Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ya bakın arkadaslar doktor ismi vermicem ama internete yazdıgınızda bunu 4 doktor cıkar bunlardan ikisi karı koca kendilerine site açmış forum sitesi sitede tedavi bagısıklıga dair yani iyi olan moral verici hiçbişey yok farkındaysanız korku sitesi gibi yapmıslar müşteri cekmek için
Diğeri de hpv form diye bi yer bikac tane sımarık erkek kukusunda siğil cıktı diye cinsel hayatlarını nasıl sürdürüceklerini tartışıyo yok küfrediyolar yok bittim mahvoldum diyo birisi kadınlardan daha evhamlı evhamlı şeyler o sitede de tedaviye dair hiçbişey yok korku filmi gibi yeni cıkan tedavi edici veya olumlu olan hiçbir içerik nedense onaylanıp yayınlanmıyor onu da ne tesadüftür ki başka bir doktor açmış gidip böyle insanların ekmegine tereyağı sürmeyin sizlere paranızı alıncaya kadar iyilik yapıyomus gibi davranırlar sonradan anlarsınız bu doktorlardan birisi de o formun admini forumda da herkes birbirine girmiş sacmasapan bi ortam hepsi insanları korkutup para çekme amaçlı Böyle doktorlara kanmayın.

Ayrıca koter eskidi artıj adam gibi gidin lazer yaptırın lazerle yakıyolar kullanılan lazer de bildigimiz epilasyondaki lazer gibi diyebiliriz aynısı hatta biraz daha derin yakıyodur belki aynı gün nasıl epilasyona gidince kalkıp cıkıyosanız lazerle yaktırıp yürüyüp cıkıyosunuz

Ayrıca koter eskidi artıj adam gibi gidin lazer yaptırın lazerle yakıyolar kullanılan lazer de bildigimiz epilasyondaki lazer gibi diyebiliriz aynısı hatta biraz daha derin yakıyodur belki aynı gün nasıl epilasyona gidince kalkıp cıkıyosanız lazerle yaktırıp yürüyüp cıkıyosunuz
Ya sen ne kadar rahatlatici konusuyisun Allah razi olsun

http://www.ashasexualhealth.org/study-finds-nearly-half-of-men-have-hpv/ Ayrıca dünya saglık örgütü gibi bu işin kuralını ve tedavi yöntemini kuran national health nhanes diye bi yer var bu kuruluş dünyada resmi olarak tanınan bir kuruluştur bütün dünyada ne kadar hastalık varsa bu hastalıgı taşıyan kişi saysını her ülkede bu kurum tespit edip hastalık yüzdesini çıkarır ve devletler bunu resmi olarak yayınlar.NHANES araştırma yapmış demiş ki Erkeklerin yarısında Hpv var Bunların Çeyregi de Yüksek Riskli Tip taşıyor ki şöyle düşünün erkeklerin bircogunda da tespit edilemedigi halde Oran Yarısı cıkıyor 10 erkekten 5inde hpv 2-3ünde de yüksek riskli tipleri var.Erkekte genelde tespit edilmesi zordur cünkü derinin bir yerinden örnek alırsın orada hpv yoksa negatif cıkar ancak siğil cıkıcak siğili de 140 tip içerisindem yalnızca bikaç tanesi yapıyo yani o zaman dersin hpv var ki bircoguda siğil cıkarmıyo zaten buna rağmen erkeklerin yarısında hpv oldugu resmi olarak tespit edilip kanıtlanmış

Arkadaslar ben kadin doğuma muayene oldum. Et beni bu dedi yakalim dedi. Ben korktugumu soyledim yok kondilom degil. Kondiloma benzemiyo yerlesme sekli vs olarak dedi.yarin yakacak. Simdide urologa geldik bakalim o ne diyecek. İnsallah esinkilerde et benidir :KK43:

Lutfen cvp yaZ sisi delirmek uzereyim. Yarin bendekilwr yakilcak smear alinacak baska neler yapicam. Ve beb bi daha nasil cocuk yapcam :KK43:

Herkese merhaba nasılsınız görüşmeyle

Sisi95 adetliyken gardasil vurulur mu
HAMİLE DEĞİLSEN GARDASİLİ HER ZAMAN VURDURABİLİRSİN GARDASİL YÜKSEK TİPLİLERE PEK ETKİ ETMİYOR AMA HEM BAYAN HEM ERKEKLERDE ÖZELLİKLE ERKEKLERDE ÇÜNKÜ ERKEKLERİN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ B,R TEHLİKE OLARAK GÖRMEDİĞİ İÇİN BAYANLARDAN DAHA UZUN SÜRE TAŞIYICI KALIYORLAR ERKEK ARKADAŞINIZ EŞİNİZ SEVGİLİNİZ KİMSE ERKEKLERİDE AŞILATIN DÜŞÜK RİSKLİ SİĞİL YAPAN TİPTEKİ HPV TÜRLERİNİ AŞI TEMİZLEMEYE YARDIM EDİYOR 4 KAT DAHA FAZLA HIZLANDIRIYOR SİLİNMESİNİ VE BAGISIKLIK CEVABINI .YANİ BAYANLAR HEM KENDİNİZİ HEM EŞLERİNİZİ GARDASİLLE AŞILATIN SİĞİL TEDAVİSİNDE YARDIMCI DÜŞÜK RİSKLİ SİĞİL YAPAN TİPLERDE TEDAVİ EDİCİ GARDASİL !!

