Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

doktorunuza bogazda hpv olabilicegi hakkinda bilgi verin bence cunku hemoroidden ameliyat olup virusu bagirsaklarina bilr atanlar olmustu Allah korusin ameliyat vucudu enfeksiyona acik hale getirebilir

sakincasi yoksa.. bana e-mail atsana .. veya e-posta adresin varsa bana yazsana.. senin icin sorun degilse tabi...daha ozel konusmak icin.. g

Doktorum kanser oolmasin deyip geciyor... kendimi igrenc hissediyorum...

ustellik ameliyat olucam tiroid icin... cok korkuyorum acikcasi..neler bbekliyor bana bilmiyorum... hayat ne garip bazen anlamis degilim..
Benim doktorumda korkma dedi sonuçların temiz neden bu kadar korkuyorsun.rahat ol bununla savaşıp atalatabiliriz .k3ndini neden iğrenç hissedesin olabilir insanların başına her şey gelebilir önemli olan umutlu ve onu atabileceğini düşünmek. Bu şekilde düşünüp kendini yersen basedemezsin. Onu atabileceğini inan ve bağışıklık güçlendirecek yollara bak.ameliyatinida olabilirsin bişey olmaz .iyi düşün iyi olsun

sana mail adresimi vericem.. ama bu forum icin sahte.. pascal.du@yahoo.com..
Benim doktorumda korkma dedi sonuçların temiz neden bu kadar korkuyorsun.rahat ol bununla savaşıp atalatabiliriz .k3ndini neden iğrenç hissedesin olabilir insanların başına her şey gelebilir önemli olan umutlu ve onu atabileceğini düşünmek. Bu şekilde düşünüp kendini yersen basedemezsin. Onu atabileceğini inan ve bağışıklık güçlendirecek yollara bak.ameliyatinida olabilirsin bişey olmaz .iyi düşün iyi olsun

ya cok tesekur ederim.. nasil bu kadar pozitifsiniz..
evli degilim ve evlilik bana sanki uzak geliyor artik.. bu illetle ugrasmak enerjimi aliyor.. dusunmemek istiyorum ama elde degil.. bu illetden once hayat dolu bir insandim simdi sondum sanki, sanki ne yaparsam yapayim bir gun kanser olacakmisim gibi geliyor.. psikolojik olabilir ama aglamaktan gozlerim sisti..

ben hpv yi yeni kaptim henuz...7 ay sayilir... iki doktor gordum her ikiside farkli seyler soyledi..

ilk gittigim atarsan bir daha gelmez dedi
digeri atsan bile tekrar gelebilir... kafam karisti.... bu illeti atarsam ve her hasta oldugumda tekrar mi gelecek?

sana mail adresimi vericem.. ama bu forum icin sahte.. pascal.du@yahoo.com..

ya cok tesekur ederim.. nasil bu kadar pozitifsiniz..
evli degilim ve evlilik bana sanki uzak geliyor artik.. bu illetle ugrasmak enerjimi aliyor.. dusunmemek istiyorum ama elde degil.. bu illetden once hayat dolu bir insandim simdi sondum sanki, sanki ne yaparsam yapayim bir gun kanser olacakmisim gibi geliyor.. psikolojik olabilir ama aglamaktan gozlerim sisti..

ben hpv yi yeni kaptim henuz...7 ay sayilir... iki doktor gordum her ikiside farkli seyler soyledi..

ilk gittigim atarsan bir daha gelmez dedi
digeri atsan bile tekrar gelebilir... kafam karisti.... bu illeti atarsam ve her hasta oldugumda tekrar
Bende ilk duyduğum gün dünyam başıma yikildi. Ama doktora gittim sonra ebeye sordum kime sorduysam korkmayın bu zaten biçok kadında olup haberi olmadan atiladabiliyormus .bağışıklık sisteminiz sadece bunun için değil her hastalık için korumak gerekli.sizler bana göre şanslısınız.ben ülseratif kolit hastasiyim v3 bağışıklık sistemini baskılayan ilaçlar içmek zorundayım ve bağışıklık sistemini guclendirdigim vakit bu defa o hastalığım hortlayacak.yani iki içi b... değnek.bu hafta gastrocuma gidip yeni bir yol cizicegim.o olmasa kolay atlatırım diye düşünüyorum. Artık hayirlisi.iyi dusunelim iyi olsun olmazsa bir psikolojik destek alın.boyle kafaya takarak benim gibi bagirsaktanda da olursunuz.

