bir de baya gerilerde benim de sizin gibi panikleyip surekli tekrar ediyo, ne zaman gecicek, bu hastalik geciyo mu gecmiyo mu diye habire soru soran yazilarim var :) burda veya baska sitelerde deli gibi okudum zamaninda. hastaligi atlatanlarin yazilarini okurken bir gun benim de atlatabilcegimi dusunmuyodum hic. onlar sansli bi azinlikmis ben hayatimin sonuna kadar ugrasicakmisim gibi geliyodu. atlatan ortadan kayboluyodu bi de. yani herkes ayni yollardan geciyo, ama bi bakmissin hastalik da gecmis. kimse bosuna panikleyip stres yapip hastaligin suresini uzatmasin. vucuda zaman verince nasilsa gidiceek :) gerci bu oyle bi hastalik ki, geri gelme ihtimali de var diye, ben bi turlu kendimi atlatmis saymiyorum. hala hastaymisim gibi geliyo. bi kere girdi ya sonucta. bi alti ay daha boyle giderse ancak derim atlattim diye.
ayy ne güzel demişşin walla tıpkı şu an benim durumum,bende diyorum acaba atlatamayacak mıyım diye,zaten belli oluyor,deli gibi yazıyorum foruma :)) aralarda iyiyim ama o nüksler yok mu,bi kaşıntı bi kızarıklık görünce moral sıfır oluyor.inan o kadar panikliyorum ki,hemen sirke sürüyorum,ama öncesinde her seferinde kendime bu kez sürme ,bekle,dr.a git diyorum,ama panikleyip sürüyorum,2-3 güne geçince de göstercek bişey kalmıyo zaten.bu gittiğimde bende aldarayı konuşacağım,siğil tedavisi için değilde,siğilsiz dönemde nüksleri azaltmak için.inan eylülde tatile gitmeyi düşünüyodum,şu an her şeyi erteledim.gitmeye korkuyorum,dr.uma sordum ,git diyo,çıkmaz o zmana kadar dedi,çıkarsa da dönüşte hallederiz diyo ama ben kendimi biliyorum,oralarda çıksa çok paniklerim,ona kalırsa ben esas hızlı atak yapan dönemi atlattım,artık bilmiyorum,ama oluyo hala işte ataklar,evet 2 günde sirkeyle atlatcak kadar küçük ve zayıflar belki ama sinir bozucular.
inşallah ben ve diğer arkadaşlar da buraya atlatmış ve sadece bilgi vermek için yazıyor oluruz :)
sanırım senin,ekim 2011 den falan beri çıkmıyor okumuştum yazılarını,1 yıl olmasına az kalmış,zaten dr.lar 6 ay nüks yoksa tamamdır diyo ama tabi bağışıklık sis.güçlü tutmak bundan sonra bizim için çok önemli.mesela ilginç ama bunu sana yazarken diğer arkadaşlar da okur ve dikkat ederse sevinirim.mesela ben bu hastalığı öğrenmeden yaklaşık bi 20 gün önce detoks yaptım,sözde bedeni sağlıklı yapmak,dinlendirmek için,nolduysa o zaman oldu,arkasından resmen bağışıklık sis.düştü fark ettim bunu.belki onu yapmasaydım,vücudum baskılayabilirdi bile bu virüsü,siğil oluşmadan.ama o dönem siğil oluşmadan bile vücudumdaki direncin düştüğünü hissettim arka arkaya basit ama bağışlk sis.düşütüğünü gösteren şeyler yaşadım,en son 20 gün sonara da bu çıktı ortaya.yani sonuç olarak diyeceğim,herkesin doğru diye söylediği şey her zman doğru olmuyo,fayda getirmiyo,nitekim biir daha detetoks mu,tövbeee :) böyle bir alışkanlığı olan da varsa bıraksın ya da aklından geçiren varsa da sadece akılda kalsın,uygulamaya dönüşmesin,ben cidden bunu yaşayıp gördüm.