Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Aşı en yaygın yüksek kanser riski olan tiplere karşı koruyor. Ben ikili olanından yaptırdım. Kanser korkusuyla yaşamak aşının yan etki riski vssiyle yaşamaktan daha zor geldiydi. Kontrol için yakın zamanda smir ve tipleme testini tekrar yaptırdın mı? Görünürde hiçbirşey olmasa bile birkaç yıl sıkı takip şart, özellikle yüksek riskli olan türden varken. Benim 2 yıl bitiyor, test yaptırdım sonuçları bekliyorum. İnşallah temiz çıkar ve dr umla yıllık kontrollere geri döneriz.

Tekrar tipleme yaptırmadım canım ama smir yaptırdım Haziran ayında. Oda temiz cikti Allah'a şükür . Şimdi Eylül'de tekrar gidicem. Benim kontrol etmemden çok doktorumun kontrol etmesinde istiyorum. Benimki çok yaygındi inşallah tekrarlamaz.

karat ,atlatmışsın çok şükür geçmiş bitmiş :) aşıyla ilgili bir sorum olcak,ben siğilin ilk çıktığı hafta hemen aşı oldum,gardasil yapıldı bana.sen aşı olduktan sonra ataklarda falan faydasını gördün mü? bi de aşıyı hastalığı fark ettikten sonra ne zaman oldun? şimdi benim bu ay ortası 2.dozum yapılacak,hastalığn başlayalı 2 ay oldu işte,2.dozdan sonra ataklar azalır ya da biter mi?

Karat sen tipleme testin sonucunda 11 cıkmıştı sanırım hani düzenli smear aldrmak gerekiyo ama tekrar tiplmeye neden gerek duydun vücudun atmışmı hpv tip cıkmaz die falanmı ben bu persembe yaktrmak ve bakire smearı aldrmak için ankaray gdicem inş. iyi durumda dönerim

geçmiş olsun.
evet devlet hastanelerinde 15 günü falan buluyor,normaldir yani o süre sonunda sonuç vermeleri.

canım bugün aklıma takıldı da sana bi sromak istedim olşumlarımız aynı belirti vermişti senin siğillerle peki sende akıntıda olmuşmuydu bnm smdi aklıma su takılıo hpv virüsü kapıp akıntısı olnalrda cin1 cıkıyormuş ben hiç smear aldrmadıgım için içte ne var bilemiyorum akıntı olmşmuydu sende merak ettm cnkü bnm akıntım da olmuştu ilk belrtim cıktıgında

akıntı benim genelde adetim geçtikten 1 hafta sonra yoğun kıvamlı bi akıntım oluyo 2-3 gün sonra geçiyo,bi de bazen beyaz bi akıntı geliyo,peynir kesiği dedikleri gibi,ben ilk hastalığı öğrenip dr.a gittiğimde yani işte yaklaşık 2 ay öncesi ,smear temizdi,ama mantar çıkmıştı,mantar için fitil verdi,şimdi bi 10 güne sonra tekrar yaptırcam smear testi,inşallah olumsuz bişey çıkmaz.hpv akıntı yapıyormuymuş,hiç duymamıştım?

10 gunde sigil olusmaz. virusu aldiktan sonra en az 1-2 ay icinde cikar sigiller. bence virusu onceden almistiniz, ameliyat doneminde vucudunuz zayif dustuyse sigiller cikmistir. korkmayin. bagisiklik sisteminizi yuksek tutun. yapmaniz gerekenler burda yaziyo. birazcik karistirirsaniz yazilanlari yararli seyler bulursunuz. insallah geri gelmezler

never benim sigillerin ciktigi donem akintim da cok fazlaydi ama ben normalde de fazla akintili bi insanim. ben bikac farkli doktora gittim. hepsi bakar bakmaz yalniz cok akintin var diyodu. bi doktor mantar dedi direk akintima bakip. antibiyotik, mantar kremi falan verdi. kasinti olmayan yerde kasinti, yanma yapti mantar kremi. bi kere surdum. ayni gun dayanamayip yikamistim hatta. sonra baska bi doktor gene cok akintin var dedi. allahtan o kadin, direk mantar ilaci vermek yerine akinti kulturu yapti. hicbir problem cikmadi. hatta gayet saglikli cikti. sonra o sonucu iki farki doktora gosterdim. bazi insanlarin yapisi boyle, cok akintili olur dedi. akintinin rengi, yapisi, ozellikle kokusu kotu olmadigi surece akintidan korkulucak bisey yok. ben ciktigindan beri, bir sene icinde uc kere smear aldirdim. hepsi temizdi. yani sonuc olarak akintiymis falan filan, anormal olmadigi surece boyle seyleri takma. ben simdi bi on gun sonra falan bi daha smear yaptiricam. sonucunu yazarim buraya.

