Sen uluslararasi arastiyorsun masallah :) Allah dert verip derman aratmasin derler çok doğruAmerikada dr leroy var arastırırsanız oda ameliyatsız cin3 tedavisi yapıyor bitkisel olarak cok meshur
Yani olabilir ama bilemiyorum tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen uluslararasi arastiyorsun masallah :) Allah dert verip derman aratmasin derler çok doğruAmerikada dr leroy var arastırırsanız oda ameliyatsız cin3 tedavisi yapıyor bitkisel olarak cok meshur
24 ağıstostan sonra kendime bir yol haritası çizeceğim bakalım ama şimdiki haritamda güzelAmerikada dr leroy var arastırırsanız oda ameliyatsız cin3 tedavisi yapıyor bitkisel olarak cok meshur
Gelmiyodur canım çünkü burası belkide o acı ve kötü günlerini, çaresizliğini unutmak için uğramıyodurŞuan aklima bu konuyu açan kişi geldi. Napiyor acaba?. Hic aklina bu sayfa geliyor mu ki? Yaverleri olark konusunu devam ettirenler oldugunu biliyor mu? :)
Çok tatlısınSen uluslararasi arastiyorsun masallah :) Allah dert verip derman aratmasin derler çok doğru
Tesekkur ediyorum :) . Aynen engel olamiyorsun. Takdir Allah in biz dikkat ediyoruz zaten.Çok tatlısın
Evet ilk hastalandıgım aylarda okumadıgım kaynak görüşmedigim kimse kalmadı bu bilgiler o günlerden kalma ama artık bakmıyorum bile sadece boş vaktim var buara hamilelikten dolayı faydalı olmak hoşuma gidiyor suanda
Ama aklımda bile degil acıkcası allaha bıraktım bu işi. Elimden geleni yapıyorum zaten kontroller ve takviye konusunda
Çünkü birşey basına gelicekse geliyor zaten ne yapsanda
Kurtulduysa ugramasin zaten. Ama bu hastalik muamma bi hastalik. Kimse kesin sudur su olur diyemiyorGelmiyodur canım çünkü burası belkide o acı ve kötü günlerini, çaresizliğini unutmak için uğramıyodur
sarı gelio muydu bi de bn siğiller için doktra gittm bekar oldgmu duyunca bi doktr bana gebelk testi yaptı tabii bn anladm beta hcg yazıyodu. biri de ultrasona yolladı ultrosandan bakıp rahim içindeki hersey gözüküyo mu neler tespit edilebilir bekarlarda ultrasnda rahim kanseri başlangcı olsam hani millette cin 1 ler cıkıyo ya bndede farkedilir miydi ya da ne gbi hastalıklar cıkıyor ultrasnda bnde normal cıktı 4 degerValla bence yapar ben dahil burdaki birçok kişinin geçmeyen akıntıları vardı hatta ben fitillerden sıkılmıstım artık doktorum verdiklerini kullanmıyordum bile. zaten en son akıntı kahverengi gelince gittim bende
Bekar olunca gebelik testi neden istemiş gerrksiz olmuşsarı gelio muydu bi de bn siğiller için doktra gittm bekar oldgmu duyunca bi doktr bana gebelk testi yaptı tabii bn anladm beta hcg yazıyodu. biri de ultrasona yolladı ultrosandan bakıp rahim içindeki hersey gözüküyo mu neler tespit edilebilir bekarlarda ultrasnda rahim kanseri başlangcı olsam hani millette cin 1 ler cıkıyo ya bndede farkedilir miydi ya da ne gbi hastalıklar cıkıyor ultrasnda bnde normal cıktı 4 deger
girebilirsin evet ama korunun yinede. bu arada kızlar size bişe sorucam anüs çevremde kızarıklık ve şişlik var yani uçuk olsa patlar kabuk tutardı diye düşünüyorm. bi aydır aynı gecmiyo otururken acıyo kızarık ne olabilir bu kadın doğuma mı gitmem lazım ora için cok utanıyorm off bi de bu cıktı başımakolposkopi bugun oldum. onumuzdeki ay ilişkiy egirebilirmiyim
Kusura bakma ama aklima ilk gelen pişik oldu.girebilirsin evet ama korunun yinede. bu arada kızlar size bişe sorucam anüs çevremde kızarıklık ve şişlik var yani uçuk olsa patlar kabuk tutardı diye düşünüyorm. bi aydır aynı gecmiyo otururken acıyo kızarık ne olabilir bu kadın doğuma mı gitmem lazım ora için cok utanıyorm off bi de bu cıktı başıma
inş pişiktir inşallah kadın doğuma mı gitmem lazım bir de gönül bagı sen bu sayfada eskisin baya galiba. bizde bu siğiller varya eski erkek arkadasm geneleve bile gitmiş zamanında siğilin yanında aids ve diğer hastlıkları da almış mıyızdr acaba aidsin tedavisini gctim kanda bile cıkması 2 yılmış o kadar korkuyorum ki bunun için utanıyorm da gidip cinsel yolla bulaşan hastalıklar testi yaptrmaya hoş kızım ama temas ve ne yazıkki anal oldu ve anüste ki kırmzlgı da ona baglıyorm (((Kusura bakma ama aklima ilk gelen pişik oldu.
