Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar günaydın dünden beri kolleid gümüş suyu araştırıyorum kullanan ya da bilgisi olan var mı? Virüs,mantar ve bakterileri öldürdüğü söyleniyor.
Ben de araştırdım yabancı forumlarda ama kullanıp çok etkisini gören okumadım oyuzden almadim

Hamile ya daha hassas. Canim O okyanusmavi1 hpv olup sonra dogum yaptik ve binlerce kadin var boyle. Bir sey olmaz. Sen hamilesin ve ftmrt nin dedigine gore daha hpv var mi yok mu belli bile degilmis. Sen simdi doktora gittin doktor illaki derdi sana bir seyler olsa. Sen hamilesin cok hassassin ondan bu telâşın. Vajinada rahim agzinda sigil yokken normal doguranlar bile var.
Sakin ol lutfen. Bebeğini de etkiliyorsun. Kurtajda neden bulassin. Bence hamileliğinin tadini cikar. Carcabuk geçiyor bu günler. Sonra keske dert edeceğime doya doya yaşasaydım dersin ki hpv bile belli degilmis...
Hpvli olup saglikli dogum yapan cok kadin. Var biloyorum.ama yuksek riskli hpvli olup da kurtaj olup sonra yeniden hamile kalan var midir?yani kurtajla rahim icine yuksek risk hpv bulasip sonrasinda ha mile kalan? Hergun okuyorum bu sayfalari ve burdaki bayanalrin doktorlardan daha ozenli ve bilgili oldugunu duusnuyorum.cogu drun bastan savdigini siz de biliyorsunuz.burda okuyorum iste tek dr ile sinirli kalsaydim kanser olacaktim.diyenler var.drun agzindan sozu cimbizla aliyorum diyen var.bazi durumlar var ve ben su an dr a gidemem.bu hpv de su anki esimle alakali degil oncesinde olan bir durum.telasliyim tedirginim

Hpvli olup saglikli dogum yapan cok kadin. Var biloyorum.ama yuksek riskli hpvli olup da kurtaj olup sonra yeniden hamile kalan var midir?yani kurtajla rahim icine yuksek risk hpv bulasip sonrasinda ha mile kalan? Hergun okuyorum bu sayfalari ve burdaki bayanalrin doktorlardan daha ozenli ve bilgili oldugunu duusnuyorum.cogu drun bastan savdigini siz de biliyorsunuz.burda okuyorum iste tek dr ile sinirli kalsaydim kanser olacaktim.diyenler var.drun agzindan sozu cimbizla aliyorum diyen var.bazi durumlar var ve ben su an dr a gidemem.bu hpv de su anki esimle alakali degil oncesinde olan bir durum.telasliyim tedirginim
neden eskı esınde sıgılmı vardı

Merhaba arkadaslar, oncelikle hpv cin1 ile mucadelemi tum kadinlarla paylasmak istiyorum, istiyorum ki herkes bilgilensin ve tum kadinlar bu konuda benim cektiklerimi cekmeden dogru doktorla hastaligi ilerlemeden, para icin sizi heba etmeden tek gayesi sizin bir an once hastaliginizdan kurtarmak isteyen dogru doktora yonelteyim. Cunku tanismam ve onunla mucadelem hic kolay olmadi. Hucre bozuklugu tanisini koyana kadar istanbulda gezmedigim doktor gitmedigim hastane, ozel muayene kalmadi. ne yazikki cin1 tanisini koyulduktan sonra leep, kolposkopi, biyopsi nevarsa gecirdikten sonra, cin1 icin cozum onerileri sadece yuklu bir ameliyat parasi karsiliginda huni seklinde vajina dis bolgesini kesmek, bicmek istediler. Acil ameliyat diyen 4 prof gordum, hergun tv de cikan medyatik prof a bile gittim, cunku cok korkmustum. Acil ameliyat diyen mi ararsiniz, 5 yila kadar kansersin diyen mi.. tum umudumu kaybetmisken kadinlar kulubunde ismine denk gelip umutsuzca gittigim tugan bese hocama minnet borcluyum.. tugan hoca cerrahpasa hastanesinde prof. Ancak ben mecidiyekoyde bulunan muayenehanesine gittim. Hayatimin en dogru kararini verdim. Daha once konulmus tum tanilari, ameliyati reddeden tek doktordu. Kesinlikle alternatif yollar arayan ilac tedavisiyle bir yil icinde beni cin1 den kurtarandir. Bagisikligim icin onerdigi bitkisel ilac ile tanismami saglayan 2 yildir hastaligimdan eser birakmamis gonlumu kazanmis, omur boyu duacisi olacagim prof.dr. tugan bese`ye minnet borcluyum.
Negatifsiniz suan ozaman aşı oldunmu

X