Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

24 ay hpv kapmak icin....

Meraba aranzda yeniyim bende sigil yok ama surekli tekrarlayan enfeksiyon ve kasik agrim oluyor sigil olmasa bile hpv olabilir mi bende ? smear mi aldirmam gerekir..?bi de anlamadigim bisey var 100 tipi oldugu soyleniyor 100 tipine birden bakiliyor mu bir sürüntu ornegiyle :110:

Kızlar benim bildigim kadarıyla hpv kulucka süresi 2 ay hatta 3 haftadan başlıyor -20 aya yani neredeyse 2 yıla kadar uzanıyor çok nadir vakalarda da ki bunlarda şahibeli olanlar yıllar sonra bile çıkabiliyor.

Vay arkadas desene ilk aldatilisim degil adam baya yoluna girmis bu işin..ben bu 24 ay bilgisini hic duymadimm.. netlestirmek icin soruyorum cin1 seviyesi icin mi 24 ay yoksa hpv bulasmasi icin mi..

Arkadaslar; ben iliskimden 5 6 ay sonra kaptim. 24 ay sart degil. Eminim; soyle ki, sevgilime sigil teshisi kondugunda hemen test yaptirdim (tip16 dâhil 20 tipe bakildi; medikal park gibi ciddi bi yerde) temiz cikti. Bundan tam bi ay sonra ( iliskimizin uzerinde 5 ay gecmisti) ilk sigilim çıktı. Tekrar test yaptirdim ve tip16 magduruyum o gunden beri.

Mrl ve ahcc kullaniyorum. ahcc; ilk 1 ay günde 6 adet; 5 6 aydir günde 2 adet. Mrl; 4 aydir falan, gunde 6 adet; 1 adet imutor duzenli ve saglikli beslenme... sifir cinsel aktivite, az da olsa spor

Sonuclar sunlar; 6 ay durmaksizin cikan maddi manevi beni bitiren genital sigiller 2 3 aydir çıkmıyor. Buna çok şükür. Tip16 icin smear yapyiriyorum 3 ayda bir. Sorun yok gorunuyor ama hep vajinal enfeksiyon sistit falan oldugundan sonuclar cok saglikli değil. Umarim sorun yoktur.O yuzden bi yandan bunlatin tedavisine basladim.

Sigarayi birakamadim; agzimda tek tük siğil cikmaya devam ediyor malesef. Sigarayi birakmak sart. Çünkü, 2 ay bırakmıştım, hic cikmadi agzimda
Ne zman ki sigaraya tekrar basladim; sigiller de basladi. Buradan agzimdaki virusun durduguna eminim. Umarim genital bolge temizleniyodur; simdilik oule gözükuyor. Gelişmeler oldumca yazarjm

Yaktıranlar özeli mi önerirsiniz üniversite hastanesi mi ?
Sayica az ve büyükse devlet hastanesjnde bedava yaptir bence. Ama minkm minik ve coksa biraz onemsemiyo devlet... ozelde de iyi bakmalrini söyle; uyar mudehale et... yoksa birakabiliyolar. Cok kucuklerse mudahale omcesi sigillerin ustunu asetatli kalemle isaretlemeni oneririrm.

Kızlar nasılsınız? Koter veya kriyo işlemlerinden sonra tekrarladımı? Birde bir şey sorucam; bu vajen giriş önünde etin üzerinde minnacık delik var ben de sizde de var mı? delik mi yarık mı anlamadım...

Kızlar nasılsınız? Koter veya kriyo işlemlerinden sonra tekrarladımı? Birde bir şey sorucam; bu vajen giriş önünde etin üzerinde minnacık delik var ben de sizde de var mı? delik mi yarık mı anlamadım...
Kuzlık zarının önünde bende de var çift delik içtekinin yanında et parçası var kızlık zarının arkasında yani.Bende tekrarlamadı ki ben ilk yaktırdıgımda sende 60 tane var demişti mikroskoptan ben iki üç tane görmüştüm daha sonra iki tane cıktı en son bir tane cıkmıstı onu da kendim düşürdüm çoğalmadı o hiç .O kadar ama taa en baştan beri yani siğilin ilk cıktıgı dönemimden beri kaşınam 3-4 nokta var oralardan çıkmasını bekliyorum belki 1 belki 2 yıl sonra cıkar ama o 3-4 nokta ilk zamanlardan beri arada nadiren o noktalar sadece kaşıntı yapıyor .Kızlık zarı bu arada aynadan açıp görebileceginiz yerde girişte bilginiz olsun :KK66: Coriolus kullanmaya başlıcam 1.yıl dolunca elimde suan 1 kutu var diğerlerini bekliyorum tamamlanınca da 6 ay coriolus mrl kullanıcam üzerine ahcc sonra sadece multivitamin+beta glukan kullanıcam 2.yılın sonuna kadar :)

