- 17 Ağustos 2011
- 22.064
- 137.851
-
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
Çek kukunu atErkek olmadığımı nasıl kanıtlayabilirim sana
50 miBayan ne anlatıyon sen ya? Hayat arkadaşının cebini hortumlayan kadınlar diye küçümsediğin kadınlar sayesinde ekmek yiyorsun. Kılından,tüyünden midenin bulandığı insanlar sayesinde ekmek yiyorsun. Ay gerçekten sizin gibilere para kazandırmamak lazım. Böyle bir namkörlük görmedim. Parasıyla hizmet alıyorsun arkandan kızın teki neler diyor. Yapma o zaman zorla mı yapıyorsun? Hayrına değil parasına yapıyorsun. O zaman konuşma millettin arkasından. Ayrıca makul falanda değil bir kaş bıyığa 50 lira alıyorsunuz.
Senin o varos kokunu burdan bile alırımm.Benim ( daha doğrusu annem ve elemanının ) tek rızkı ağdadan gelmiyor tatlım kıl tüy temizlerken midemizi bulandırıp cüzi paralar alıyoruz evet ama o beğenmeyip aklınca küçümsediğin kuaförlere düğününde 3 saat salon koltuğunu meşgul edeceğin 4000 tl gelin paketi ödemesi yapıp cebi hortumlanan ama düğün günü diye bozuntuya vermeyen hayat arkadaşınla baba evine dönüyorsun ve biz bir haftasonu içerisinde 3 kişi 9-10 gelin çıkartık iki günde yaptığımız ciro aylık gelirin kadar bile değil belkide((
Bir de kegel egzersizlerini araştırın. Büyük bir olay değil ama. Sağlık sorunu teşkil etmiyorsa isterse yeşil olsun.İşte ondan yazdım zaten olmaması için ne yapabilirim yada olursa naparım aaağğğğğğğğ
Ee size mi kaldı siyah vajinanın tasasıülkemizde tonlarca ağdacı ve vajinası siyah kadın var
Merak etmeyin beyran çorbası gibi hüpletmiştir o dudakları, bence bunu düşünerek biraz da siz delirinBöylesinide gördüyse aslan kocama unutması için her türlü psikolojik desteği sağlamaya hazırım
Bayan diyerek dalgamı geçtiğini yada eziklediğini mi sandın bideBayan ne anlatıyon sen ya? Hayat arkadaşının cebini hortumlayan kadınlar diye küçümsediğin kadınlar sayesinde ekmek yiyorsun. Kılından,tüyünden midenin bulandığı insanlar sayesinde ekmek yiyorsun. Ay gerçekten sizin gibilere para kazandırmamak lazım. Böyle bir namkörlük görmedim. Parasıyla hizmet alıyorsun arkandan kızın teki neler diyor. Yapma o zaman zorla mı yapıyorsun? Hayrına değil parasına yapıyorsun. O zaman konuşma millettin arkasından. Ayrıca makul falanda değil bir kaş bıyığa 50 lira alıyorsunuz.
Bak işte ben geride bile kalmışım. Kendi kendinin tezini çürüttün şu an farkında değilsin50 mikaş 60 sadece
Hiç mi şaşmaz…Daha travmatik olansa babası yaşındaki sevgilisinin o eleştirdiği kukunun belki binbir çeşidini görmüş olması
Çokmu abarttınız sankiYa umarım fake konudur ya gerçekten böyle bir insan yoktur umarım
Sana kötü bir haberim var. Bir kaç seneye seninde öyle olacak.ülkemizde tonlarca ağdacı ve vajinası siyah kadın var
Bence siz laf sokmak için yazmışsınız gayet ortadaÇoğu öğrencimi kuaförlüğe yönlendiriyorum ben, farkındayım her şeyin. “Aklınızca” laf sokmuşsunuz ama okuduğunuzu anlayın önce. Kuaförleri değil, sizi ve iş ahlakınızı küçümsedim.
Sanıyorlarki erkekler deli olmuyor kukularımızaMerak etmeyin beyran çorbası gibi hüpletmiştir o dudakları, bence bunu düşünerek biraz da siz delirin
Erkeklerin vajina görüntüsüne takıldığını düşünen bir saf kadın dahaMerak etmeyin beyran çorbası gibi hüpletmiştir o dudakları, bence bunu düşünerek biraz da siz delirin
Yazik be 4000 liraya gelin paketi mi kaldiBenim ( daha doğrusu annem ve elemanının ) tek rızkı ağdadan gelmiyor tatlım kıl tüy temizlerken midemizi bulandırıp cüzi paralar alıyoruz evet ama o beğenmeyip aklınca küçümsediğin kuaförlere düğününde 3 saat salon koltuğunu meşgul edeceğin 4000 tl gelin paketi ödemesi yapıp cebi hortumlanan ama düğün günü diye bozuntuya vermeyen hayat arkadaşınla baba evine dönüyorsun ve biz bir haftasonu içerisinde 3 kişi 9-10 gelin çıkartık iki günde yaptığımız ciro aylık gelirin kadar bile değil belkide((
Nasılsa düğün günü, damat ödemek zorunda diye 3 saatlik gelin saçına 4000 aliyor olmak ahlak anlayışınıza uyuyor mu, merak ettim.kuaförlere düğününde 3 saat salon koltuğunu meşgul edeceğin 4000 tl gelin paketi ödemesi yapıp cebi hortumlanan
Şeytan diyo koy teraziye 250 grSanıyorlarki erkekler deli olmuyor kukularımıza
E madem bunu biliyorsunuz niye yeni öğrenmiş gibi davranıp konu açıyorsunuz?ülkemizde tonlarca ağdacı ve vajinası siyah kadın var
Birine bayan demek ne zamandan beri eziklemek oldu bilmiyorum ama buna takıldıysan kompleksli birisin demek ki. Zaten 2 lafından biri ona buna sallamak. O yüzden benim eziklememe gerek yok her şey ortadaBayan diyerek dalgamı geçtiğini yada eziklediğini mi sandın bide