- 14 Mart 2009
- 686
- 8
sidelyacım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum..
ben de size gelişmeleri yazacağım..benim siğillerim vajina girişinde de var girişin üst yan ve alt kısımlarında içeri doğru..üst kısımdaki baya büyük..dokununca hafif bastırınca çok acıyor.diğerleri de bastırınca çok acıyor.dışarıda da daha minik onlarda dokununca acıyo çok sanırım benim hastalığım senelerce teşhis konulamadığı için ilerledi smear testim temiz çıktı onu eylülde yaptırmıştım..makatta da 1 tane siğil varmış..afedersiniz tuvalete çıktığımda yanma oluyordu..ben onu çatlak zannediyordum..ve bende bu siğiller sistit enfeksiyon gibi rahatsızlıklara da yok açtı bir tanesi idrar yollarıma çok yakında çünkü..ateş ve kusma yaptı zaman zaman..40dereceye çıktı ateşim..10 tane iğne yedim idrar yolları iltihabı için..doktorların yanlış müdehaleleri yüzünden hastalığım kronikleşti zaman zaman ateşlendim böyle..mutlu bir evliliğimin ilerde cinsel hayatımın olmayacağını düşündükçe arkadaşlar iyice karamsar oldum.evlilikten de korktum.çünkü ilaçları hiçbir işe yaramıyordu..wcye çıktığımda idrar yaparken hiç birşey hissetmiyorum uyuşmuş bir şekilde..hala hissetmiyorum idrarın değdiğini.iç dudaklarda da dokununca anlaşılan yine acı veren pütürlükler var.özel bi hastanede gidiyorum doktora ancak dediğim gibi bu çok geç farketti durumu..şimdi tek korkum acaba siğillerin hepsini yakabilecek mi becerebilecek mi..bende baya var çünkü..kimisi görünürde görünmese de..dokununca hissediliyor...yazdıkça farkettim arkadaşlar durumum baya kötüymüş artık kendimi bıraktım doktorun eline de diyim herşey olucana varır..herkese allahtan bol şifalar diliyorum.
Ya canım benim üzüldüm çok ya. Ama emin ol tedavisi var bunun istediği kadar kronikleşsin. Ama ehil ellerde tedavini ol tatlım. Madem özel hastaneye gidiyorsun daha iyi bir doktora görün bence. Hani nasılsa para veriyorsun. Bu doktorun çok geç farketmiş diyorsun belliki bu hastalıkla ilgili eksik bilgileri var. Yine senin tercihin tabi ama başka bir doktora daha görün derim ben. Üzülme olurmu kendinide bırakma sakın. Bağışıklığını güçlü tut. Çörek otu bal karışımını ye sabah akşam. Faydası olur zararı olmaz emin ol. Bol c vitamini al. Beslenmene uykuna dikkat et. Veeee iyileşeceğine inan, çünki tedavisi var bunun. Ama dediğim gibi ehil ellere bırak kendini bırakacaksan. Moralini yüksek tutman gerekiyor kesinlikle tatlım. Allahım şifa versin tez zamanda. İyileşicez kızlar ha gayret :)))