Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar çok şükür temiz çıktı sonucum doktoe patolojiye biraz parça aldı gönderdi . ama korkacak bişey yok dedi siğillerin çok küçük ben bile zor parça aldım dedi krem yada başla bişey gerek yok dedi çok sevindim

Arkadaşlar çok şükür temiz çıktı sonucum doktoe patolojiye biraz parça aldı gönderdi . ama korkacak bişey yok dedi siğillerin çok küçük ben bile zor parça aldım dedi krem yada başla bişey gerek yok dedi çok sevindim
Oncelikle gozunuz aydin.Her dr unda tedavisi ne farkli.bende supheli ilk cikan seye bile aldara verdi dr hemen. Ki sigil oldugu supheliydi ona ragmen.. hangisi dogru bilmiyorum.. madem o bolgenin bagisikligini artiriyo neden herkese verilmiyo.

Oncelikle gozunuz aydin.Her dr unda tedavisi ne farkli.bende supheli ilk cikan seye bile aldara verdi dr hemen. Ki sigil oldugu supheliydi ona ragmen.. hangisi dogru bilmiyorum.. madem o bolgenin bagisikligini artiriyo neden herkese verilmiyo.
Çünkü bazı kişilerde çok iyi işe yaramasına ragmen bazılarında hpvyi daha dirençli hale getirebiliyor ondan dolayı bikaç hafta kullandıktan sonra yarar görülmezse bırakılması tavsiye ediliyor bence siğilsiz dönemde komple o bölgeye kullanılması sanki daha iyi okuduklarıma göre

Evet 5 haftadan fazla kullanilmasi kesinlikle tavsiye edilmiyor diye biliyorum virusudaha guclendiriyormus.bende cok tahris yapti ama molloscumdanda koruduguna inaniyorum. Cunku bitane cikti ve kayboldu baska cikmadi cok sukur.

Teşekkür ederim doktorum çok iyi gerçekten güveniyorum kendisine . 15 gün sonra tekrar gideceğim bakalım tipi nasıl . seni çok rahatsız edecek durumda olursa alırız ama gerek yok çok küçükler parçayı zor aldım dedi gerçekten de zorlandı çok canım yandi :KK43: valla şükür ettim açıkçası .

Sonucun ıcın cok sevındım
Ne kadar kucuk olursa olsun bir aldara ya da verlutol du sanırım verebılırdı

Cunku kucuk bı anda dagılıyor bari sirke surup pamukla sürüp yıkayın
Ve adınızı olun portakal suyu ıcın bir bardak
Bir adet gunde vıtamın alınız
Ama en onemlısı cervalıx aşı

Sonucun ıcın cok sevındım
Ne kadar kucuk olursa olsun bir aldara ya da verlutol du sanırım verebılırdı

Cunku kucuk bı anda dagılıyor bari sirke surup pamukla sürüp yıkayın
Ve adınızı olun portakal suyu ıcın bir bardak
Bir adet gunde vıtamın alınız
Ama en onemlısı cervalıx aşı

bugün hemen yapayım mı ama suan aşırı bir ağrım ve yanmam var . ne zmn yapayım sirkeyi ve sürüp hemen mi yıkayacağım

Bir ıkı dakıka bekletın yeterli var olan yere beyazlastırarak çürütüp düşüyor pamuga döküp sirkeyi, ıkı dk sonra yıkayınız

Teşekkür ederim yarın başlayacağım aktardan hakiki sirke alırım .
Elma sirkesini sıkın aklınıza geldikce ama vajinada mantar yapıyo haberiniz olsun sıkıp yıkadıktan sonra sabunlayıp tekrar sıkın en son kolonya ama bu işlem vajina için kesinlikle dogru değil cok tahris ediyo cünkü

Yurtdisi baglantili doktor bi tanıdığımiza sordurduk allokin alfayi malesef vücuttan kesin silen tedavisinin olmadigini soyluyor.. ne güzel haber hepimize

Bende yarin smear ve patoloji sonucumu almaya gidecegim cok korkuyorum :KK43:

insallah cook guzel haberler alacaksınnn....hemen bize de bildir ihmal etme....

ben de yarın kolposkopi olacagım ve biopsi alınacak ben de korkuyorum....ya smeardan gorunenden daha kotu birsey cikarsa diye icim icimi yiyor....

dualarımız hep beraber olsun kızlar....

insallah cook guzel haberler alacaksınnn....hemen bize de bildir ihmal etme....

ben de yarın kolposkopi olacagım ve biopsi alınacak ben de korkuyorum....ya smeardan gorunenden daha kotu birsey cikarsa diye icim icimi yiyor....

dualarımız hep beraber olsun kızlar....
Smear nasildi.cin 1 mi

evet canım LSİL var...

Arkadaslar sonucumu aldim skuamoz papillom mus bendekiler.yani sigil. Doktor hi hic onemsemedi bile. Sigil yapan türü kanser yapmaz korkma dedi. Kafayi yiyecegim. Bendekiler sigilse nasil cogalmadilar buyumediler anlam veremiyorum.. Bu iyimi kötü mu hic bilmiyorum

Arkadaslar sonucumu aldim skuamoz papillom mus bendekiler.yani sigil. Doktor hi hic onemsemedi bile. Sigil yapan türü kanser yapmaz korkma dedi. Kafayi yiyecegim. Bendekiler sigilse nasil cogalmadilar buyumediler anlam veremiyorum.. Bu iyimi kötü mu hic bilmiyorum

gunaydın canım,
haydiiiii gooozumuzzzz aydiiinnn....cooook sukur iyi haber aldik..darisi hepimizin basına...

ben de de sigil vardı ve gecti....hic endiselenme dr ne guven bak ne guzel soylemis....

illa cogalması gerekmiyor dudak ucukları gibi bazen ellerde cıkan gibi..cıkıyor ve bitiyor....

gunaydın canım,
haydiiiii gooozumuzzzz aydiiinnn....cooook sukur iyi haber aldik..darisi hepimizin basına...

ben de de sigil vardı ve gecti....hic endiselenme dr ne guven bak ne guzel soylemis....

illa cogalması gerekmiyor dudak ucukları gibi bazen ellerde cıkan gibi..cıkıyor ve bitiyor....
Yaa gercekten mii aglayip duruyorum. Tipini ogrenmenede gerek yok dedi salak doktor hic onemsemedi bile :KK43:

X