E
EU3
Ziyaretçi
sade kahvecim sen bu şekilde devam edersen iyileşme sürecini uzatırsın bak ben nerdeyse 1 yıl bu hastalıkla uğraştmış biriyim 2 kez yaktırdım yine çıktıilk dr.efudix diye bir ilaç verdi geçti sonra yine çıktı üstüne yara oldu oturup kalkamadım çok kötüydü bu dönemlerde senin gibi hergün kendimi inceliyordum ve sinirlerim bozuktu sürekli bunların tamamen geçmeyeceğini düşünüyodum.en sonunda aldarayı kullanmaya başladım 2 ay sürekli kullandım sonra 1 kutuda arada sırada kullandım ve artık yoklar hemen hemen sanırım 3 ay falan oldu hiç siğilim yok.çokta incelemiyorum açıkçası takmıyorum 2 ay sonra smear testimi yeniliycem ozaman tip testi yaptırıp aşılarımıda yaptırcam.evet bu hastalık geçiyor belki virüs vücuttan tamamen atılmıyor ama sen ii beslenerek ve yüksek moralle onu baskılayabiliyorsun anladınmı canım.sende artık bu kadar kafana takmaktan vazgeç inan bak kısa sürede geçtiğini göreceksin.
1 yilda 2 kez yaktirdiysan iyi
ben 2 ayda 2 kez yaktirdim, 2. yaktirisimdan sonra tekrar 3-4 tane cikti ama bunlar daha zayif, ilk cikanlar cok cabuk buyuyordu ve daha buyuklerdi
peki sigil cikmamaya basladi diyelim, daha sonra hala hpv virusu bende mevcut mu yoksa terk mi etti bunu nasil anliycaz cunku sigil cikmadigi surece anlasilmiyor, sigillerden parca alip hpv olup olmadigi tespit ediliyor