- 28 Mart 2017
- 16.514
- 68.153
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
Sulalenizde ki butun kadinlarin Dogumdan sonra vajinasina mi baktiniz?Sülalemdekş bütün kadınlar doğum yaptı hiçbiride vajinası siyah olması ama
Sapikmisiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sulalenizde ki butun kadinlarin Dogumdan sonra vajinasina mi baktiniz?Sülalemdekş bütün kadınlar doğum yaptı hiçbiride vajinası siyah olması ama
Sizden bahsetmedim ki zaten:)yazdıklarınız doğru ve konu sahibinin kınadığı şeyler .mutlaka kendi de yaşayacaktır demek istedim.yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayınO yazıyı ben yazmamışım ama alıntı ben çok tuhaf
Açıp herkese baktınız mı? Bu nasıl bir ruh hastalığıdır. Hormonlardan, hamilelikle beraber vücut kimyasında meydana gelen değişimlerden ötürü göğüs ucu ve vulva belli bir miktar koyulaşır. Pcos da koyulaşma yapabilir. Ne yapalım alkışlayalım mı şimdi?Sülalemdekş bütün kadınlar doğum yaptı hiçbiride vajinası siyah olması ama
Allah'ın sivilceli ergeni seni,toplum olarak bir arpa boyu yol alamayışımızın sebebini çok güzel özetliyorsun burada.Sana çok şey yazardım da,hiç modumda değilim.Görünen köy değilde benmi bozuyorum psikolojilerini
Açıp tek tek kuku kontrolü yapmış sanki haspamSülalemdekş bütün kadınlar doğum yaptı hiçbiride vajinası siyah olması ama
Yok bebeğim, şaşırdım o kadarSizden bahsetmedim ki zaten:)yazdıklarınız doğru ve konu sahibinin kınadığı şeyler .mutlaka kendi de yaşayacaktır demek istedim.yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın
Yok bebeğim, şaşırdım o kadar
Annem kuaför elemanı birkaç günlüğüne samsuna gitti
okula gitmiyorum şuan online olduğu için beni dükkanına çağırdı yardımcı olmamı istedi
Üç gündür dükkandayım ağda kısmına ben bakıyorum
üç günde gördüklerime inanmadım
Asla body shaming yapmıyorum asla hemde herkesin vajinası aynı olucak diye bi kurak yok ama arkadaşlar siyah vajina olur mu siyah hemde iç kısmı siyah ve vajinanın içinden bir kısmı slime gibi sarkmış
Ay bende fobi başladı ya benimkide öyle olursa diye elim titriyor o kadını gördüğümden beri ve hala titremesi geçmedi nasıl kurtulurum bu durumdab
Aynen çok ayıpÇok ayıp yaa müşteri size güvenerek geliyor siz orasına burasına bakıp ya benimde şöyle böyle olursa diye şeyler yazıyorsunuz buraya.Binlerce sir yapmışımdir ama müşterilerimin özel bölgesi hakkında tek fikrim yok.Benim işim şekli, rengi değil demi?İşimi yapar çıkarım.Yapmayin bu işi ve merak etmeyin çok ilginç geldiyse sizin ki çok başka demek benzemez
İsim soyisim mi varAğda yaptim dedigin müşterin burayi okursa size tazminat davasi açar başiniz belaya gidebilir, ciddi bisey diyorum dikkate alin lütfen
Aynen yattığı kişi düşünsün?Ee size mi kaldı siyah vajinanın tasası
düşünsene bu konu sahibine misafirliğe gidiyorsunun kukuna bakmadan seni içeriye almam diyorAçıp tek tek kuku kontrolü yapmış sanki haspam
Gidip kart horoz sevgilisine yetiştirmediyse bişey bilmiyorum shsshhsafedersin de milletin a*m*ı neden senin dilinde?