vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

Nasılsa düğün günü, damat ödemek zorunda diye 3 saatlik gelin saçına 4000 aliyor olmak ahlak anlayışınıza uyuyor mu, merak ettim.
Buna helal para diyor musunuz?
Rüzgar esse yıkılacak,gecekonduda bozma apartmanlarina 8 bin lira kira isteyen ev sahipleri gibisiniz
Artık gelinler bile düğünüm var demiyor oh iyi oluyor bunlara gidip evde giyiniyorlar

Yazik be 4000 liraya gelin paketi mi kaldi 😂😂😂 peki kac ay suruyor bu bol gelin paketleri? 1? 2? Geri kalan zamanlarda kazandiklarinizi yersiniz bi sey olmaz
Sizin düğüniniz ağustosta oldu diye herkes yaz mevsiminde yapmak zorunda her haftasonu düğüne gidiyoruz biz ailecek en kötü iki haftada bir 😂 her haftasonuda gelinimiz var neredeyse ✨ şükürler olsunki

kafanıza göre fiyatmı brlirliyorsunuz? kuaförler odası falan vardı sanırım bir adres verinde sizi bir güzel kafalarına göre fiyat belirliyorlar diye şikayet edelim. mahrem paylaşıyorda diyede edelim bakalım kuaförünüz kalıyornu

Sizin düğüniniz ağustosta oldu diye herkes yaz mevsiminde yapmak zorunda her haftasonu düğüne gidiyoruz biz ailecek en kötü iki haftada bir 😂 her haftasonuda gelinimiz var neredeyse ✨ şükürler olsunki
Müşterilerin arkasından böyle konuştuğunu bilseler gelirler mi acaba? Keşke ifşa falan olsan ne çok isterdim.

X