canım neden korunun dedin .. birde bişey sorcam ayın 26 sı 27 si gibi normal adetim olmalı. acaba kolposkopi sonucu gün atarmıKusura bakma ama aklima ilk gelen pişik oldu.
canım neden korunun dedin .. birde bişey sorcam ayın 26 sı 27 si gibi normal adetim olmalı. acaba kolposkopi sonucu gün atarmıgirebilirsin evet ama korunun yinede. bu arada kızlar size bişe sorucam anüs çevremde kızarıklık ve şişlik var yani uçuk olsa patlar kabuk tutardı diye düşünüyorm. bi aydır aynı gecmiyo otururken acıyo kızarık ne olabilir bu kadın doğuma mı gitmem lazım ora için cok utanıyorm off bi de bu cıktı başıma
Pisiktir pişik :) 3 ayda cikiyor aids diye biliyorum. Ayrica zormus onun bulasmasi. Ben eski uyeyim ama hpv olayi daha birkac aylik. Aklimin ucundan gecmeyenler basima geldi maalesef. Ben de yerin dibine girdim o testleri yaptirirken ama dusunmekten iyidir. Ayrica arkadaslarim genel kontrole gittiler baktim onlarada yaptirmis doktor. Genel muayenede. Evliler aslinda ve cinsel bi hastaliklari yok. O yuzden utanilacak bi sey yokmus bende sonradan fark ettiminş pişiktir inşallah kadın doğuma mı gitmem lazım bir de gönül bagı sen bu sayfada eskisin baya galiba. bizde bu siğiller varya eski erkek arkadasm geneleve bile gitmiş zamanında siğilin yanında aids ve diğer hastlıkları da almış mıyızdr acaba aidsin tedavisini gctim kanda bile cıkması 2 yılmış o kadar korkuyorum ki bunun için utanıyorm da gidip cinsel yolla bulaşan hastalıklar testi yaptrmaya hoş kızım ama temas ve ne yazıkki anal oldu ve anüste ki kırmzlgı da ona baglıyorm (((
Atar duzeni bozuyo biraz. Virus yukun azalsin tekrar tekrar bulamasin diye korunun diyorcanım neden korunun dedin .. birde bişey sorcam ayın 26 sı 27 si gibi normal adetim olmalı. acaba kolposkopi sonucu gün atarmı
siğilinz mi var szinAYY ben de sadece benim akintim var herhalde diye dusunuyodum inanirmisiniz bugun.
Gercekten sari & beyaz karisik renkli. Ne yaptiysam benim de gecmedi fitil kullanmaktan usandim.
Hatta bazen cinsel iliski siradinda beyaz sut kesigi kivaminda bile oluyo. Erkek arkadasim bundan nefret ediyo doktordan cikmiyorum duzelse duzelirdi o kdr ilac kullandim ya diyorum
Bu arada kolposkopi & biyopsi falan benim adet duzenimi bozmamisti. Arar ara lekelenme tarzinda akintim oluyodu. Bi kac gun sonra da zamanimda adet oldum. Akintilar hic olmazsa bosuna olmadi gunluk ped takmaktan nefret ederim de... cok mantar yapicakmis yada sigil cikarcakmis hissine kapiliyorum gunluk pedlerden nedense.