sana mail adresimi vericem.. ama bu forum icin sahte..
pascal.du@yahoo.com..
ya cok tesekur ederim.. nasil bu kadar pozitifsiniz..
evli degilim ve evlilik bana sanki uzak geliyor artik.. bu illetle ugrasmak enerjimi aliyor.. dusunmemek istiyorum ama elde degil.. bu illetden once hayat dolu bir insandim simdi sondum sanki, sanki ne yaparsam yapayim bir gun kanser olacakmisim gibi geliyor.. psikolojik olabilir ama aglamaktan gozlerim sisti..
ben hpv yi yeni kaptim henuz...7 ay sayilir... iki doktor gordum her ikiside farkli seyler soyledi..
ilk gittigim atarsan bir daha gelmez dedi
digeri atsan bile tekrar gelebilir... kafam karisti.... bu illeti atarsam ve her hasta oldugumda tekrar
Bende ilk duyduğum gün dünyam başıma yikildi. Ama doktora gittim sonra ebeye sordum kime sorduysam korkmayın bu zaten biçok kadında olup haberi olmadan atiladabiliyormus .bağışıklık sisteminiz sadece bunun için değil her hastalık için korumak gerekli.sizler bana göre şanslısınız.ben ülseratif kolit hastasiyim v3 bağışıklık sistemini baskılayan ilaçlar içmek zorundayım ve bağışıklık sistemini guclendirdigim vakit bu defa o hastalığım hortlayacak.yani iki içi b... değnek.bu hafta gastrocuma gidip yeni bir yol cizicegim.o olmasa kolay atlatırım diye düşünüyorum. Artık hayirlisi.iyi dusunelim iyi olsun olmazsa bir psikolojik destek alın.boyle kafaya takarak benim gibi bagirsaktanda da olursunuz.