merhaba,
bu siğillerin hpv olup olmadığına veya hpv ise, kanser/bulaşıcı olup olmadığına dair hangi laboratuvar iyidir sizce? ya da her labpratuvar sonucuna güvenebilir miyiz?
eşimde iki yıl evvel vardı, o dönem doktır bunlar sorunlu siğil değil eşine de bulaşmaz demiş.. yakmış.. ama şimdi tekrar etti.. benim okuduğuma göre, her siğilin bulaşma riski var ve anladığım kadarıyla her siğil aslında bir hpv.. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?

merhaba,
bu siğillerin hpv olup olmadığına veya hpv ise, kanser/bulaşıcı olup olmadığına dair hangi laboratuvar iyidir sizce? ya da her labpratuvar sonucuna güvenebilir miyiz?
eşimde iki yıl evvel vardı, o dönem doktır bunlar sorunlu siğil değil eşine de bulaşmaz demiş.. yakmış.. ama şimdi tekrar etti.. benim okuduğuma göre, her siğilin bulaşma riski var ve anladığım kadarıyla her siğil aslında bir hpv.. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?
Mavi lab var orda testını yapıyorlar bayansan ketemde ucretsız hpv testıde yapabılırsın

bogazda?? kbb ye basvurdunuzmu???

ben hpv 16 var.. kolposkopi negatif ve ascus cikdi...bu nu yeni ogrendim ve sok yasiyorum. bu ne anlama geliyor... saglik acisindan cok cok endiseliyim arkadaslar.. tiroid sorunum var ameliyat olucam ve hpv 16 var rahim de... kafam alak bullak suan.. sanki hayatim bitmis ve hayatim boyunca hastalikla ugrasicam gibi geliyor.. uykusuzluk..stress ve hayata karsi umitlerim sanki kayboldu...

bu virus insanin cinsel hayatini bitiryor sanki ...

agizda hpv nasil mevcut?? anlamadim...oral yapanlar agiz ve bogaz kanseri olunuyormus bu virusten dolayi.. ilk simptomlar nedir?? Bu virusle ilgi bircok sey yaziliyor internette,,hangisi dogru hangisi yalan bilemedim... resimleri gordukce morelim bozuluyor...ve panikliyorum.. evli degilim cocugumda yok.. bu nasil derttir anlamadim..

bir cok forum okudum bilgi edinmek adina ama sanki herkes farkli seyler soyluyor anlamis degilim.. birisi beni aydinlatirsa... cok sevinirim..
Hepımız aynı yollardan gecıyoruz sızı cok ıyı anlıyorum bu endıseler cok zor ama moral bozmak yerıne bırbırımıze destek olalım ınternettekı cogu bılgıyı gormezden gelın bu konuda okdr ıyı doktorlar varkı bu vırusun bırkac sene ıcınde vucuttan atıldıgını soleyen sadece yapmamıs gereken kendımıze dıkkat etmek propolıse b aslayın karbonat ve d vıtamını takvıyesı yapın en onemlısı moralınızı yuksek tutun ben artık ole yapmaya calısıyorum ınsallah gecıcek

Hepımız aynı yollardan gecıyoruz sızı cok ıyı anlıyorum bu endıseler cok zor ama moral bozmak yerıne bırbırımıze destek olalım ınternettekı cogu bılgıyı gormezden gelın bu konuda okdr ıyı doktorlar varkı bu vırusun bırkac sene ıcınde vucuttan atıldıgını soleyen sadece yapmamıs gereken kendımıze dıkkat etmek propolıse b aslayın karbonat ve d vıtamını takvıyesı yapın en onemlısı moralınızı yuksek tutun ben artık ole yapmaya calısıyorum ınsallah gecıcek

kac aydir var sizin hpv? bu virus gercekten insanin hayelerini yok etmek icin birebir..sanki ozgurlugum ve hayelerim elimden alinmis gibi hissediyorum...

hepimiz bu yollardan geciyoruz muakak .... propolis kullaniyorum, b vitamini...yesil cay...vs.vs.. bi ara ahcc kullandim, ama bu urun bana pek inandirici gelmiyor nedense... baska bi hastaligimiz olursa ne bileyim seker veya baska saglik sorunu bu virus tekrar gelirmi?

kac aydir var sizin hpv? bu virus gercekten insanin hayelerini yok etmek icin birebir..sanki ozgurlugum ve hayelerim elimden alinmis gibi hissediyorum...