Lutfen cvp yaZ sisi delirmek uzereyim. Yarin bendekilwr yakilcak smear alinacak baska neler yapicam. Ve beb bi daha nasil cocuk yapcam :KK43:
Çocukla hpvnin bi ilgisi yok ki.Smear aldırırken HPV DNA TİPLENDİRME İSTİYORUM DE VE DERHAL TİPİNİ ÖĞREN ŞUAN SENDE BİŞEY YOKSA KULUÇKADA DEMEKTİR SAKIN DOKTORLARA ONA BUNA PARA HARCAMA PANİK YAPMA İYİ BİR DOKTOR BUL ONUN KONTROLÜNDE KAL.ONDAN SONRA YARIN HATTA BUGÜN DİREK GİT GARDASİL AŞINI YAPTIR GİT HERHANGİ BİR DERMATOLOG VEYA KADIN DOGUMCUYA HİÇBİŞEY AÇIKLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİN BEN GARDASİL AŞI OLMAK İSTİYORUM DE SADECE REÇETEYE YAZICAK SANA SENDE REÇETENLE ECZANEYE GİT ÇIKAR ÇIKMAZ AŞINI AL GEL HEMŞİREYE VURDURT. YAPICAGIN ŞEY KISACASI SMEAR ALINIRKEN AYNI ZAMANDA HPV TİPİNE BAKTIRMAK RAHİM AĞZINDAN+GARDASİL AŞI YAZDIRIP DİREK VURDURMAK EŞİNE DE VURDURT+BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİR.
VE EŞİNİ SORGULA DEMİCEM AMA KENDİ SAĞLIĞIN İÇİN SANA GERÇEKLERİ SÖYLEMEK ZORUNDA.BU OLAYIN ÜZERİNDEN NE KADAR GEÇTİĞİNİ ÖĞREN EŞİNE AYNI ZAMANDA KAN TAHLİLİ YAPTIRT.

KAN TAHLİLİ İÇİN EN SON İLİŞKİDEN SONRA MİNİMUM 3 AY GEÇMESİ GEREKİYOR HPV KANA GEÇMEZ AMA BAŞKA ŞEYLER KAPABİLİR KAN TAHLİLİNDE BAKTIRMASI GEREKENLERİ YAZIYORUM 3 AY GEÇTİYSE KAN VERSİN ;
ANTİ HİV COMBO
ANTİ HCV
ANTİ HBS (NEGATİFSE AŞILANSIN)
HBSAG
HSV 2 IGG
VDRL TPHA
BUNLARI KAGIDA YAZ DANISMAYA GİT KAN ALSINLAR

Çocukla hpvnin bi ilgisi yok ki.Smear aldırırken HPV DNA TİPLENDİRME İSTİYORUM DE VE DERHAL TİPİNİ ÖĞREN ŞUAN SENDE BİŞEY YOKSA KULUÇKADA DEMEKTİR SAKIN DOKTORLARA ONA BUNA PARA HARCAMA PANİK YAPMA İYİ BİR DOKTOR BUL ONUN KONTROLÜNDE KAL.ONDAN SONRA YARIN HATTA BUGÜN DİREK GİT GARDASİL AŞINI YAPTIR GİT HERHANGİ BİR DERMATOLOG VEYA KADIN DOGUMCUYA HİÇBİŞEY AÇIKLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİN BEN GARDASİL AŞI OLMAK İSTİYORUM DE SADECE REÇETEYE YAZICAK SANA SENDE REÇETENLE ECZANEYE GİT ÇIKAR ÇIKMAZ AŞINI AL GEL HEMŞİREYE VURDURT. YAPICAGIN ŞEY KISACASI SMEAR ALINIRKEN AYNI ZAMANDA HPV TİPİNE BAKTIRMAK RAHİM AĞZINDAN+GARDASİL AŞI YAZDIRIP DİREK VURDURMAK EŞİNE DE VURDURT+BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİR.
VE EŞİNİ SORGULA DEMİCEM AMA KENDİ SAĞLIĞIN İÇİN SANA GERÇEKLERİ SÖYLEMEK ZORUNDA.BU OLAYIN ÜZERİNDEN NE KADAR GEÇTİĞİNİ ÖĞREN EŞİNE AYNI ZAMANDA KAN TAHLİLİ YAPTIRT.
Emzirirken bu asi olunur mu?

http://admin.korayelter.com/data/file.php?id=66701258 BURADA GARDASİLİN KULLANMA KILAVUZU VE REÇETESİNDE YAZANLAR VAR :
GARDASIL’in yiyecek ve içecek ile kullanılması: Uygulama yöntemi açısından yiyecek ve içeceklerle etkileşimi yoktur. Hamilelik Aşıyı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Hamileyseniz, hamile kalmaya çalışıyorsanız veya aşılama programı esnasında hamile kaldıysanız, doktorunuza aşılanma ile ilgili danışınız. Aşılanma döneminde hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Emzirme Aşıyı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. GARDASIL emziren veya emzirmeyi planlayan kadınlara uygulanabilir. Araç ve makine kullanımı GARDASIL’in araç veya makine kullanma becerinizi etkilediğine dair hiçbir bilgi yoktur. GARDASIL'in içeriğinde bulunan bazı yardımcı maddeler hakkında önemli bilgiler GARDASIL 0.5 mL'lik dozu 23 mg'dan daha az sodyum içerir. Bu sodyum miktarına bağlı herhangi bir olumsuz etki beklenmez.

