynen şu '' O fazla ilişkiye girmekten oluyomuş'' ayn ne alaka şimdi kalkıp bişide diyemedim.aynı sorun bendede var ama benim çok ilişkiye girmekten olmadı demek istedim.halbuki benim ortaokulda ortaya çıktı bu durum ve bende biraz rahatsızım açıkçası.
bide doğumdan sonra sarma olabiliyomuş bu konuda bi fikrin varmı? bu konuyuda pek kimseye soramıyosun.geçenlerde eşimin kuzenleri falan evde toplandık kız kıza hepimiz.öle konu açıldı mısırda kadınları sünnet ediyolarmış falan diye.hazır laf açılmışken dedmki bazı kadınların iç dudaklarıda sarkık oluyomuş dedim hepsinin yaptığı yorum aynen şu '' O fazla ilişkiye girmekten oluyomuş'' ayn ne alaka şimdi kalkıp bişide diyemedim.aynı sorun bendede var ama benim çok ilişkiye girmekten olmadı demek istedim.halbuki benim ortaokulda ortaya çıktı bu durum ve bende biraz rahatsızım açıkçası.
madem bukadar takıon git kestir biçtir yani toktura
Şu anda eskisi kadar takmıyorum.Vay be neredeyse 1 sene olacak konuyu açalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?