Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Amerikada dr leroy var arastırırsanız oda ameliyatsız cin3 tedavisi yapıyor bitkisel olarak cok meshur
Yani olabilir ama bilemiyorum tabi
24 ağıstostan sonra kendime bir yol haritası çizeceğim bakalım ama şimdiki haritamda güzel
Pozitif düşünce, takmamak hemde hiçkimseyi hiçbirşeyi, güzel uyku, güzel beslenme, ahcc ve birazda diğer vitamin vb

Sen uluslararasi arastiyorsun masallah :) Allah dert verip derman aratmasin derler çok doğru
Çok tatlısın
Evet ilk hastalandıgım aylarda okumadıgım kaynak görüşmedigim kimse kalmadı bu bilgiler o günlerden kalma ama artık bakmıyorum bile sadece boş vaktim var buara hamilelikten dolayı faydalı olmak hoşuma gidiyor suanda
Ama aklımda bile degil acıkcası allaha bıraktım bu işi. Elimden geleni yapıyorum zaten kontroller ve takviye konusunda
Çünkü birşey basına gelicekse geliyor zaten ne yapsanda

Çok tatlısın
Evet ilk hastalandıgım aylarda okumadıgım kaynak görüşmedigim kimse kalmadı bu bilgiler o günlerden kalma ama artık bakmıyorum bile sadece boş vaktim var buara hamilelikten dolayı faydalı olmak hoşuma gidiyor suanda
Ama aklımda bile degil acıkcası allaha bıraktım bu işi. Elimden geleni yapıyorum zaten kontroller ve takviye konusunda
Çünkü birşey basına gelicekse geliyor zaten ne yapsanda
Tesekkur ediyorum :) . Aynen engel olamiyorsun. Takdir Allah in biz dikkat ediyoruz zaten.

Valla bence yapar ben dahil burdaki birçok kişinin geçmeyen akıntıları vardı hatta ben fitillerden sıkılmıstım artık doktorum verdiklerini kullanmıyordum bile. zaten en son akıntı kahverengi gelince gittim bende
sarı gelio muydu bi de bn siğiller için doktra gittm bekar oldgmu duyunca bi doktr bana gebelk testi yaptı tabii bn anladm beta hcg yazıyodu. biri de ultrasona yolladı ultrosandan bakıp rahim içindeki hersey gözüküyo mu neler tespit edilebilir bekarlarda ultrasnda rahim kanseri başlangcı olsam hani millette cin 1 ler cıkıyo ya bndede farkedilir miydi ya da ne gbi hastalıklar cıkıyor ultrasnda bnde normal cıktı 4 deger

sarı gelio muydu bi de bn siğiller için doktra gittm bekar oldgmu duyunca bi doktr bana gebelk testi yaptı tabii bn anladm beta hcg yazıyodu. biri de ultrasona yolladı ultrosandan bakıp rahim içindeki hersey gözüküyo mu neler tespit edilebilir bekarlarda ultrasnda rahim kanseri başlangcı olsam hani millette cin 1 ler cıkıyo ya bndede farkedilir miydi ya da ne gbi hastalıklar cıkıyor ultrasnda bnde normal cıktı 4 deger
Bekar olunca gebelik testi neden istemiş gerrksiz olmuş
Sarıda geliyordu
Ne degeri bunlar? Kolposkopi ile bakanazlar size bekar olunca yapcak birşey yok
Ultrason kistler miyomlar rahim duvarı için

kolposkopi oldum bugün . çok acıdı. 5 dakıka daha sürseydi bayılacaktım. uyusması için iğne yapmadılar herseyi hissettim. aleti taktı ,içinde tur attırdı çevirdi. nasıl dayandım bilmiyorum. asiti döktüğünü bile hissettim. arada duydum . kac sanıye oldu dıye sordu hemşireye . 10 dedi oda beklediler biraz daha göremiyorum dedi. yınede parca alıcaz dedi. 4 yerden kıtır kıtır duydum bile . sonuncuyu derinden alıcam dedi. uyusturup yapsaydı keske. hafıf kanamam var. karıncalanma tarzı bişeyle birlikteiçerde. hafıfte ateşim var ama şükür bunada .Allah yardım etti

kolposkopi bugun oldum. onumuzdeki ay ilişkiy egirebilirmiyim
girebilirsin evet ama korunun yinede. bu arada kızlar size bişe sorucam anüs çevremde kızarıklık ve şişlik var yani uçuk olsa patlar kabuk tutardı diye düşünüyorm. bi aydır aynı gecmiyo otururken acıyo kızarık ne olabilir bu kadın doğuma mı gitmem lazım ora için cok utanıyorm off bi de bu cıktı başıma

girebilirsin evet ama korunun yinede. bu arada kızlar size bişe sorucam anüs çevremde kızarıklık ve şişlik var yani uçuk olsa patlar kabuk tutardı diye düşünüyorm. bi aydır aynı gecmiyo otururken acıyo kızarık ne olabilir bu kadın doğuma mı gitmem lazım ora için cok utanıyorm off bi de bu cıktı başıma
Kusura bakma ama aklima ilk gelen pişik oldu.

