-
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
Öyle değilse kadın olduğunu ispatlamak için niye 250 Gr teraziye koy tarzı cümle yazdın ???? Kendinle çelişiyorsun saçma sapan bir konu açmışsın burdaki üyeler kadını bulup vajina rengini mi açtırsın sana online terapi mi versin travma yaşadığın için ?Erkekler için sadece bir adet vajina yeterli yani öylemi
Bir Nicke bak bir yazıya bak...He hüplettiysede çorba gibi geri kusmuşki şuan benimle beraber nşaldklslaşşaşsş
Emek + romatizmalı parmaklar + bel fıtığı + hissiz parmak uçları + onlarca dava + kavga kıyamet sonucu olan bir meslekte alınan paranın vicdanı yapılmazNasılsa düğün günü, damat ödemek zorunda diye 3 saatlik gelin saçına 4000 aliyor olmak ahlak anlayışınıza uyuyor mu, merak ettim.
Buna helal para diyor musunuz?
Rüzgar esse yıkılacak,gecekonduda bozma apartmanlarina 8 bin lira kira isteyen ev sahipleri gibisiniz
Hic hatırlamıyorum ya konusunu, o kadar guzelse yasli adamla ne isi varmış dipdiri gencler varkenYaşlı sevgilisi tarafından şişirilmiş bi toy taze işte, epeydir görmüyorduk buralarda.
Ay kesinlikle erkek ve şu an sadece ortamın yoklamasını yapıyor. Ya bu durumun normal olup olmadığını anlamaya çalışıyor ya da insanların kendi vajinalarını anlatmasını dinlemek istiyor.Hele hele ağza bak sen erkek değilsen bende birşey bilmiyorum hem de uzanamadığı ciğere mundar diyen eziklerden
Demek oda pörsümüş seviyorHic hatırlamıyorum ya konusunu, o kadar guzelse yasli adamla ne isi varmış dipdiri gencler varken
Onlar el üstünde tutuyor ablası, ama evlendikten sonra yüzüne bakmayacak haberi yok. Çok konu var öyle yaşça büyük kocam benle ilgilenmiyor diye.Hic hatırlamıyorum ya konusunu, o kadar guzelse yasli adamla ne isi varmış dipdiri gencler varken
Ne deseydim kadına haMfendi kukunuz zonguldak kömürü gibi sizi en yakın güzellik merkezine yönlendiriyorum burdan çıkınca koşar adımla oraya gidin ya da psikolojik destek alıcam seans ücretimi ödeyin öyle gidin mi deseydimBirine bayan demek ne zamandan beri eziklemek oldu bilmiyorum ama buna takıldıysan kompleksli birisin demek ki. Zaten 2 lafından biri ona buna sallamak. O yüzden benim eziklememe gerek yok her şey ortadaOlmayan özgüvenini milletin arkasından konuşarak,ona buna sallayarak mı sağlıyorsun?
İnanırım onlarca dava ve kavga kiyamet kısmınaEmek + romatizmalı parmaklar + bel fıtığı + hissiz parmak uçları + onlarca dava + kavga kıyamet sonucu olan bir meslekte alınan paranın vicdanı yapılmaz
Az once hortumcuyuz diyen kimdi yaa, aaa senmissinEmek + romatizmalı parmaklar + bel fıtığı + hissiz parmak uçları + onlarca dava + kavga kıyamet sonucu olan bir meslekte alınan paranın vicdanı yapılmaz
Ki burda kendi travma yaratıyor ağdacılara güvenememe travmasıÖyle değilse kadın olduğunu ispatlamak için niye 250 Gr teraziye koy tarzı cümle yazdın ???? Kendinle çelişiyorsun saçma sapan bir konu açmışsın burdaki üyeler kadını bulup vajina rengini mi açtırsın sana online terapi mi versin travma yaşadığın için ?
Sanki bana atom parçalıyor yaEmek + romatizmalı parmaklar + bel fıtığı + hissiz parmak uçları + onlarca dava + kavga kıyamet sonucu olan bir meslekte alınan paranın vicdanı yapılmaz
Yok o İyilik dizisinin damlası karakter olan kzlclzlşxğBir Nicke bak bir yazıya bak...
İyilik damlıyor mübarek
Kendi dusen ağlamaz ya, böyle konuşan tiplere de üzülemiyorum hakediyorlarOnlar el üstünde tutuyor ablası, ama evlendikten sonra yüzüne bakmayacak haberi yok. Çok konu var öyle yaşça büyük kocam benle ilgilenmiyor diye.
Ahahahaha sesli guldum, aferinSizin düğüniniz ağustosta oldu diye herkes yaz mevsiminde yapmak zorunda her haftasonu düğüne gidiyoruz biz ailecek en kötü iki haftada birher haftasonuda gelinimiz var neredeyse şükürler olsunki
Lojistikmi okudunuz bayanDemek oda pörsümüş seviyoroysa ne dipdiri çocuklar var
Tam nokta atışı bi nick olmuşYok o İyilik dizisinin damlası karakter olan kzlclzlşxğ
Çünkü el üstünde tutacak yerleriOnlar el üstünde tutuyor ablası, ama evlendikten sonra yüzüne bakmayacak haberi yok. Çok konu var öyle yaşça büyük kocam benle ilgilenmiyor diye.