kızlar bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın,ÇAY AĞACI YAĞI varmış.duyuyordum hep de bugün araştırdım,kullananlar hem doğal,hem de geçiriyo falan diyolar.hiç kullanıpta memnun kalan sonuç alan var mı,? esasen benim derdim,siğilsiz dönemler bişeyler yapayım da tekrar atak olmasın diye bişeyler arıyorum,acaba bu olur mu.walla geçenlerde kendi başıma aldara aldım,1 şase kullandım,bana hemen yan etkisini gösterdi ertesi gün nezle gibiydim,korktum bıraktım,dr.sormadan kullanmayacam.ama şu yağ kafama yatıyor da nasıl olur bilmiyorum,acaba o da sadece siğilli yere mi sürülüyor.
bir de geçenlerde sormuştum kimse cvp vermemiş yazıma,bu yeşil çay ve ekinezyayı ben doğadan formun normal bildiğimiz poşet çayını kullanıyorum,bu şekilde faydası var mı yoksa onların da mı tabletini falan almalıyım?boşyere mi içiyorum onları öğğğğğğ :) bitki çayı sevmezken içer oldum hpv ile birlikte,hatta inanın yeşil çayı ilk kez bu hastalıkla tanıştıktan sonra içtim,eee can tatlı tabi..
bir de geçenlerde sormuştum kimse cvp vermemiş yazıma,bu yeşil çay ve ekinezyayı ben doğadan formun normal bildiğimiz poşet çayını kullanıyorum,bu şekilde faydası var mı yoksa onların da mı tabletini falan almalıyım?boşyere mi içiyorum onları öğğğğğğ :) bitki çayı sevmezken içer oldum hpv ile birlikte,hatta inanın yeşil çayı ilk kez bu hastalıkla tanıştıktan sonra içtim,eee can tatlı tabi..