Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kızlar eşimden ayrılmaya karar verdim :KK43: yarın avukatla görüşeceğim evliliğim devam edemiyor uğraştım ama elimden daha fazlası gelmiyor :KK43:
Sırf bu hastalık için yapıyorsan yapma derim. Geçen sefer de söyledim. Zoru görünce kaçmamalı insan. Severek mi evlendiniz, bir birinizi şu anda seviyormusunuz bilmiyorum. Ama eğer sevgi varsa aşılamayacak bir şey yoktur. Bu çok önemli bir karar. Önce iyice bi düşün. Hatta istersen biraz uzaklaş ama aniden haraket etme. Yazık olur

Kızlar eşimden ayrılmaya karar verdim :KK43: yarın avukatla görüşeceğim evliliğim devam edemiyor uğraştım ama elimden daha fazlası gelmiyor :KK43:
Canim em8nmisin sevmedigine.seversen herseye katlanabiliyor insan ama şayet sevmiyorsan geecekten bitmiştir. Boşanmadan once ayrı ayri kalin bir müddet .iyi düşün bence biraz araya mesafe koy ozamn belki daha iyi dusunebilirsin.esin yada sen bir sure baska yerde kalin.:KK43:

Kızlar çok sağolun mesajlarınız için:KK43: kafami dinlemek için biraz ayrı kalmak için annemlere geldim.. her zaman en hayırlısı için dua ediyorum sanıyorum ayrılacağım ama her hangi bi gelişme olursa yazarım çok sağolun

beyazprensess beyazprensess ah ah canım... Devlet hastanesine bu nedir acaba? diye gitmiştim. Hiçbir bilgim yoktu. Kadın doğum doktoru (kadın doktor) bana öyle bir muamele yaptı ki tek 1 adet siğilim vardı üstelik hani tablo vahim içler acısı ayyy bu ne hal bunca zaman bekledin mi naptın görüntüsüde değil! Bi' kere yüzü onu görünce ekşiyerek siğil bu dedi. Azarlayan bir ses tonu ile nerden kaptın sen bunu şu gençliğe yazık ettin dedi. Ben çok bilgisiz olduğum için ve zaten hassas bir yapım olduğu için bir anda ağlamaya başladım. Kalk tamam dedi o psikolojiyi bozan koltuktan o pozisyonda ağlıyorum... Hiçbir yere değme giyin dedi. Ben senin için hicbir şey yapamam gidiyorsun cildiyeye gözüküyorsun dedi. Ve bütün bunlar dahilinde ben ağlayarak dinliyordum. Tamam doktor hanım tamam doktor hanım... Derhal cildiye ye gittim durumu ağlattım gözler kıpkırmızı tabii.. Tamam sedyeye uzan şimdi ben onu dondurucam 2-3 içinde düşecek düşmezse tekrar gel senden testler istiyorum şimdi dedi tüpleri verdi... Hepatit, hiv, sifiliz tüm hepsine baktı cildiye doktorum o gün.. Oohh gözün aydın tertemizsin! dedi. Ama hpv? dedim. Evet hpv virüsü kapmışsın dış bölgende çıktıkca dondurma veya yakma uygulanacak ilk cinsel ilişkiden sonra smear aldır hiç ihmal etme dedi. Kanser olacak mıyım? dedim. Kontrollerini ihmal etmezsen olmayacaksın edersen olma ihtimalin var ama sakın ihmal yok dedi. Bunun dışında bir şey yok geçmiş olsun dedi. 3 yıl önce... O arada zaten ben gardasil aşımıda yaptırdım... O gün bu gündür doktora gitmedim siğil çıkarmamıştım çünkü... Son hafta bir yokladı beni... Şimdi çekincelerim doğrultusunda düşünceler içindeyim...
Canim gardasil aşı virus bulastiktan sonra vurulmaz diye biliyorum yanlismi?

Cok uzuldum tek sebebı sana bu vırusu bulastırmıs olmasımı yoksa baska sebeblerınde varmı eger sevıyorsan bence yapma ayrılma gecenlerde kalp sorunu yasadıgında kendın demıstın bır daha bu konuyu acmıcm dıye yıne ne oldu kuzum ya

birkaç gün sayfaya uğramadım miraycim güzel sonuç almış ona seviniyorken birkaç sayfa sonra bu yazdığını gördüm seni döverim yanında olsam. Esin seni seviyor sen seviyorsun. Kolay mı yuva kurmak. Daha çok gençsin. Yapma etme. Esim den yada degil ama seviyorum nasıl bırakayım... Pırıl pırıl gelecek var önünde. Sırf bu yüzden se ayrılma amaaa sevgin bittiyse yok yapamayacaksan elden ne gelir....

