Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

devlette yaptrcm bn burda özel bi tane ona da hiç gitmedm zaten devlette de danışmana verince oluyor mu bi tüp mü veriyo hepsi için ayy ne cahilim hiç bse bilmiormcidden :KK43:
Hayir canim doktordan sıra alacaksin girip soyliyceksin. Yada kagida yaz hu testleri istiyorum de. o sana barkod verecek ordan kan almaya gideceksin ve kan alacaklar senden. Sonuclar ertesi gun cikiyor. Ben intaniyeye gitmistim. Ama butun doktorlar isteyebilir bu testleri. Ister kadin dogum ister genel cerrah ister dahiliye...

Canım kullanmaya yeni başladım 3 veya 6 ay kullanmayı planlıyorum gidişata göre..
Zaman zaman girip yazıyorum burada..
İyi veya kötü sonuçları ve süreçleri yine yazarım ancak ben kullanalı ancak 9 gün olmuştur....zamanla nasip inşallah...
Nereden temin ettin Ahcc yi ben buldum ama doğrumu değilmi bilmiyorum fiyat çok pahalı gerçi artık fiyata bakmıyorum ama güvenilirliği önemli benim için bende hiç siğil yok hpv virüs içimde ama

k
Evet isteyebiliyosun tip merkezine git tas catlasa 150 tl falan vermistim ben sanirim hepsine vajinal kultur ve idrar haric.
Doktorun yazmasina gerek yok bu testleri yaptirmam soylendi de kan aliyolar hemen .
Ayrica bu bulasici hastaliklar ise girerken de askere girerken de evlenirken de rutinde kontrol amacli da bunlara bakiliyor bunlarin bazilari ayni zamanda kanla da bulasiyor biliyosunuz zaten.Sen elime baskasinin ignesi batti veya baskasinin kaniyla temas ettim gibi ne biliyim boyle bisey soyleyip de bunlara bakilmasini istedi kontrol amacli aile hekimim falan da diyebilirsin.
Ek olarak kadin dogumcuya gidip vajinal kultur yaptiricaksin 2 gun dus almamis ol gittiginde kultur icin nolur nolmaz pamuk cubuguyla dis bolgenden alicaklar zaten.
Asiyi da tekrar soyluyorum vurdurtun son dozdan sonra sigili neredeyse bitiriyor soyluyorum tekrardan gardasili .
Bi de Ahcc ve Coriolus Mrl icin etkisini gostermesi 6-9 ayi buluyor yapilan calismalara gore kullanirken de belirli bir sure sigiliniz cikabilir mutlaka onu yaktirin.
Ve Ahccyle Coriolus Mrlyi hatta Aldarayi bir arada kullanmayin.
Son hepsi bittikten sonra ilac kullanimi vs.Asinizi kesin vurulun en son ilaclarfa bitince sigil olan olmayab bolge farketmez butun bolgenize haftanin 3 gunu Aldara surun 3-4 ay oranin bagisikligini yukseltiyor
agıdı onlara vericem bunları yaptrmam söylendi diye peki o verdgm kagıdı napck dosyası mı var yani napıyo nereye koyuyo

k

agıdı onlara vericem bunları yaptrmam söylendi diye peki o verdgm kagıdı napck dosyası mı var yani napıyo nereye koyuyo
Tip merkezine gidersen ozele sadece o kagida bakip yapicagi testleri isaretliyo o kadar.Kimse seni ifsa etmiyor veya ailene soylemiyor oyle bisey yok . Sen mesulsun sonuclardan. OYLE DEGIL o durum panik yapma sadece kontrol amacli rutin baktiricam diceksin bu kadar .Seni hicbir saglik personeli ayrimciliga maruz birakamaz sikayet edersen cok buyuk cezalari var sen utanip cekinirsen onlarda oyle davranmayi kendine hak gorur her kadinin her insanin basina gelebilen seyler bunlar 50 yasina kadar neredeyse her kadin bir donem hpvyle karsilasiyor 140dan fazla tipi var bugun sokaktan rastgele iliski yasamis birini cevirip hpv tiplerine baktirsak mutlaka biri cikar.Sakin ol baktiricagin herseyin caresi ve ilaci var ayrica

