Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım panik yapma tipine bakılmasına gerek yok bakire oldugun için iç tarafta rahim ağzına gitmesi için 7-8 cm içeriye temas olması lazım .
Hemen Gardasil aşını vurul
Bakın yukarıda da yazılmış ilk çıkanları mutlaka koterle yaktırmanız lazım aldara sürmeyin ilk çıkanlar köklü ve dişi yani doğurgan siğil oluyor bundan dolayı onların çok iyi köküne kadar yakılması lazım Aldarayı siğili düşürmek için değil siğil olan bölge yakılıp , virüs zayıfladıktan sonra siğil yokken o bölgenin bagısıklıgını güclendirmek için kullanın.
Ayrıca artık hpvnin bissürü tedavi yöntemi cıktı Ahcc ve Coriolus mrl gibi
peki 16 o zararlı tipse napıcm nası ögrencm :KK43:((

bir de siğil olup olmdgna da emin olamıyorm ya alerjik bişeyse onun tespitini yapamaz mıyız bakire kızlara neden bse yapılmıyo o kdr kötüyüm ki :KK43:((

bi de canım dewlet hastanelernde ssk kapsamında yakımı ücretli mi her cıktgnda yakarlar mı hiç bişe bilmiorm :KK43:

bi de canım dewlet hastanelernde ssk kapsamında yakımı ücretli mi her cıktgnda yakarlar mı hiç bişe bilmiorm :KK43:
FSM hastanesinde (eski PTT,İstanbul) ücretsiz yakıyorlar.
Ayrıca aklı basında bir doktora tetkik için git mutlaka. Bu işle ilgilenen tecrübesi olan.Bakirelere test yapan doktorlar varmış ama neye göre bilmiyorum.Araştırıp konuşmak lazım.Ayrıca dedikleri gibi siğil bile olmayabilir.ama içeri gidebilmiş olması çok düşük diye düşünüyorum

FSM hastanesinde (eski PTT,İstanbul) ücretsiz yakıyorlar.
Ayrıca aklı basında bir doktora tetkik için git mutlaka. Bu işle ilgilenen tecrübesi olan.Bakirelere test yapan doktorlar varmış ama neye göre bilmiyorum.Araştırıp konuşmak lazım.Ayrıca dedikleri gibi siğil bile olmayabilir.ama içeri gidebilmiş olması çok düşük diye düşünüyorum

Ben de fsm hastanesine gidiyor Cihangir bey , Sancaktepeye taşındı hastane ancak ağustos ayı itibariyle işlem yapabiliriz dedi

Bakirelerde smear testi yok yapanlarda pamuk cubuguyla akıntıdan test yapıyor cok cok zor içeri bulas olması için oraya temas olması lazım 50 yıllık bi hekimlem konusmustum bununla ilgili memorialdaydı 50 yıllık meslek hayatımda hiç görmedim ve duymadım demişti bana bakirelerde rahimle ilgili

Arkadaslar merhaba , smear testim temiz çıktı , patolojik sonucum Hpv negatif çok mutlu oldum , doktor aldara kremi önerdi istersen kullan çok küçükler dedi , Hpv yok sende dedi . Sizce ne yapayım bu aldara krem etkili mi ?
patoljk sonucu hangi bölüm yapıo bakirelere oluo mu

Bakirelerde smear testi yok yapanlarda pamuk cubuguyla akıntıdan test yapıyor cok cok zor içeri bulas olması için oraya temas olması lazım 50 yıllık bi hekimlem konusmustum bununla ilgili memorialdaydı 50 yıllık meslek hayatımda hiç görmedim ve duymadım demişti bana bakirelerde rahimle ilgili
peki cnm iç dudakta minik siyah ben tarzı bişe var hep var mıydı bilmiyorm ama onu da yeni farkettm o ne bi de siğilde akıntı olur mu szde oldu mu beyaz sarı akıntı hep orda şeffaf deil yani

Ben yaptırmıcam makatımdakiler umrumda değil makatta siğil yapan 2 tip var zaten önemli olan benim için rahim ağzı onda da bakire oldugum için ve yürüyerek rahmin ağzına gidicegini düşünmüyorum varsa bile en az 2 yıl ilişkim olmucak evlenirsem ancak yükü gidicek neyse cidden moralim daha kaldırmıyor devlet hastanelerinde ücretsiz olmasını ögrendigim iyi oldu çpk teşekküfler
nerende siğiller

Bende klitoris bölgemde yoktu ama vajina girişine makatta üc tane sıcramıstı vajinayla malatın birleştigi yerden vajinamın içine dogruydu yani bir gram acı yok kalkıp alışverişe ordan da aynı gün içinde uzun yolculuga gittim .Sadece uyusturucu ignenin ucunu hissediyosun sinek ısırıgı gibi sonra hiçbişey hissetmiyosun işlem yapılırken veya sonrasında on dkya 60 tane yakıldı benim
snra tekrar cıktı mı

Canım bende de kurt

canım bende de kurt cıktı kac kere dizanteri oldum basur meme ve catlak hepsi mevcut :) o deri düzelicek bak düşün benim lazerle yakıldıgı halde orası 4 parcaya ayrıldı makat girişi bakınca bi üzülüyodun bi gülüyodum o kadar komik duruyodu ki 2 hafta öyle kaldı sonra daha komik bişey oldu orası gecti ordan parmak gibi bi cıkıntı cıktı bildigin serce parmagının yarısı dedim bittim ben ve araladıgımda makat catlagım gözüküyodu 1-2 haftada öyle kaldı sonra banyodan cıkıp bi bakıyodum bembeyaz pütürcükler burada gelip aglayarak yazmıstım eski mesajlarımda var onlar da kabukmuş megersem kendi kendine düştü hatta arada hala kabuklanıyo beyazlasış gidiyo üzülme yani cok normal sen smear aldırmssn zaten yani diyorum ki smearinde rahimde tip16 yerleşmemişse korkma smearın temiz gelirse yola devam ama smearda tiplemede istemen gerekiyo işte o kısmı devlet hastanesinde yaptrdgn icin nasıl isticen tam bilemedim.
beyaz pütürck nerde oluodu

X