Kısacası ilk zamanlardaki kabus dolu günleri atlattık en azından çok şükür diyorum çok zordu çünkü hatırlamak bile istemiyorum :)

Ben de araştırıyordum sisi95 vajinal fistül mü acaba dedim sirkeden mi olduki dedim etim yarıldı veya kesik gibi oldu diye... vajenin içinde değil canım girmeden önceki etin üzerinde elimle ayırabiliyorum yarık gibi açılıyor minik bir açıklık et kesiği yarığı gibi... vajinal fistül olmasında onun tek tedavisi ameliyatmış...

Perşembe günü Akdeniz üniversitesinde kolposkopi ve vulvoskopi yapılacak bana. Jinekolog gün verdi. Sigiller için gittiğim dermotolog derse yetiscem diye beni pek onemsemedi sigilleri incelemedi hatta zor gördü küçük diye. Bisey sıktı belki 5 sn sürdü, antibiyotik krem sür dedi ama perşembeden bu yana sigillerde bi değişiklik yok . Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Perşembe günü Akdeniz üniversitesinde kolposkopi ve vulvoskopi yapılacak bana. Jinekolog gün verdi. Sigiller için gittiğim dermotolog derse yetiscem diye beni pek onemsemedi sigilleri incelemedi hatta zor gördü küçük diye. Bisey sıktı belki 5 sn sürdü, antibiyotik krem sür dedi ama perşembeden bu yana sigillerde bi değişiklik yok . Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun canım. İnşaAllah temiz çıkarsın. İçini ferah tut. Şifa bekleyen herkesi Rabbim şifalandırsın. Amin.

Coriolus mrl veya ahcc yoksa ımutor +multivitamin d vitamini vs kullan canım doktor gözetiminde Beta Glukan ve Multivitamin cok önemli hastalıgı geriletme ve silmeye yardım ediyor

Sisi95 tatlım sana bir şey sorucam. Kızlık zarında siğil var ya ama çok değil sıçramış mı napmışsa artık koter işleminde zarar görür mü? Bi ihtimal dedi doktor. pof.. daha da derine ilerler mi?

Sisi95 tatlım sana bir şey sorucam. Kızlık zarında siğil var ya ama çok değil sıçramış mı napmışsa artık koter işleminde zarar görür mü? Bi ihtimal dedi doktor. pof.. daha da derine ilerler mi?
Yoo kriyo yapsınlar o zaman nolucak bişey olmaz içeriye taşıcal bişey olmadıgı sürece korkma bence kriyo yaparlar spreyle cok hırpalamadan olur biter .Ki yırtılsa dahi dedigim gibi onu içeri taşıyan bişey olmaması önemli zarın başka bi işlevi yok

Ayrıca gardasil aşını acilen vurulman gerek farkındasındır umarım bunca zaman niye beklettim bilmiyorum

kızlar merhaba benm vajinamda uçuk gibi birşeyler çıkıyor. bir iki gün duruyor. çok acıyor. üstü de aynı dudakta çıkan ucuk gibi su topluyor gibi oluyor kızarık bi şekil alıyor. aranızda sizede olan var mı. sizce bu nedr. doktora henüz gidemedim.

kızlar merhaba benm vajinamda uçuk gibi birşeyler çıkıyor. bir iki gün duruyor. çok acıyor. üstü de aynı dudakta çıkan ucuk gibi su topluyor gibi oluyor kızarık bi şekil alıyor. aranızda sizede olan var mı. sizce bu nedr. doktora henüz gidemedim.
Bu cinsel uçuk dediğimiz uçuğun cinsel yolla veya sürtünme yani cinsel organların temasıyla bulaşan türü olan Hsv 2 dudaktaki uçuğun tipi ise Hsv 1.Genelde adet döngülerine yakın çıkar .Belirli bir zaman sonra kendiliginden içi açılır iyileşir kaybolur ilk sene bulastırıcılıgı cok yüksektir .Uçuk testi için yaralar ilk cıktıgı gün oradan örnek alınıp teste göndericeksin veya kan testi yaptırıcaksın Hsv 2 Igg ve Hsv 2 Igmye baktırmak istiyorum diceksin kan tahlilinde

X