Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar banada kolposkopi yaptılar süreci nasıl oluyor bende siğil olmadığı halde bendede tip 58 çıktı rahim ağzı kanserinden şüpheleniyorlar nasıl bir yol izlemem gerekiyor, hpv denilen illetin birde aşısını vurdurmuştum 2015 te bir işe yaramamış ozmanlar yaptırmıştım dna testi negatif çıkmıştı şimdi ise pozitif offfff offfff :KK43: yine aynı sorunlar
evli misn yine bulaşmış olabilir

benim adetimde çok ağrılığı oldu bu ay benim ilişki esnasında kanamam oldu o yüzden gittim doktora ben şuan hiç bir ilaç kullanmıyorum napıcağımıda bilmiyorum inan moralim sıfır işyerinde çalışamaz hale geldim çareler aramaya çalışıyorum bu virüsten kurtulmanın bir yolu yokmu birde kolposkopi denilen şeyi yaptılar sonuçlar önümüzdeki ay çıkacak bunun yanında ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen :KK43:
Canım merhaba... Öncelikle sakin olmak laxımmış ben bunu geç anladım
Burda bir çok arkadas var anlatıyolar çoğunluğu sanırım yurtdışında yaşayan eş dost tanıdık vb getirtmiş kinoko gold ahcc yi ... Bazıları coriolus mrl getirtmiş... Ben hpvliyiz comdan yardım aldım orada sordum soruşturdum benim ulaşmama vesile oldular ama sahibinden comda umut bey var o da çok iyi biliyor anlatıyor sakinlrştiriyor...
Ben biraz gelgitli tuhaf bir duruma koymuştum kendimi şu an çok çok iyiyim...
Oradan time health ahcc aldım ama burada sisi95 diye bir üye var..
O üyenin anlattıklarıda çok mantıklı onun eski mesajları nı bul oku..o ne şekilde daha uygun fiyata alınabileceğinide yazmış aslında krndin siteye üye oluyorsun , aile hekimine reçeteye yazdırıyon vb.
Şimdilik ahcc veya coriolus mrl veya kinoko gold ahcc olaylarına giremem dersen...
Sıfır stres
Düzenli karanlık odada uyku..
Harika bir düzenli sağlıklı beslenme...
Normal güzel kan değerleri..
İmmutor ve probolis ...

Yeşil çayıda çok tavsiye ediyolar ve evde yapılan yoğurdu kefiri..
Bence en önemli si ağlamadan stres yapmadan güzelce akıllıca geçirebilmek duanın ibadetin çok faydasını görüyorum ..
Bende siğil vb yok tip 16 hpv pozitiflik var..
Ben kan değerleri vb baktırıp ferrasanol magnezinc ve folikasit yazdırdım onlardanda gece yatarken içiyorum...

Arkadaşlar banada kolposkopi yaptılar süreci nasıl oluyor bende siğil olmadığı halde bendede tip 58 çıktı rahim ağzı kanserinden şüpheleniyorlar nasıl bir yol izlemem gerekiyor, hpv denilen illetin birde aşısını vurdurmuştum 2015 te bir işe yaramamış ozmanlar yaptırmıştım dna testi negatif çıkmıştı şimdi ise pozitif offfff offfff :KK43: yine aynı sorunlar
Anladigim kadariyla onceden baska tipler varmis negatif olmussunuz. Sonra asi olmussunuz. simdi de tip 58 mi cikti?
Aklima gelen tek sey gardasil olduysaniz 4 tipe karsi koruyor 58 yuksek riskse onu iceriyor mu bi bilgim yok. 16-18 ve 2 farkli tipi iceriyordu.
Benim aklima gelen ilk sey farkli bi bulas olmasi.yani o zamanlar o tipleri kimden kaptiysaniz simdi de bunu baska birinden kapmissiniz. Aktif cinsel hayatiniz varmi blmiyorum ama baska bisey aklima yatmadi

