vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

Bide ne ola ki, okulda yazım kuralları konusu size hiç anlatılmadı galiba. Yo yoooooo böylelerine laf anlatılmaz. Size akıl fikir bir deeeee yazım kurallarını iyi öğrenmenizi diliyorum konu sahibi.
Sizde umarım bir gün klavyedeki harflere ölümüne basılı tutmak yerine bir kere dokunmayı öğrenirsniz

Ne deseydim kadına haMfendi kukunuz zonguldak kömürü gibi sizi en yakın güzellik merkezine yönlendiriyorum burdan çıkınca koşar adımla oraya gidin ya da psikolojik destek alıcam seans ücretimi ödeyin öyle gidin mi deseydim
Bir şey diyemezsin işte. Israrla anlamadığın konu da bu. Çünkü senin haddine değil,üstüne vazife değil. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Hem insanların parasını alıyorsun hemde arkalarından dedikodu yapıyorsun. Yaptığın hem ayıp hem de etik değil. Psikolojisi bu kadar hassas bir ponçiksen yapma o zaman ağda mağda? Zorla mı? Sanki hayrına yapıyorsun. Hayır ağda yapıp ne görmeyi bekliyorsun acaba ya? Muhtemelen mahalle arasında bir kuaförsünüz ne bekliyosun ağdaya Bella Hadid falan mı gelecek diye bekliyorsun anlamadım ki.

Ne alaka kadının kimliğini mi ifşa ettim isminimş verdim fotoğrafınımı gösterdim ne alaka ne alakaaaaa
Demin bu üyeye( Sena616 Sena616 )kelimeleri uzatmadan yazmayı öğren diyip kelime uzatmak 😂

Sen kadını ifşa etmedin ama senin gibi kuaföre vb yerlere gitme fobisi olan kişilerin fobisine fobi kattın 🤙🏻

X