Vajinal ultrason

Özel bir hastane aslında temizliği konusunda bı tık iyidir diye düşünmek istiyorum ama o anın heyacani ve korkusuyla aparata çok odaklanamadim monitöre bakarak doktorun anlattıklarını dinliyordum 😔 öyle bir şey varsa çok kötü olurum sevgilim varken başka bir kadındaki spermden aparat yoluyla gebe kalmak falan 🤦🏻‍♀️😭😭😭
Sevgiliden kalsa sıkıntı yok yani 🙄 bizle dalga geçiyorsn gibi geldi yaa diğer cevaplarını da okudum da çok ciddi değilsin sanki

Sevgiliden kalsa sıkıntı yok yani 🙄 bizle dalga geçiyorsn gibi geldi yaa diğer cevaplarını da okudum da çok ciddi değilsin sanki
Bugün doktora gitme sebebim zaten sevgilimle yaşadığım bir ilişki içindi onda bu kadar korkup doktora gitmeseydim böyle bir korkuda yasamayacaktim, anonim bı şekilde gerçekliğimi nasıl ispatlarim size bilmiyorum ama gerçekten böyle bir korku yaşıyorum

Onuda sonradan böyle kafaya çok taktım okudum araştırdım içime kuşku düştü 2 regl gördüm yinede gittim ama şu an da aparatta sperm var mıydı temiz miydi gebelik oluşur mu diye korku sardı
Böyle bir şey mumkun değil.
Baska mesguliyetler bulun kendinize. Bunları düşünerek ömrünüzü çürütürsünüz.

Yazi dili canim ya. Yoksa gayet mutluyum teyze oldugum icin. 🌸💕🍒
Yok benim bilgim olmadığını az çok anlamışsındır abla bilmemekte ayıp değil öğrenmemek ayıp ya bende korkarak endişeyle paylaştığım bir konuda fikir verir misiniz gibi konuşarak öğrenmeye çalışıyorum ama azarlayarak bir şey öğretilmiyor ki , söylediğim şey çok uç bir şey olabilir size göre ama benim gözümde şu an için en kötü şey bu

Böyle bir şey mumkun değil.
Baska mesguliyetler bulun kendinize. Bunları düşünerek ömrünüzü çürütürsünüz.
Çürüyorda galiba ellerim ayaklarim buz kesti soğuk terliyorum ne yapacağım bilmiyorum hastaneyi arasam nasıl anlatcam derdimi bilmiyorum ne tepki alırım bilmiyorum daraldim çok

Bisey dicem psikoloğa gidiyor musunuz? Aslında size her konuda iyi gelir terapi almak çünkü sağlıklı davranmıyorsunuz 🙏🏻

Çürüyorda galiba ellerim ayaklarim buz kesti soğuk terliyorum ne yapacağım bilmiyorum hastaneyi arasam nasıl anlatcam derdimi bilmiyorum ne tepki alırım bilmiyorum daraldim çok
Hastaneyi falan aramayın böyle bir şey mümkün değil.
O kadar yazılanlara rağmen hala ikna olmamanız daha kötü.
Arasanız bile ikna olmayacaksınız kendinize yazık kapatin interneti, başka şeylerle ilgilenin.

1 kere gittim 1 buçuk ay oldu tekrar gideceğim 😔 siz neden böyle düşündünüz abla aparattaki sperm gebelik falan dediğim için mi
Bu düşünce normal değil cünkü.. psikolojine zarar olmayacak şeyleri düşünüp dert ediyorsun böyle hayat geçmez 🙏🏻

Bu düşünce normal değil cünkü.. psikolojine zarar olmayacak şeyleri düşünüp dert ediyorsun böyle hayat geçmez 🙏🏻
Evet gerçekten yemekten içmekten kesildim artık heryerim ağrıyor kafam ağır geliyor bedenime 😔😭😭 umarım aparatta temiz bir kondom vardır kondom yoksa bile temizdir inşallah 😔🤦🏻‍♀️

Hastaneyi falan aramayın böyle bir şey mümkün değil.
O kadar yazılanlara rağmen hala ikna olmamanız daha kötü.
Arasanız bile ikna olmayacaksınız kendinize yazık kapatin interneti, başka şeylerle ilgilenin.
Aramayı düşündüm ama arasam sekreteri belki beni azarlayacak hiç bilmiyorum utanırım da zaten sorarken yani bizle dalga mı geçiyorsunuz derler diye hastane adına bu şüphe olduğu için hoş bir şey olmaz benim dile getirmem onlara yönelik 😔😔 keşke çok dikkatli baksaydim ama ilk defa vajinal usg olduğu için direkt doktorun monitörde anlattığı şeye odaklandim yani bolgeme ne temas ediyor nasıl ediyor ucunda bir şey takılı mi temiz mi hiç fırsatım olmadı sadece ilk takarken beyazli mavili bir aparat olduğunu gördüm ucu yuvarlak o kadar 😔😔😔 gebelik konusunda ne düşünüyorsunuz peki yani eşiyle ilişkiye girmiş birisi vajinal usg ye gelmiş olsa ve spermleri o aparata bulasip benim vajinama girdiğinde gebelik oluşturur mu yani

Aramayı düşündüm ama arasam sekreteri belki beni azarlayacak hiç bilmiyorum utanırım da zaten sorarken yani bizle dalga mı geçiyorsunuz derler diye hastane adına bu şüphe olduğu için hoş bir şey olmaz benim dile getirmem onlara yönelik 😔😔 keşke çok dikkatli baksaydim ama ilk defa vajinal usg olduğu için direkt doktorun monitörde anlattığı şeye odaklandim yani bolgeme ne temas ediyor nasıl ediyor ucunda bir şey takılı mi temiz mi hiç fırsatım olmadı sadece ilk takarken beyazli mavili bir aparat olduğunu gördüm ucu yuvarlak o kadar 😔😔😔 gebelik konusunda ne düşünüyorsunuz peki yani eşiyle ilişkiye girmiş birisi vajinal usg ye gelmiş olsa ve spermleri o aparata bulasip benim vajinama girdiğinde gebelik oluşturur mu yani
Daha önce de yazdım böyle bir şey mümkün değil.
Cok boş bir konuda kendinizi parçalayıp duruyorsunuz.

Daha önce de yazdım böyle bir şey mümkün değil.
Cok boş bir konuda kendinizi parçalayıp duruyorsunuz.
İnşallah dediğiniz gibidir 😔 psikologuma da danisicam böyle bir vaka hiç olmuş mudur acaba yani aparata geçen spermler ile gebe kalan biri çok merak ediyorum 🤦🏻‍♀️😭 uykusuzluktan can vericem ama bu şeyden nasıl siyrilcam bilmiyorum

Bu sabah hastaneyi aradım doktorun sekreteri açtı telefonu yani ona bağlandı direkt bende tatlı kırıcı olmayan bir şekilde dün .... Doktora muayene olmuştum vajinal ultrason ile eğer yanlış anlamaz iseniz bir şey sormak istiyorum dedim tabi buyrun sorabilirsiniz dedi , bende sordum bu vajinal ultrason aparatları in hijyeni nasıl sağlanıyor o an dikkat etmedim ilk defa vajinal usg oldum dedim sekreter ise tek kullanımlık prezervatifler kullanılıyor aslında hemen önünüzde takılıyor böyle bir şey atlanmaz dedi bende hiç dikkat etmedim gerçekten ama kesin bu şekilde değil mi dedim evet evet şüpheniz olmasın her hasta öncesinde yeni prezervatif takılıyor korkulcak bir şey yok dedi

Son düzenleme:
X