aynen tip 58 çıktı şimdi siğil yok bende kolposkopi yaptılar moralim sıfır sitelerde araştırma yapıyoırum ahcc diye bir ilaç diyorlar bilgin varmı
Arkadaşım bukadar takma
Zaten aşı o tipe koruma saglamıyor
O dönemde bu tipi teste sokmamışlardır tespit edilmemiştir zaten vardır
Bu yüzden diyorum sigil oldugu halde tiplemesi negatif cıkanlar bu sonuca güvenmesin her tipe bakmıyorlar tiplemede riskli yaygın tiplere bakıyorlar

Yeşil çayıda çok tavsiye ediyolar ve evde yapılan yoğurdu kefiri..
Bence en önemli si ağlamadan stres yapmadan güzelce akıllıca geçirebilmek duanın ibadetin çok faydasını görüyorum ..
Bende siğil vb yok tip 16 hpv pozitiflik var..
Ben kan değerleri vb baktırıp ferrasanol magnezinc ve folikasit yazdırdım onlardanda gece yatarken içiyorum...
Saol cnm inş allahın izniyle az kaldı
Buarada magnezinc le ferrasanol arası 4 saat olmalı
Ferrasanol aç karna, magnezinc tok karna alınmalı
Hamileliktte ilaçlarla cok hşır neşir olunca ögrendim bunları

Saol cnm inş allahın izniyle az kaldı
Buarada magnezinc le ferrasanol arası 4 saat olmalı
Ferrasanol aç karna, magnezinc tok karna alınmalı
Hamileliktte ilaçlarla cok hşır neşir olunca ögrendim bunları
Canım tesekkür edeim bilmiyordum bundan böyle magnezinci erken ferrosanolu 4 saat sonra içerim..
İnşallah hepimiz istediğimiz sağlıklı günlere bir adım daha yaklaşıyorız..
Ama bebekler yeni yaşam mucizeleri insana umut veriyor...
Rahmetli ömer seyfettinede selam olsun"umut insanın kalbinde hiç susmayan geveze bir kuştur":):):KK66:

Arkadaşlar öncelikle asla ama asla reklam falan yapmıyorum. Bende sizin gibi hpv hastası bir insanım ve bu hastalığa çare arıyorum. Her duyduğumdan ümitlenip araştırıyorum. Negatifliği garantilesiğini söyledi bana telefonda sitesinden yorumlara da baktım fakat yinede insan çelişkili bakıyor. Sizde lütfen araştırın eğer doğruysa fiyat pahalı bile olsa gidilebilir. Sonuçları da burdan paylaşırsınız. İnsandan insana değişir seanslar dedi seans başı 400 tl ve 10 seans sürebilir haftada bir tek seans dedi. Doktor murat besler internet sitesi var araştırın sizde belki bir tanıdığınız muayene olmuştur hakkonda daha fazla bilgi edinmek gerek. https://www.drmuratbesler.com/hpv-papilloma-tedavisi/ Ve tekrar söylüyorum ben reklamcı değilim o klinikdede çalışmıyorum doktorda değilim. Sadece bu tedavi yöntemiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorum.
ne yapıyor nasıl tedavi yaniilaçmı veriyor

arkadaslar siğil akıntı yapmaz diyolr ama bnm akıntım cok hemde sarı. evli de degilim bakireyim. sarı akıntı duydgma göre kötüymüş. szdede var mı bilgisi olan yazabilir mi

arkadaslar siğil akıntı yapmaz diyolr ama bnm akıntım cok hemde sarı. evli de degilim bakireyim. sarı akıntı duydgma göre kötüymüş. szdede var mı bilgisi olan yazabilir mi
Valla bence yapar ben dahil burdaki birçok kişinin geçmeyen akıntıları vardı hatta ben fitillerden sıkılmıstım artık doktorum verdiklerini kullanmıyordum bile. zaten en son akıntı kahverengi gelince gittim bende

X