vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

Sülalemdekş bütün kadınlar doğum yaptı hiçbiride vajinası siyah olması ama
Açıp herkese baktınız mı? Bu nasıl bir ruh hastalığıdır. Hormonlardan, hamilelikle beraber vücut kimyasında meydana gelen değişimlerden ötürü göğüs ucu ve vulva belli bir miktar koyulaşır. Pcos da koyulaşma yapabilir. Ne yapalım alkışlayalım mı şimdi?

Ne kadar profesyonelsiniz işinizde böyle? Çalışma arkadaşlarım dahil bir sürü insanın vulvasını görmüşümdür görüntüsü rengi aklımda hiç kalmadı. Rezillik bu yaptığınız.

Annem kuaför elemanı birkaç günlüğüne samsuna gitti
okula gitmiyorum şuan online olduğu için beni dükkanına çağırdı yardımcı olmamı istedi
Üç gündür dükkandayım ağda kısmına ben bakıyorum
😳üç günde gördüklerime inanmadım
Asla body shaming yapmıyorum asla hemde herkesin vajinası aynı olucak diye bi kurak yok ama arkadaşlar siyah vajina olur mu 😳 siyah 💁‍♀️hemde iç kısmı siyah ve vajinanın içinden bir kısmı slime gibi sarkmış
Ay bende fobi başladı ya benimkide öyle olursa diye elim titriyor o kadını gördüğümden beri ve hala titremesi geçmedi nasıl kurtulurum bu durumdab

Çok ayıp yaa müşteri size güvenerek geliyor siz orasına burasına bakıp ya benimde şöyle böyle olursa diye şeyler yazıyorsunuz buraya.Binlerce sir yapmışımdir ama müşterilerimin özel bölgesi hakkında tek fikrim yok.Benim işim şekli, rengi değil demi?İşimi yapar çıkarım.Yapmayin bu işi ve merak etmeyin çok ilginç geldiyse sizin ki çok başka demek benzemez🤷
Aynen çok ayıp

Arkadaşlar, siz I iyilikdamlayancar 'a bakmayın. Her meslekte etik davranmayan tipler çıkabilir. Kadınlar ağda için ve giysi, makyaj... gibi konularda birbirlerine yardımcı olurlar ve olay kadınlar arasında kalır. Çocukluğumun geçtiği köyde kadınlar kaplıcada veya evde birbirlerine ağda yaparlardı, bu bir karşılıklı güven ve eğlence, muhabbet durumuydu. Kimse de kimsenin vajeni veya poposu ile ilgili kötü espri yapmazdı. Kendim, ablam ve kuzenim de yıllarca birbirimize ağda yaptık. Çok da eğlenirdik. Sonralardan gittiğim ağdacılar da hep hoş muhabbet insanlardı. Genital bölgeye ağda biraz acısa da işlerini o kadar seri yapıyorlardı ki, dakikalar içinde bitiriyorlardı. Hatta bir yıl çalıştığım bir Doğu Anadolu kasabasında evlere gelen ağdacılar vardı. Kimsenin vajeninin, anüsünün muhabbetini etmezler; işlerini düzgün yapıp ekmek paralarına bakarlardı. KK'de çok kez önermişimdir; iş bulmak isteyenler saç bakımı, manikür, pedikür, ağda yapsınlar diye. Çünkü bu işlerde para var.
Ağdacıya genital bölgemizi açtığımız anda korunmasız ve endişeli bir hal almamız hatta bazı çok nadir olabilecek şeylerin gerçekleşmesi bile gayet normal. Çoğu ağdacı da bunları önemsemez, görmezden gelir. Ağdaya gitmeden önce duş almak, vajeni suyla temizlemek, tuvalete gitmek ve iyi taharetlenmek akıntı, koku, işeme, gaz kaçırma gibi durumları engeller.
Her yerimizi görmesine müsade ettiğimiz ağdacılara ön yargı oluşmasın, onlar önemli bir iş yapıyorlar ve arada çürükler çıksa da güvenilirler.

Sizin düşünceniz farklı olabilir genel olarak böyle ahlaksız agdacilar olduğu için kadınlar gidemiyor birde bunu eşlerine anlatanlar var eşleri de iş ortamın da anlatıp millet karısını sevgilisini kuaföre gitmesini istemiyor

X