Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hangi site olursa olsun receteniz olmasi lazim gumrukten dolayi.
Amazon ve hepsi dahil.
Amazon turkiye kapali ama amazon almanyaya girince turkce secenegi var bildigim kadariyla ama turkiyeye gonderim yapiyolae mi bilmiyorum bi de amazonda her satici bireysel , onun yerine guvenilir siteleri tercih edip , receteyle almaniz en mantiklisi ve 100 dolar siniri var gumrukte unutmayin baska guvenilir uluslararasi vitamin siteleri de var isimlerini hatirlamiyorum onlara da goz atabilirsiniz ve tabi gumrukte olsa her zaman risk soz konusu receteyi unutmayin ve her zaman evde veya iste oldugunuz bi adresi verin cunku sizden recetenizi gostermenizi isticeklero anda verdiginiz adresre olmaniz gerekiyor 2-3 hafta suruyor gelmesi sitedeb takip edin ne durumda oldugu kargonuzun yaziyor ulkeye girid yapip yapmadigi falan

Adres olarak her zaman bulundugunuz yeri verin kargo geldginde o adreste olmaniz lazim cok onemli bu o sirada orada olmaniz lazim yoksa gumruk kagidini birakip gidebiliyolar yani haberiniz olmayabiliyor mesela calisiyorsaniz is yeri adresinizi verin aksam 5-6 ya kadar dagitim yapiyor ptt oyle dusunun bir de Express secenegi var gonderi yaparkeb biraz daha para verip daha hizli alabiliyosunuz butun sitelerde var

Ahccyi bilen doktorlar var artik isimlerini bilmiyorum bende ama sanirim bi iki foruma yazmisti ama dedigim gibi doktorlari arayip sorun bence gitmeden once .
Ve bunu kimseyi rahatlatmak icin soylemiyorum ama ilk baslarda bende cok uzgundum insan kendine yakistiramiyor dogru ama gercekten Hpv o kadar yaygin bir rahatsizlik ki 45-50 yasina gelen hemeb hemen herkes o yaslara kadar mutlaka hpvyle karsilasiyor ve rahimden operasyon geciren bircok insan bunu hpvnin yaptigini bilmiyor isin aci yani bu sigil olarak biliniyor sigil cikmayinca da bircok insan bende oyle bisey yok zannediyor emin olabilirsiniz tek yapmaniz gerekeb kontrolleri ve tedavinizi elden birakmamak Smear ve nolursa olsun senede 1 kez Kolposkopi yaptirmaniz lazim.Prezervatifi ve iliski sonrasi sirkeyle dezenfekte etmek gerektigini unutmayin

Ben bilmyorum doktor adini yazdiranlara sorun veya intden doktorlari arastirip gitmeden once sorarsaniz daha iyi olur bazilari da tanidik bildigi doktora veya aile hekimine yazdiriyor

Siğil olsayfmdi urerdi diye dusunuyorum hele ki 6-11 olsaydi. Ama bendekiler 3 tane ne buyudu ne cogaldi. Normal dogumda yaptım 1 sene once. Doktor demek ki iceri bulasmamis dedi. Ama bu virus cok bulasici bulasmamasi imkansiz. Sadece yuksek risklilere ve 6-11 e bakilmis. Yüksek riskli olmamasi bile rahatlatti beni cok şükür
orda siğildir orda siğile bnzer bse olamaz. bazı tip vardr üremz bi tane orda ölece durur bazı tiplerse ürer doktorunza sorun eminim siğildr

Arkadaslar bir şey sormak istiyorum... Bana biyopsi için genel anestezi altında parçalar alınacağı söylenmişti... 10 gün önce yapılan işlemin kağıdı na şöyle göz attımda LEEP yazıyor.. Bilgisi olan varmıdır??

Okudum bilgilendirmemi yaptım
Genelde millet cin 1 cin 2 oluyor sonra leep oluyor..
Ancak ben elimde hpv 16 kağıdıyla gittiğim doktor tarafından biyopsi için yatmıştım o çatala..
Demekki diyorum biyopsi yapıp leep yazdılar veya harbiden leep yaptılar ama yok artık diyor içim bir yandanda çünkü rahim ağzınızın alınması gerek ben uyanınca bakmıştım alınan kavanoz tarzı kaplara.. O kadar büyük değildi alınan parçalar küçük küçüktü..
Neysem oldu bitti maşşallah anlayışına geldim zatende İyileşip kurtuluruz inşallah hepimiz

