vajinam bazı kadınlarınkine benzer diye korkuyorum

Ne yapsın kadınlar sırf estetik görünsün diye gidip bıçak altına mı yatsın çamaşır suyuna mı batırsın? o beğenmediğin şeyin kılını almaya muhtaçsın işte yapacağın bir şey yok. görmek zorunda değilsin kimse seni tutup açıp göstermiyor ki görüyorsun çünkü bundan para kazanıyorsun kafana silah mı dayadı gel al diye .artık çoğu kuaför yapmıyor ağda rahatsız olan bıraksın
He muhtacım yaptıran muhtaç asıl 😂

Gaz kaçırma isteyerek olan bir durum mu sence ?
Ya da doğum sonrası vajinasindaki sarkma vb değişim kendi istekleriyle mi oldu ?
Her vajinası sarkan ameliyat olmak zorunda mı?
Kendiyle barışık insanlar olamaz mı?

Belki durumları el vermiyor ameliyat olmaya belki sağlıkları müsait değil lütfen biraz sağduyulu mu olsan ????
Hiç bu açıdan düşünmemiştim aydınlattığınıxniçin teşekkür ederim pişman oldum şuan

He muhtacım yaptıran muhtaç asıl 😂
yo değil tek kuaför sen misin? başına silah mı dayadı gel al diye parasıyla değil mi? o beğenmediğin müşterinin saçıyla kılıyla ekmek yiyorsunuz ya insan ekmek yediği kaba saygı göstermeli kibarca.

Yahu bir sağlıkçının sonda takıp çıkarırken gördüğü organı hahohahoyt şeklinde gülerek anlatması kadar abes ve absürt bir durum bu, hiç profesyonel değil. Altı üstü organ. İnsanlar gaz da çıkarabilirler, isteyerek yapmıyorlar zaten; pozisyon gereği olabilir. En fazla gülümsersin, müşteri kendini daha da kötü hissetmesin diye rahatlatırsın; müşteriden sonra elâlemle hahohahoyttt diyerek alta işenecek kadar gülünebilecek bir iş kazası mı gerçekten? Biriyle konuşurken bir osuruğu konu etmek daha garip değil mi?

Son düzenleme:
Bak valla erkekler bu kadar yermiyor kadınları cok ciddiyim asla ya yok memen sarkmış kukun karaymış umurlarinda değil coğusunun
O şekilde aşağılayarak yeren erkekler de var tabii ki de, ama hepsi toy, kendi elinden başka bir şeyden hayır görmemiş, cinsel organı fondötenli, göğüsleri top silikonlu Brazz*rs kadınlarını gerçek sanan ergenler. Cinselliğe ve kadına doymuş erkek için bunlar söz konusu değildir. Oturup da o kadının organı böyle, bu kadının memesi böyle şeklinde konuşmazlar. Hatta erkeğin hası kadınının pörtleyen etini, göbeğini, bilimum organlarını aşkla sever.

Yahu bir sağlıkçının sonda takıp çıkarırken gördüğü organı hahohahoyt şeklinde gülerek anlatması kadar abes ve absürt bir durum bu, hiç profesyonel değil. Altı üstü organ. İnsanlar gaz da çıkarabilirler, isteyerek yapmıyorlar zaten; pozisyon gereği olabilir. En fazla gülümsersin, müşteri kendini daha da kötü hissetmesin diye rahatlatırsın; müşteriden sonra elâlemle hahohahoyttt diyerek alta işenecek kadar gülünebilecek bir iş kazası mı gerçekten? Biriyle konuşurken bir osuruğu konu etmek daha garip değil mi?
İşte seviye o kadar yerlerde, konusacak bir sey bulamadikca insanlarin kazayla yaptigi şeylere gülüyorlar. Birde bunu normal saniyorlar

Offf burda bu konuyu açacağına, vajina estetiğini arastırsaydın.

İç dudak dış dudak kesiliyor, renk açılıyor ve orgazm daha iy olunabilsin diye iç duvarlardaki sorunlar dahi gideriliyor.
Elinin titremesi boşuna…
Başına gelirse sorunun çözümü var…

Offf burda bu konuyu açacağına, vajina estetiğini arastırsaydın.

İç dudak dış dudak kesiliyor, renk açılıyor ve orgazm daha iy olunabilsin diye iç duvarlardaki sorunlar dahi gideriliyor.
Elinin titremesi boşuna…
Başına gelirse sorunun çözümü var…
milletten para hortumluyorlarmış kukusuna kına bile yakması lazım ne diye titresiyse

Annem kuaför elemanı birkaç günlüğüne samsuna gitti
okula gitmiyorum şuan online olduğu için beni dükkanına çağırdı yardımcı olmamı istedi
Üç gündür dükkandayım ağda kısmına ben bakıyorum
😳üç günde gördüklerime inanmadım
Asla body shaming yapmıyorum asla hemde herkesin vajinası aynı olucak diye bi kurak yok ama arkadaşlar siyah vajina olur mu 😳 siyah 💁‍♀️hemde iç kısmı siyah ve vajinanın içinden bir kısmı slime gibi sarkmış
Ay bende fobi başladı ya benimkide öyle olursa diye elim titriyor o kadını gördüğümden beri ve hala titremesi geçmedi nasıl kurtulurum bu durumdab
Vajina siyah olur evet. Ozellikle yeni dogum yapmissa veya dogum yapmak uzere ise o vajina simsiyah olur.

Ayrica yaptiginiz cok ayıp. Ve bilginiz olsun bir gun sizinki de oyle olacak.

Yok o İyilik dizisinin damlası karakter olan kzlclzlşxğ
Biz hepimiz diğer konunda ailene kızmıştık baskıcı olduklarını söylediğin için ama haklılarmış yahu. orda bahsettiğin adam da hala evli bence kendini benzettiğin karaktere bakarsak linç yemeyeyim diye boşanmış dedin ..
üslubun çirkin, burda bunları yazman çirkin.. he sana kötü bi haberim var seninki de kararacak

Biz hepimiz diğer konunda ailene kızmıştık baskıcı olduklarını söylediğin için ama haklılarmış yahu. orda bahsettiğin adam da hala evli bence kendini benzettiğin karaktere bakarsak linç yemeyeyim diye boşanmış dedin ..
üslubun çirkin, burda bunları yazman çirkin.. he sana kötü bi haberim var seninki de kararacak
Merak etme iyi bakıyordur oraya, yaşlı sevgilisi beğendiyse inci gibi davranır artık orasına ahahahah.

Sülalemdekş bütün kadınlar doğum yaptı hiçbiride vajinası siyah olması ama
e herkesinki am, sizin sülaleninki amcık çünkü.

herkesten bu iğrenç lisanım için özür diliyorum ama bu konu daha fazlasını hak etmiyor. acemiliğini kadının en hassas bölgesinde çıkarması yetmiyormuş gibi bir de burada ağzına sakız eden konu sahibi, anne kızın muhabbetlerinin leşliği… herkesinki öyle olmuyor konu sahibi, ama umarım sizinki çok daha kötü olur

Sana çare burada 😂
Bak bu arkadaş ne güzel anlatmış öyle kadınlardan olmamak için gerekenleri
On dakika içinde beynimi yakmayı başardınız, kutlarım.

X