Kusura bakma ama aklima ilk gelen pişik oldu.
inş pişiktir inşallah kadın doğuma mı gitmem lazım bir de gönül bagı sen bu sayfada eskisin baya galiba. bizde bu siğiller varya eski erkek arkadasm geneleve bile gitmiş zamanında siğilin yanında aids ve diğer hastlıkları da almış mıyızdr acaba aidsin tedavisini gctim kanda bile cıkması 2 yılmış o kadar korkuyorum ki bunun için utanıyorm da gidip cinsel yolla bulaşan hastalıklar testi yaptrmaya hoş kızım ama temas ve ne yazıkki anal oldu ve anüste ki kırmzlgı da ona baglıyorm :KK43:(((

canım neden korunun dedin .. birde bişey sorcam ayın 26 sı 27 si gibi normal adetim olmalı. acaba kolposkopi sonucu gün atarmı

inş pişiktir inşallah kadın doğuma mı gitmem lazım bir de gönül bagı sen bu sayfada eskisin baya galiba. bizde bu siğiller varya eski erkek arkadasm geneleve bile gitmiş zamanında siğilin yanında aids ve diğer hastlıkları da almış mıyızdr acaba aidsin tedavisini gctim kanda bile cıkması 2 yılmış o kadar korkuyorum ki bunun için utanıyorm da gidip cinsel yolla bulaşan hastalıklar testi yaptrmaya hoş kızım ama temas ve ne yazıkki anal oldu ve anüste ki kırmzlgı da ona baglıyorm :KK43:(((
Pisiktir pişik :) 3 ayda cikiyor aids diye biliyorum. Ayrica zormus onun bulasmasi. Ben eski uyeyim ama hpv olayi daha birkac aylik. Aklimin ucundan gecmeyenler basima geldi maalesef. Ben de yerin dibine girdim o testleri yaptirirken ama dusunmekten iyidir. Ayrica arkadaslarim genel kontrole gittiler baktim onlarada yaptirmis doktor. Genel muayenede. Evliler aslinda ve cinsel bi hastaliklari yok. O yuzden utanilacak bi sey yokmus bende sonradan fark ettim

AYY ben de sadece benim akintim var herhalde diye dusunuyodum inanirmisiniz bugun.
Gercekten sari & beyaz karisik renkli. Ne yaptiysam benim de gecmedi fitil kullanmaktan usandim.
Hatta bazen cinsel iliski siradinda beyaz sut kesigi kivaminda bile oluyo. Erkek arkadasim bundan nefret ediyo doktordan cikmiyorum duzelse duzelirdi o kdr ilac kullandim ya diyorum :KK43:
Bu arada kolposkopi & biyopsi falan benim adet duzenimi bozmamisti. Arar ara lekelenme tarzinda akintim oluyodu. Bi kac gun sonra da zamanimda adet oldum. Akintilar hic olmazsa bosuna olmadi gunluk ped takmaktan nefret ederim de... cok mantar yapicakmis yada sigil cikarcakmis hissine kapiliyorum gunluk pedlerden nedense.

AYY ben de sadece benim akintim var herhalde diye dusunuyodum inanirmisiniz bugun.
Gercekten sari & beyaz karisik renkli. Ne yaptiysam benim de gecmedi fitil kullanmaktan usandim.
Hatta bazen cinsel iliski siradinda beyaz sut kesigi kivaminda bile oluyo. Erkek arkadasim bundan nefret ediyo doktordan cikmiyorum duzelse duzelirdi o kdr ilac kullandim ya diyorum :KK43:
Bu arada kolposkopi & biyopsi falan benim adet duzenimi bozmamisti. Arar ara lekelenme tarzinda akintim oluyodu. Bi kac gun sonra da zamanimda adet oldum. Akintilar hic olmazsa bosuna olmadi gunluk ped takmaktan nefret ederim de... cok mantar yapicakmis yada sigil cikarcakmis hissine kapiliyorum gunluk pedlerden nedense.
siğilinz mi var szin

X