Mrb arkadaslar uzun zamandir yazmiyodum. Ocak ayinda sigillerimi farkedip yaktiemistim. Esimdede vardi. Esimde dondurdu. Benden alinan parcalar patolojiye gonderildi. Sonuc siğil olarak geldi. Smear sonucum temiz gekdi. Gecen ay hpv dna tipleme testi yaptiedik. Bugun sonucumu aldim. HPV saptanmamistir yaziyo. Ben dusuk risklisi ciksin diye dua ederken hpv negatif geldi cok şükür. Ama esimde sigil hala var. Yani doktorlar sigil dedi. Ama benim hpv negatif geldi. Kafam allak bullak oldu. Doktoruma sordum zaten bu virusu vucut kendi kendine de atabilir dedi. Bende sigil 3 taneydi. Suan hic yok yakildiktan sonra cikmadi hic. Ama esimde bikac tane kalmis :KK43:
Temızletın dr erkek tasıyıci oldu ıcın size tekrar gecer dılkat edın hemen acılinden dr gidiniz yoksa aynı seylerı birda yasamayın

Tip merkezine gidersen ozele sadece o kagida bakip yapicagi testleri isaretliyo o kadar.Kimse seni ifsa etmiyor veya ailene soylemiyor oyle bisey yok . Sen mesulsun sonuclardan. OYLE DEGIL o durum panik yapma sadece kontrol amacli rutin baktiricam diceksin bu kadar .Seni hicbir saglik personeli ayrimciliga maruz birakamaz sikayet edersen cok buyuk cezalari var sen utanip cekinirsen onlarda oyle davranmayi kendine hak gorur her kadinin her insanin basina gelebilen seyler bunlar 50 yasina kadar neredeyse her kadin bir donem hpvyle karsilasiyor 140dan fazla tipi var bugun sokaktan rastgele iliski yasamis birini cevirip hpv tiplerine baktirsak mutlaka biri cikar.Sakin ol baktiricagin herseyin caresi ve ilaci var ayrica
peki bu cybh yalnızca sürtünme ve analdan bulaşabilir mi sisi çünkü bakireyim ama yünede emin olmk için yaptrcm bn

işaretleyen danışmaamı yoksa doktorun yanında oturan yardımcı mı işaretliyor bunları yaptr die saol sisi hepimzden daha tecrübelisin merak ettm evli msn senin de mi siğillerin var

Nereden temin ettin Ahcc yi ben buldum ama doğrumu değilmi bilmiyorum fiyat çok pahalı gerçi artık fiyata bakmıyorum ama güvenilirliği önemli benim için bende hiç siğil yok hpv virüs içimde ama
Merhaba...
.. comda yardımcı oldular ordan yazıstıklarım birine yönlendirdi ve çok bilgili bir kızdı
.. comda bey var oda aynı çok bilgili ve hersoruna cevap veren iyi bir insan..
Ben 260 tlye 24 günlüklerden alfım..
Sen kaç liraya nereden temin ettin bide hangi marka ? Benimki time health ahcc..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba...
... comda yardımcı oldular ordan yazıstıklarım birine yönlendirdi ve çok bilgili bir kızdı
... comda bey var oda aynı çok bilgili ve hersoruna cevap veren iyi bir insan..
Ben 260 tlye 24 günlüklerden alfım..
Sen kaç liraya nereden temin ettin bide hangi marka ? Benimki time health ahcc..
Bende aynı marka ama ben şimdi ...com da baktım gayet güzel yorumlar var İngilizce ama yorumlar kanserli hastalar kullanıyor oradan almayı düşünüyorum 750 mg kafayı sıyırıcam en sonunda sabah akşam elimde telefon herşeyi araştırmaya başladım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar süredir tedavi içindesin ve neler yaptın bu sürede juventass

2,5 yıl önce ilk kez siğillerimi yaktırmıştım sonra tekrarladı bir kaç ay içinde tekrar yaktırdım. 2,5 senedir hiç çıkmamıştı ama 20 gün önce bir tane daha çıktı, sonuç 2,5 yıl öncekiyle aynı.ben geçti zannederken meğer geçmemiş.aslına bakarsan ben hiç ekstra bir şey yapmadım normal nasıl yaşıyorsam devam ettim yaşantıma ama biraz daha titizim artık hijyen konusunda asla dışrda falan tuvalete girmiyorum mesela.elim değer değmez yıkıyorum..vs ama gıda takviyesi falan öyle düzenli kullanmadım hiç.

2,5 yıl önce ilk kez siğillerimi yaktırmıştım sonra tekrarladı bir kaç ay içinde tekrar yaktırdım. 2,5 senedir hiç çıkmamıştı ama 20 gün önce bir tane daha çıktı, sonuç 2,5 yıl öncekiyle aynı.ben geçti zannederken meğer geçmemiş.aslına bakarsan ben hiç ekstra bir şey yapmadım normal nasıl yaşıyorsam devam ettim yaşantıma ama biraz daha titizim artık hijyen konusunda asla dışrda falan tuvalete girmiyorum mesela.elim değer değmez yıkıyorum..vs ama gıda takviyesi falan öyle düzenli kullanmadım hiç.
hangi tipti siğil

X