hepimiz bu yollardan geciyoruz muakak .... propolis kullaniyorum, b vitamini...yesil cay...vs.vs.. bi ara ahcc kullandim, ama bu urun bana pek inandirici gelmiyor nedense... baska bi hastaligimiz olursa ne bileyim seker veya baska saglik sorunu bu virus tekrar gelirmi?
Ahcc bu bukonuda en ıyısı neden bıraktınız duzenlı olarak 6ay kullanın bence emzırmeyı bırakınca bende baslayacagım ınsallah dıger konularda hc hır fıkrım yok malesef

Bende öyle yapıyorum inss atlatırız.kendimizi yiyip bitirerek bişey elde edemeyiz.en iyisi pozitif düşünmek. Bu arada sizde siğil varmi?eşlerle nasıl bi korunma sağlayacağız. Onu tam olarak bilmiyorum.sizjn doktorunuz neler söyledi

Bende öyle yapıyorum inss atlatırız.kendimizi yiyip bitirerek bişey elde edemeyiz.en iyisi pozitif düşünmek. Bu arada sizde siğil varmi?eşlerle nasıl bi korunma sağlayacağız. Onu tam olarak bilmiyorum.sizjn doktorunuz neler söyledi
Ben dogumdan snra negatıf sonunc aldım ama suanda sıgıllerım tekrarladı doktorda ınanamadı ama korkulcak bırsey degıl bunlar dedı cunku bıraz farklı tam sıgıl gıbı degıllerdı smearım temz cıktı ama agızımdada kabarcıklar var kucuk kucuk dılımın yanıdna sureklı tekrarlayan yaralarım cıkıyor kbb ye gıttım kotu bırsey degıl ama ama bırde cıldıyeye gıtmeyı dusunuyorum ama ıkıgundr karbonat yapıyorum agız yaralarım gectı umarım fayda eder tamamen gecer ya dua edelım b ırbırımie

Ben dogumdan snra negatıf sonunc aldım ama suanda sıgıllerım tekrarladı doktorda ınanamadı ama korkulcak bırsey degıl bunlar dedı cunku bıraz farklı tam sıgıl gıbı degıllerdı smearım temz cıktı ama agızımdada kabarcıklar var kucuk kucuk dılımın yanıdna sureklı tekrarlayan yaralarım cıkıyor kbb ye gıttım kotu bırsey degıl ama ama bırde cıldıyeye gıtmeyı dusunuyorum ama ıkıgundr karbonat yapıyorum agız yaralarım gectı umarım fayda eder tamamen gecer ya dua edelım b ırbırımie
Inss canım rabbim hepimize şifalar versin.benimde çok şükür siğil yok ama sürekli uçuk çıkıyor yani benim bağışıklık sistemi şuan çökmüş gibi.bagirsak için içtiğim ilaçlar çökertti. Belki fark etmeden atadadabilirdim.benim sonuçlarda negatif kolposkopi yapıldı oda 10 gün sonra cikacak.ben karbonat iciyorum d vitamini alıyorum.dwmaha farklı propolis vs onun içinde önce gastrocuya gidip konuşmam gerekli.doktorum korkma dedi ama .Benim kafama takılan eşlerle nasıl korunacagiz. Yani sıkı bagisiklikla atarsak onda varsa geri gelir.ufff bissürü şey yani. Size ne dedi eş için

Inss canım rabbim hepimize şifalar versin.benimde çok şükür siğil yok ama sürekli uçuk çıkıyor yani benim bağışıklık sistemi şuan çökmüş gibi.bagirsak için içtiğim ilaçlar çökertti. Belki fark etmeden atadadabilirdim.benim sonuçlarda negatif kolposkopi yapıldı oda 10 gün sonra cikacak.ben karbonat iciyorum d vitamini alıyorum.dwmaha farklı propolis vs onun içinde önce gastrocuya gidip konuşmam gerekli.doktorum korkma dedi ama .Benim kafama takılan eşlerle nasıl korunacagiz. Yani sıkı bagisiklikla atarsak onda varsa geri gelir.ufff bissürü şey yani. Size ne dedi eş için
Eslerınde tedavı olması lazım sıgıl varsa aldrmak falan suan korunuyorum ama korunmazsak tekrar bulasırmı bılmıyorum

Ben propolis surmustum sigil olan yerlere alerji yapmıştı çok kaşıntı yaptı kıpkırmızı oldu bu aradada kriyoterapide görüyordum doktora söylediğimde kriyoterapi sana uygun değil gidip yaktir dedi tedavimi kesti.halbuki propolis yaptı alerji .tedavi değil,nasilmi anladin derseniz dün alerji testi yaptım koluma propolis sürdüm ve kıpkırmızı oldu kasiniyo.şimdi ben bu doktora gidip desem tedavime devam edin desem olurmu?

X