Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sonucun cin 1 cikmis. Kontrol altinda tutulursun kendiliginden gecmesi beklenir.. Ama bu durumda leep yapan doktorlari da duymustum.
Teşekkür ederim
Kendiliğinden geçmesi beklenirse benim bağışıklığı güçlendirmek dışında nelere dikkat etmem gerekir ilaç falan verilir mi acaba

Tipi 16
Kendiliğinden geçer inşallah bir an önce
Birkaç haftadır düşün düşün mahvoldum.
günaydın. benimde tip 16 fazla kafaya takmamaya calıs dusundukce yıpranırsın ve hastalıgın ılerlemesıne yardımcı olursun. ben 3 ayda bir smaer yaptıryorum hala cin 1 de kaldı eylül de tekrar yapılacak eger ayni duruyorsa leep yapılmasını isteyeceğim cunku 2. cocugu isiyorum. bakalım doktorumla beraber karar vereceyiz.

günaydın. benimde tip 16 fazla kafaya takmamaya calıs dusundukce yıpranırsın ve hastalıgın ılerlemesıne yardımcı olursun. ben 3 ayda bir smaer yaptıryorum hala cin 1 de kaldı eylül de tekrar yapılacak eger ayni duruyorsa leep yapılmasını isteyeceğim cunku 2. cocugu isiyorum. bakalım doktorumla beraber karar vereceyiz.
Leepten önce kolposkopiyi tekrarlamıcak ısınız?

Bundan sonra her yil kolposkopimi olucaz biz surekli
evet smearde çıkmıyorki sadece sürüntü alınan noktada lezyon aldılar ise derecelendirebiliyorlar. Kolposkopi 5 yıl demişti doktor bana.5 yıl sonra hep negatif cıkarsa sonra sadece smearle devam edilecek.
Ama ben extradan tiplemede yaptırıcam 5 sene sonra.çünkü benim smearda hiç çıkmamıştı.

Teşekkür ederim
Kendiliğinden geçmesi beklenirse benim bağışıklığı güçlendirmek dışında nelere dikkat etmem gerekir ilaç falan verilir mi acaba
ben bazı doktorların fitil verdigini duydum hatta bi ilaç ismide duydum bununla ilgili ama unuttum. yinede bagısıklık arttırıcı vitaminlere yönelmek lazım.

kızlarr propolis alıcam eski yorumları okudum herkes farklı bi marka farklı bişe yazmış kullanan etkisini gören arkadaslar nasıl hangi markayı kullandığını ve bu sürecte başka bitkisel nelerden fayda gördklerni allh rızası için yazabilirler mi

evet smearde çıkmıyorki sadece sürüntü alınan noktada lezyon aldılar ise derecelendirebiliyorlar. Kolposkopi 5 yıl demişti doktor bana.5 yıl sonra hep negatif cıkarsa sonra sadece smearle devam edilecek.
Ama ben extradan tiplemede yaptırıcam 5 sene sonra.çünkü benim smearda hiç çıkmamıştı.
2 yil sonra ketem yapiyormus tipleme. Bana doktor oyle soyledi.

X