Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Selamlar hpvdaşlar nabersiniz nasılsınız? Ben eskilerdenim. En azından 2 yıllık hpv mağduruyum. Burda çok takıldım. Neyse... :/ Hpv si vardı şimdi de polikistik over teşhisi konuldu. Nedir bu rahimden çektiğim? Polikistik over rahatsızlığı atlatan veya şuan aynı rahatsızlıkta olan var mı?

Evet canım var benim. Ben de bakireyim ve aynı sekilde seninle... Çok geçmiş olsun. Yaktırmalısın canım azıcık sıkıntı çekersin ama onların yakılması/dondurulması gerekiyor. Bana bi kere kriyo(dondurma) bi kerede yakilma uygulandı.

İstanbul'da Soner Sekman isminde bir fitoterapistin hazırladığı bir karışımın hem içilip hem sürüldüğünde siğilleri tamamen yok ettiğini söylemişti biri. Bu karışımı alıp kullanan varmı arkadaşlar?

Bendede var şimdi hamileyim sırf bu yüzden sezeryan yapıcam sana nerden bulaştığını doktorun söyledimi cinsel yolla değilse neyle bulaşmş wc den falan mı

Bende sendenim polikistik over + hpv 16 ne mutlu ne mutlu

Devlet hastanelerinde koter yapılıyor mu? İstanbuldan bildiğiniz bir doktor ya da hastane önerisinde bulunabilirmisiniz?

merhaba kızlar,

bende geçen sene siğiller vardı yaktırdım sonra siğillerim geçti. şimdi smear testim temiz çıkıyor . herhangi bir lezyon yok. fakat yaptırdığım hpv dna testinde pozitif çıktı.

benim şimdi ne yapmam gerekiyor. uzun zamandır siğilim çıkmıyor.

Onkolog jinekolog bulup kolposkopi yaptırmalısınız gerekli görürse dr biyopsi yoar duruma göre

Onkolog jinekolog bulup kolposkopi yaptırmalısınız gerekli görürse dr biyopsi yoar duruma göre

doktorum smear testimde herhangi bir olumsuzluk görülmediği için onlara gerek olmadığını söyledi. sadece normalde yılda bir smear aldırman gerekirken şimdi altı ayda bir smear alıp yakından takip edicez dedi.

Smear de çıkmadı benimki yaptırmanı tavsiye ederim.

Merhaba hanımlaaaaar,, aklıma takılan her bir soru var. Ben Gardasil aşıma başladım. Hpv kaptım ama bakireyim bu arada. Ben bu aşıyı boşuna mı oluyorum diye hep bir soru kafamda? Yoksa rahmim de yok mudur iyi ki oluyorum? Hangisi? Benim durumumda olan var mı? Veya bu konu ile ilgili fikir beyan edecek olan?

arkadaşlar çok bilgim olmadığı için yardımınızı rica ediyorum.

hpv tipimi bilmiyorum siğilim yok. hpv dna pozitif. şimdi tipleme yaptırsam ve riskli çıkarsa kolposkopi yaptırırsam ne olacak. yani kolposkopinin mantığını tam anlayamadım. kolposkopiden sonra sonuçlar olumsuz ise bölgeyi mi kazıyorlar. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tekrar merhaba..
Kolposkopi sirasinda leep olmustum. bi sonucu
hsil digeri de hsil fakat (cerrahi sinirlarda lezyon devam ediyor) yaziyor. Smear sonucum da kronik servisitis yaziyor. Bilenler ne yapmam lazim daha doktora gidemedim. Sanirim kotu bisey..
Ama hic cin 2-3 falan yazmiyo

Cnm geçmiş olsun tekrar gitmelisin doktora tekrar leep olman gerekebilir

Geçmiş olsun tipini ögrenin mutlaka ilerde lazım olabiliyor ayrıca kolposkopide ilerleme varmı o tespit edilip gerekirse leep ile o bölge alınıyor

Geçmiş olsun tipini ögrenin mutlaka ilerde lazım olabiliyor ayrıca kolposkopide ilerleme varmı o tespit edilip gerekirse leep ile o bölge alınıyor
Evet tekrar leep olucam onu soylemisti bi daha gerek olabilir diye.. suan sehirdisindayim ve 8 gun sonra donuyorum acaba bi sorun olur mu bekledigim icin.. doncegim tarihe randevu aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…