vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

50 mi kaş 60 sadece

Senin o varos kokunu burdan bile alırımm.

Bayan diyerek dalgamı geçtiğini yada eziklediğini mi sandın bide

Bence siz laf sokmak için yazmışsınız gayet ortada tırnak içine alarakta başıma kakıyosunuz dimi

Merak etmeyin beyran çorbası gibi hüpletmiştir o dudakları, bence bunu düşünerek biraz da siz delirin
Erkeklerin vajina görüntüsüne takıldığını düşünen bir saf kadın daha Unutturacakmış, ah canım.

Yazik be 4000 liraya gelin paketi mi kaldi peki kac ay suruyor bu bol gelin paketleri? 1? 2? Geri kalan zamanlarda kazandiklarinizi yersiniz bi sey olmaz

kuaförlere düğününde 3 saat salon koltuğunu meşgul edeceğin 4000 tl gelin paketi ödemesi yapıp cebi hortumlanan
Nasılsa düğün günü, damat ödemek zorunda diye 3 saatlik gelin saçına 4000 aliyor olmak ahlak anlayışınıza uyuyor mu, merak ettim.
Buna helal para diyor musunuz?
Rüzgar esse yıkılacak,gecekonduda bozma apartmanlarina 8 bin lira kira isteyen ev sahipleri gibisiniz

Bayan diyerek dalgamı geçtiğini yada eziklediğini mi sandın bide
Birine bayan demek ne zamandan beri eziklemek oldu bilmiyorum ama buna takıldıysan kompleksli birisin demek ki. Zaten 2 lafından biri ona buna sallamak. O yüzden benim eziklememe gerek yok her şey ortada Olmayan özgüvenini milletin arkasından konuşarak,ona buna sallayarak mı sağlıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…