almondtree, ben bu ay ortası 2.doz aşımı olcam,2.dozdan sonra acaba ataklarım azalır mı ya,benim hala 12-13 gün aralıklarla ataklarım oluyo,ama mesela çıkacağı zaman anlıyorum,hafif tahriş olmuş gbi kızarıklık oluşuyo,fark edince hemen sirke sürüyorum,ama sirkeyi anlattıkları gibi 1 gece veya saatlerce bekletmiyorum,pamuğu ıslatıp,o kaşınan bölgeye sürüyorum,zaten siğilin oluşcağı yer beyazlıyo,bi 5 dk tutup çekiyorum,günde 1 veya 2 kez yapınca 2 güne kadar geçiyo,ama bi 10 gün sonra başka yerde çıkıyo,senin ataklarının arası ne kadardı hatırlıyor musun?hani demiştin ya 2.aşıdan sonra hiç çıkmadı diye,benimde umudum o.gerçi çok mu erken davranıyorm bilmiyorum 2 ay oldu henüz hastalık ortaya çıkalı,ama sıkıldım bu durumdan (

ben hemen bu persembe süleyman eserdağ hera kliğine gdicem siğilleri temzler smear alırım dedi özellkle smear aldrmk istyrm süleyman bey zarar vermeden alablcegini söyledi

hadi hayırlısı,inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.bende ank.dayım,ihtiyacın falan olursa aklında olsun.

canım,bu akıntı kültürü smear den ayrı bişey mi?yani benimde adetim bittikten 1 hafta sonra 2-3 gün süren yoğun bi akıntı geliyo,çok sünen bişey yani,normal akıntıdan daha koyu kıvamlı.yıllardır da var,ama ben smearda mantar çıktı diye,akıntı da ondandır falan gibi düşündüm.akıntı kültürü için o dediğim günlerde mi gitmeliyim?

benm ilk başlarda belrti verdiğinde cok kasıntım akıntm olmuştu genlde hep mantar tedavisi gördüm akntm gecti ama tabi sğiller hep arttı aynen dediğin gibi banada mantar kremleri cok yakma yapmıştı kasntımı daaha da arttırıyodu bende saff tabi başta böle olur herlade die dewam ediyordum bazı paylaşımlrda okudum da basta öle akntıyla blrti verenlerde cin 1 cıkıo falan yazınca korktum acıkcası.umrım bu seferkide tmiz cıkar inş. tamamen atlatmışsındr.

ams
benm bildiğim kadaryla smear aldrnca ne varsa cıkar zaten mantar cıktysa mntar tedivini olduktan sonra gecmediyse kültr yapılır mantarın antibiyogramı yani hangi ilaçlara duyrlı hangilerine direncli ona bakılır sonuca göre ilaç yazlır bnm ablamında cok fazla akıntısı oluoyr hani adet öncesinde yada yumrtlama dönemde olur ya akıntılar onun dısında gnlk hayatında cok olur sünen dediğin için bana sendeki normal olan gelio,bnm özellkle siğiller cıktıgında kesik kesik geldiği için kafam karıstı akıntı konusunda

almondtree
daha önce arkadslra sormuştum ama bide sana danışayım bnm siğillerim bildigin gibi küçk kabartılıydı ama dış dudaklarda ve yukarı tüylü yerlerin araında byeaz noktalar var normalde baktıgında hiç farkedilmyo ama güneş ışıgına karsı baktıgımda cok cok mnk kabartı değildi nokta gibi noktalar hani vajen dokusunun normal ypısındakler kadar ufak sende koterden sonra yeni cıkan siğillerde böylemiydi yada sende böyle bişey dikkatini cektimi canım

senin tarifin Molloskum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…