3. GARDASIL nasıl kullanılır?
Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Siz veya çocuğunuz 3 doz aşı alacaksınız. İdeal olarak dozlar şu takvim ile verilir: • İlk doz: Doktorunuzun belirlediği bir tarihte • İkinci doz: İlk dozdan 2 ay sonra • Üçüncü doz: İlk dozdan 6 ay sonra Alternatif aşılama takvimi gerekirse, ikinci doz birinci dozdan en az 1 ay sonra ve üçüncü doz ikinci dozdan en az 3 ay sonra uygulanmalıdır. Üç dozun tümü 1 yıl içerisinde verilmelidir. Sizin veya çocuğunuzun GARDASIL'in 3 dozu ile aşılandığından emin olunuz. Bu şekilde GARDASIL'in koruyucu etkisinden tam faydalanabilirsiniz.

Olası yan etkiler nelerdir? Her aşı gibi GARDASIL’in içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir. GARDASIL’in genel olarak vücut tarafından iyi kabul edildiği gösterilmiştir. Yan etkiler aşağıdaki kategorilerde gösterildiği şekilde sıralanmıştır. Çok yaygın :10 hastanın en az 1’inde görülebilir. Yaygın :10 hastanın birinden az, fakat 100 hastanın birinden fazla görülebilir. Yaygın olmayan :100 hastanın birinden az, fakat 1000 hastanın birinden fazla görülebilir. Seyrek : 1000 hastanın birinden az görülebilir. Çok Seyrek : 10000 hastanın birinden az görülebilir. Solunum, göğüs bozuklukları ve mediastinal hastalıkları Çok seyrek: Solunum güçlüğü (bronkospazm) Deri ve deri altı doku bozuklukları Seyrek: Kurdeşen (ürtiker). Kas-iskelet ve bağ dokusu hastalıkları: Yaygın: Ekstremite ağrısı (ellerde ayaklarda ağrı). Genel ve uygulama bölgesine ilişkin bozukluklar Çok yaygın : Ateş, aşı uygulanan bölgede görülen ağrı, şişlik, kızarıklık.

Biz esimle iliskiye girdikce nasil yok olcak bu illet.ondan bana benden ona geccek.normal dogumda muhakkak bebegime geciyo mu? Bebegime gecmis olsa bu zamana kadar anlasilmaz miydi? Nolur sabirla cevap verin bana. Ben canakkaledeyim burasi küçük yer hangi doktora gidecegim bilemiyorum: (

Biz esimle iliskiye girdikce nasil yok olcak bu illet.ondan bana benden ona geccek.normal dogumda muhakkak bebegime geciyo mu? Bebegime gecmis olsa bu zamana kadar anlasilmaz miydi? Nolur sabirla cevap verin bana. Ben canakkaledeyim burasi küçük yer hangi doktora gidecegim bilemiyorum: (
hayır bak eşinle açık bi şekilde deki böyle bişey var bunu başkasından mı kaptın olduysa ne zaman oldu bu olay diye güzel bir şekilde sor senden çok önce de kapmış olabilir önemli olan ne zaman kaptığını düşünmesi.Belki çocuk dogduktan sonra veya sen hamileyken kapmış olabilir bu da demek oluyor ki sende bişey yoktu doğumda.
ki olsaydı doktorun derdi ki dogumda siğiller vardı yaktık .
Bebegine bişey olsaydı anlaşılırdı ayrıca ki bu 10000 de 1 .Olması için de senin her yerini dış tarafını vs siğil basmış olması gerekiyor.Ayrıca siğil iyi huyluydur vücuttan zamanla atılır o cocukta öyle bişey olsa farkederdin yok öyle bişey olsaydı eğer o cocuk onu büyüyene kadar bin kere atar hele Gardasil vurdurtursun bi de komple gider hayatı boyunca da karsılasmazdı ama cocukta öyle bişey yok siğil cıkması genelde 3-4 aydır cıksaydı kücük bebekte coktan cıkardı ve anlardın hiçbişey yiyemezdi içemezdi oradan alınır aşılanır geçerdi ama sonra büyüyene kadar

KONDOMLA KORUNUP İLİŞKİ SONRASI DUŞ ALDIGIN SÜRECE VİRÜS YÜKÜNÜZ ARTMICAGI İÇİN İLK İKİ YILDA %90 TEMİZLENİCEK ZATEN.

Esim bu virusu cok onceden kaptiysa neden bu zamana kadar vucudu atamadi peki?(evliyken aldattigini dusunmuyorum).

X