Ancak ben elimde hpv 16 kağıdıyla gittiğim doktor tarafından biyopsi için yatmıştım o çatala..
Demekki diyorum biyopsi yapıp leep yazdılar veya harbiden leep yaptılar ama yok artık diyor içim bir yandanda çünkü rahim ağzınızın alınması gerek ben uyanınca bakmıştım alınan kavanoz tarzı kaplara.. O kadar büyük değildi alınan parçalar küçük küçüktü..
Neysem oldu bitti maşşallah anlayışına geldim zatende İyileşip kurtuluruz inşallah hepimiz
leep de rahim agzı alınmıyor lazerle ust tabaka ince bir şekilde alınıyor kı sana onu göstermez doktor tahmnimce... ana alınan parcalar patolojiye gitmişdir. sıze soyelemeden leep yapılmasıda ayrıca bır garip ustelik pataloji sonucu gelmeden...

Size bilgi vermeden leep yapılması ilginç olmuş
Nerde bu doktor devlettemi? Normalde leep için ücret alınır oldukça çok

Arkadaslar bendeki kağıdın ilgili yerini çektim fotoğraf la.. Bende dediğim gibi artık biyopsi vr leep i bu şekilde yapıyo diye düşünüyorum vallahi zaten çorba gibi oldu beynim bu konularda

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaslar bendeki kağıdın ilgili yerini çektim fotoğraf la.. Bende dediğim gibi artık biyopsi vr leep i bu şekilde yapıyo diye düşünüyorum vallahi zaten çorba gibi oldu beynim bu konularda
Birazdan bu sarı kağıtla doğum kliniği hasta taburcu ve eğitim formu yaxıyor bununla sağlık ocağına gideceğim orada soracağım.. Zaten cuma günü kan testi yapmıştı aile hekimimiz o da vitamin demir vb şeylere bakıp takviye gerekliyse yazacağım demişti .. O anlatır sanırım bana durumu çünkü hafsalam almıyor bazen...

Arkadaslar sağlıkocağındaki doktorumuz kağıda baktı leep nedir bilmiyorum dedi... Bende internetten baktım rahim ağzından parça alıyolar gibi dedim... Ama bana biyopsi dediler dedim..
O da sende hpv 16 var ve daha patolojiden sonuçların çıkmadan internete bakıp üzülme.. Demirin düşük vb vb ilaçlar yazacağım onları iç dedi... Yazılanları henüz almadım ama magnesyım çinko, demir hapı vb şeyler yazdı...
Kafa rahatlığı için okumamak ta bi çare olabilir...
Ben ahcc kullandığım için bu ilaçlara bir iki ay sonra mı başlasam diyorum...
Artık herşeyin hayırlısı hepimiz e acil olarak Mutlu güzel günler göreceğiz güneşli günler diyerek noktalıyım

Arkadaslar sağlıkocağındaki doktorumuz kağıda baktı leep nedir bilmiyorum dedi... Bende internetten baktım rahim ağzından parça alıyolar gibi dedim... Ama bana biyopsi dediler dedim..
O da sende hpv 16 var ve daha patolojiden sonuçların çıkmadan internete bakıp üzülme.. Demirin düşük vb vb ilaçlar yazacağım onları iç dedi... Yazılanları henüz almadım ama magnesyım çinko, demir hapı vb şeyler yazdı...
Kafa rahatlığı için okumamak ta bi çare olabilir...
Ben ahcc kullandığım için bu ilaçlara bir iki ay sonra mı başlasam diyorum...
Artık herşeyin hayırlısı hepimiz e acil olarak Mutlu güzel günler göreceğiz güneşli günler diyerek noktalıyım
Devlette baska onkologada gösterin neden birden leep yapıldı ögrenin bence mutlaka
Ahcc ile digerlerini bilmem ama demir ilacını kullanın cünkü belliki kansızlık var
Kanınız düşük olursa zaten hücreleriniz beslenemez ahcc de bir işe yaramaz onu da taşıyan kan neticesinde

Can'ım ben ilçede oturuyorum o doktor merkezde manisada...
24 ağıstosta gittiğimde soracağım ama halen leep ve biyopsi farkını bilmiyorum..
Aslında dediğin doğru ben demiri kullanayım ....böylece t hücresini güçlendiririz.. Böyle yarım yamalak okuduklarımdan kan değerinin çok önemli olduğunu okumuştum..
İnşallah bi iyi çıkar şu sonuçlar birde hpv yi alt etsek başka da dert tasa olmasa oyoyoyoy halay çekmek istiyorum

X