Jawlensky Jawlensky F Ftmrt canlarım ya o kadar iyisiniz ki sanki uzaktan arkadaşlarımla konuşuyormuşum gibi hissediyorum.. hepimizi kader bu hastalıkta kesiştirdi kötü bi tesadüf ama aile gibi olduk zaten burada yazan sayılı kişileriz.. umarım doğru kararı veririm eşimle bu virüs aramızı bozdu kendime gelemedim zaten çok güçlü bi psikojiye sahip değilim yıllarca anksiyete ile uğraştım:KK43: bu çok ağır bi darbe oldu.. biri yüzünden hasta olmak çok kötü bi duyguymuş rabbim kimseye yasatmasin:KK43: ailemin yanındayım uzak kalıp düşünücem ıns en doğrusu olur en hayırlısı için dua ettim hep kızlar rabbim hepimize şifa versin

Jawlensky Jawlensky F Ftmrt canlarım ya o kadar iyisiniz ki sanki uzaktan arkadaşlarımla konuşuyormuşum gibi hissediyorum.. hepimizi kader bu hastalıkta kesiştirdi kötü bi tesadüf ama aile gibi olduk zaten burada yazan sayılı kişileriz.. umarım doğru kararı veririm eşimle bu virüs aramızı bozdu kendime gelemedim zaten çok güçlü bi psikojiye sahip değilim yıllarca anksiyete ile uğraştım:KK43: bu çok ağır bi darbe oldu.. biri yüzünden hasta olmak çok kötü bi duyguymuş rabbim kimseye yasatmasin:KK43: ailemin yanındayım uzak kalıp düşünücem ıns en doğrusu olur en hayırlısı için dua ettim hep kızlar rabbim hepimize şifa versin
amin canim.. Simdi iyi bi düşün ayrilik belki iyi gelir dusuncelerinin netlesmesine.. Ama sunu bil ki burdaki cogu kadina eşinden bulaştı.. Bazisi baska hastaliklarla ugrasir bizimki de buymus..bu acidan bakabilirsin..

merhaba hanımlar, bu rahatsızlıktan şüpheleniyorsak hangi bölüme gitmemiz gerekiyor? istanbul’da avrupa yakası’nda doktor önerileriniz varsa çok sevinirim :)

birkaç gün sayfaya uğramadım miraycim güzel sonuç almış ona seviniyorken birkaç sayfa sonra bu yazdığını gördüm seni döverim yanında olsam. Esin seni seviyor sen seviyorsun. Kolay mı yuva kurmak. Daha çok gençsin. Yapma etme. Esim den yada degil ama seviyorum nasıl bırakayım... Pırıl pırıl gelecek var önünde. Sırf bu yüzden se ayrılma amaaa sevgin bittiyse yok yapamayacaksan elden ne gelir....
Teşekkür ederim canım. Evet sonuçlarım iyi çıktı şükür. beyazprensess beyazprensess sen benim verdiğim testlerden verdinmi? Hpv 16 ve hpv 18. Bunları verdin mi canım?

Bence sen esını cok sevıyorsun kolay degıl bu durum ınsanın psıkolojısını cok bozuyor bır psıkolog destegı alsan ıse yarar belkı cnm aılenın bu durumdan haberı varmı hepımıze esımızden gectı benım agızımdada var malesef esımı cok sevıyorum ılk zamanlar bende sucladım sorunlar yasadım ama dusundum bu sekılde olmasa baska bır sekıldedeallah korusun hastalık sahıbı olabılırdım demek kaderımde bunu yasamak varmıs kı esımın benı aldattıgını hc dusunmuyorum ole bı durum olsa bende bosardım saol her konuda destekcım sakın ol bu vırusu yenmeye calısalım hep bırlıkte ki ven yuksek tıpten negatıf oldum demekkı olunuyormus

merhabalar, teşhis için hangi bölüme gitmek gerekiyor acaba? Bu testleri hangi bölümde yapıyorlar?
Jinekolok yapıyor canım. Azerbaycanda yaptırdım ben. Ve jinekolokdan çok memnun kaldım. Örnek alıyor vajinadan. Laboratuarda bakılıyor. 1 gün sonra çıktı sonuçlarım. Hpv 16 ve hpv 18 riskli olan hpvler. Onlar çıkmadı çok şükür. Doktor sana hpv-sin diyemem. Sendeki zararsız çıktı ama ben yine de tedavini yazdım. Bağışıklık sistemini güçlü tut ve dikkat et yeter dedi. Sağolsun çok güzel ilgilendi. Numarasını da verdi. Bişey sormak istediğimde whatsapptan yazıyorum cevaplıyor. Doktor Dondurdu siğilleri. Çoğu düştü. 1 tane falan kaldı onu da yarın yeniden donduracak. 2-3 güne düştü siğiller.

Jinekolok yapıyor canım. Azerbaycanda yaptırdım ben. Ve jinekolokdan çok memnun kaldım. Örnek alıyor vajinadan. Laboratuarda bakılıyor. 1 gün sonra çıktı sonuçlarım. Hpv 16 ve hpv 18 riskli olan hpvler. Onlar çıkmadı çok şükür. Doktor sana hpv-sin diyemem. Sendeki zararsız çıktı ama ben yine de tedavini yazdım. Bağışıklık sistemini güçlü tut ve dikkat et yeter dedi. Sağolsun çok güzel ilgilendi. Numarasını da verdi. Bişey sormak istediğimde whatsapptan yazıyorum cevaplıyor. Doktor Dondurdu siğilleri. Çoğu düştü. 1 tane falan kaldı onu da yarın yeniden donduracak. 2-3 güne düştü siğiller.
simdi sizde sigil varmis dondurulmus.. Ama doktorunuz hpvlisiniz diyemem demis yani bu umut verici bisi ama bazisi da gitmez kalir.. Uufff kontrol zamanim yaklastikca kut kut atıyor kalbim :KK61:

N’aptınız arkadaşlar hiç sesiniz çıkmıyor kimse yazıma cevap vermiyor merak ediyorum sizi sonucu çıkanlar sonuçlarını yazsın dün doktor kontrolüne gittim siğilim yoktu

X