Aslında cok guzel bir dusunceye degınmişşiniz imza kampanyası baslatılabilir
--
evet bende destekliyorum gerekli herşey de olurum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında cok guzel bir dusunceye degınmişşiniz imza kampanyası baslatılabilir
--
Oncelikle gozunuz aydin.Her dr unda tedavisi ne farkli.bende supheli ilk cikan seye bile aldara verdi dr hemen. Ki sigil oldugu supheliydi ona ragmen.. hangisi dogru bilmiyorum.. madem o bolgenin bagisikligini artiriyo neden herkese verilmiyo.Arkadaşlar çok şükür temiz çıktı sonucum doktoe patolojiye biraz parça aldı gönderdi . ama korkacak bişey yok dedi siğillerin çok küçük ben bile zor parça aldım dedi krem yada başla bişey gerek yok dedi çok sevindim
Çünkü bazı kişilerde çok iyi işe yaramasına ragmen bazılarında hpvyi daha dirençli hale getirebiliyor ondan dolayı bikaç hafta kullandıktan sonra yarar görülmezse bırakılması tavsiye ediliyor bence siğilsiz dönemde komple o bölgeye kullanılması sanki daha iyi okuduklarıma göreOncelikle gozunuz aydin.Her dr unda tedavisi ne farkli.bende supheli ilk cikan seye bile aldara verdi dr hemen. Ki sigil oldugu supheliydi ona ragmen.. hangisi dogru bilmiyorum.. madem o bolgenin bagisikligini artiriyo neden herkese verilmiyo.
Oncelikle gozunuz aydin.Her dr unda tedavisi ne farkli.bende supheli ilk cikan seye bile aldara verdi dr hemen. Ki sigil oldugu supheliydi ona ragmen.. hangisi dogru bilmiyorum.. madem o bolgenin bagisikligini artiriyo neden herkese verilmiyo.
Sonucun ıcın cok sevındımArkadaşlar çok şükür temiz çıktı sonucum doktoe patolojiye biraz parça aldı gönderdi . ama korkacak bişey yok dedi siğillerin çok küçük ben bile zor parça aldım dedi krem yada başla bişey gerek yok dedi çok sevindim
Sonucun ıcın cok sevındım
Ne kadar kucuk olursa olsun bir aldara ya da verlutol du sanırım verebılırdı
Cunku kucuk bı anda dagılıyor bari sirke surup pamukla sürüp yıkayın
Ve adınızı olun portakal suyu ıcın bir bardak
Bir adet gunde vıtamın alınız
Ama en onemlısı cervalıx aşı
Bir ıkı dakıka bekletın yeterli var olan yere beyazlastırarak çürütüp düşüyor pamuga döküp sirkeyi, ıkı dk sonra yıkayınız
Elma sirkesini sıkın aklınıza geldikce ama vajinada mantar yapıyo haberiniz olsun sıkıp yıkadıktan sonra sabunlayıp tekrar sıkın en son kolonya ama bu işlem vajina için kesinlikle dogru değil cok tahris ediyo cünküTeşekkür ederim yarın başlayacağım aktardan hakiki sirke alırım .
Rusya da ki aşı da mı?Yurtdisi baglantili doktor bi tanıdığımiza sordurduk allokin alfayi malesef vücuttan kesin silen tedavisinin olmadigini soyluyor.. ne güzel haber hepimize
Bende yarin smear ve patoloji sonucumu almaya gidecegim cok korkuyorum
Smear nasildi.cin 1 miinsallah cook guzel haberler alacaksınnn....hemen bize de bildir ihmal etme....
ben de yarın kolposkopi olacagım ve biopsi alınacak ben de korkuyorum....ya smeardan gorunenden daha kotu birsey cikarsa diye icim icimi yiyor....
dualarımız hep beraber olsun kızlar....
Arkadaslar sonucumu aldim skuamoz papillom mus bendekiler.yani sigil. Doktor hi hic onemsemedi bile. Sigil yapan türü kanser yapmaz korkma dedi. Kafayi yiyecegim. Bendekiler sigilse nasil cogalmadilar buyumediler anlam veremiyorum.. Bu iyimi kötü mu hic bilmiyorum
Yaa gercekten mii aglayip duruyorum. Tipini ogrenmenede gerek yok dedi salak doktor hic onemsemedi bilegunaydın canım,
haydiiiii gooozumuzzzz aydiiinnn....cooook sukur iyi haber aldik..darisi hepimizin basına...
ben de de sigil vardı ve gecti....hic endiselenme dr ne guven bak ne guzel soylemis....
illa cogalması gerekmiyor dudak ucukları gibi bazen ellerde cıkan gibi..cıkıyor ve bitiyor....