tüh üzüldüm ama bişey bişey çıkmamasına da sevindim.inşallah genital siğil değildir de olsun varsın paran gitmiş olsun,o gelir yerine

ama çok ilginç bişey seninki ve anlattığn oluşumlar dediğin gibi benimkiyle benziyor.ama bu kadar dr.sana genital siğil yok diyosa yoktur.keşke ank.ya gelmişken bi de benm dr.a gitseydin,o jinekolog onkologdu.hemde oluşumlar aynı old.için belki daha mı faydalı olurdu bilemiyorum..
peki smear testi yaptırdın mı,yaptırsaydın gene de.bi de senin o bahsettiğin beyaz pütürler bende de var,yani çıplak gözle görülüyo,2-3 sayfa öncede yazmıştım nerelerde falan olduğunu,değişiklik göstermiyo belki de cidden senin doğal yapısı bu. bi de sen sürekli bu 2 yıl boyunca dr.lara gidip değişik krem kullanmışsın,belki o kremler falan,e bi de podofilm kullandın bunların hepsi belki deride değişiklik yapmıştır,sen cildiyeciye de bi git,biyopsi yaptır,ama bu arada da bence bişey kullanma biraz kendi haline bırak,zaten siğilse eğer büyür belirginleşir bu arada.bak mesela benim,hiç burda anlatılan gibi öyle karnıbahar gibi,siyah veya ten renginde bişey olmadı.kaşıntıyla başlayıp,böyle sanki bi yere sürtülmüş de tahriş olmuş gibi bi kızarık oluştu,sonra küçük bi kırmızı nokta çıktı sivilce gibi,ilk öyle gördüm,bi daha da hiç görmedim,çünkü her kaşıntı olup kızarıklık gördüğümde sirke sürüp müdehale ettim,sirke sürünce böyle sanki içi dolu beyaz bi kabarcık gbi oluyo eğer siğil çıkacaksa orda.ve sirke normal deriyi yakmıyo ama işte eğerki orda siğil çıkacaksa siğil orayı yakıyo.tabi fırsat vermeden 2-3 günde geçiriyorm.benimkiler böyle,hala da 10 güne bir tekrar ediyo.istersen sende vajinana yakın olmayan bi bölgede,kulak çubuğuyla sirkeyi bi dene,şüphelendiğin yere kulak çubuğunun ucunu 2-3 dk bastır,eğer içi dolu gibi bi beyazlık fark edersen,benimki gibidir.tabi illa dene demiyorum da,benimkine benzediğini söylediğin için diyorum.