ne bilim,moralim bozuldu yinede,boğazımda falan değil de üst damağımda,beyaz aft gibi,2 ay öncede çıkmıştı tuzlu su yapınca gitmişti,ama öncesinde çkmazdı,şimdi kafama takıldı 2 ay arayla çıkınca acaba hpv mi diye
bnm bi sorunum daha var stres ettiğimden mi yoksa bu illet bni alt etmek için mi uğrasyo zayfladıkca zayflıyorum iki yıl önce 65 kiloydm 55 oldum su son gnlerde bi iki kilo daha vermişim
aslında bende bu rahatsızlıgın ilk belrtleri basladıgında aynen bahsettiğin gibi üst damagımda yaralar cıkmıştı bi kaç ay tekrarlamıştı ama sonradan gecti bgsıklıla alakalı alerji tarzı bişeydr ya agızda cıkabilcegine pek ihtmal vermyrum agzda siğil yapan tip 32ymiş sanırım oda belrgin bi seklde cıkyomuş böyle okumuştum bi stede
muhtemelen strestendir.çünkü cidden çok yıpratıcı bir hastalık,zaten hastalığın psikolojik yönü daha baskın.insan kafaya çok takıyorikilo vermen de tahminimce o yüzdendir,çünkü sen bir de uzun zamndan beri uğraşıyorsun,teşhiste falan sorun olmuş,yani bunlar kolay değil.bir de hiç bir yerde bu hastalığın kiloyu etkilediğiyle ilgili bişey yok.rahat ol sen.
yaktırdıktan sonra mutlaka krem kullan bence,iyileştirmeyi hızlandırıyor,hem de mikrop kapmasını önlüyor.mesela dr.bana koter sonrası 2 krem verdi,biri yeni deri oluşumunu hızlandırıyordu,biri de mikrop kapmasını önlüyordu,onları karıştırıp sürdüm,4-5 güne bişey kalmamıştı.
valla canım bilmiyorum ki,doktor bişi demedi ama ilacın adı ney ? alayım olmazsa. çünkü hala yara gibi acı hissediyorum.
canım,çinko bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği için,virüsü daha rahat baskılamamızı sağlıyor.zaten bikaç yerde okudum,dr.ların geneli takviye amaçlı veriyor,ve çinkoyla genital siğil tedavisi arasında bağlantı kuruyorlar.
senin geçmiş yazılarını okudum,senin siğillerin az çok benimkiler gibi,sen de son durum nedir,aşı olmuşmuydun,bir de olduysan aşıdan sonra sende de ataklar azaldı mı?inşallah atlatırız hepimiz
dr.bana koter sonrası madecassol ve bactroban vermişti
Yok ben asi felan olmadim....bircok dr sordum asla olmaz dedi bu asi 26 yasina kadar ve hicbirsekilde iliskide bulunmamak gerekiyormus....iliskide bulunanlar ve bu vurusu lapanlar icin hicbir onemi yokmus..... Benim smir kultur testi kan tahlilleri temiz cikti....gittigiim yer uzman bir jinekologa yonlendirdi randevu alindi aslinda randevum dundu ben esimle gitmek icin iptal ettim 10 agustosta randwvum...ogun colposcopi yapilacak mikroskopla bakilacak anormallik varmi yokmu diye varsa eger biopsi yapilacak umarim yoktur.... Ben bu sigilleri dusunmemeye calisiyorum dusundukce kendimi yipratiyorum...zaten bende cikan ne buyuklerdi nede oyle cok fazla yayginlardi.... Bu dr cok ovdu gittigim dr cok ovdu bende netten fotosuna baktim inss iyi bir drdur memnun kalirsam onda devam ederim evimede yakin zaten...o drda duyduguma gore lazeri uyguluyormus tedavi icin...acaba lazer iyi bir yontemmi...hepinize kurtulmaniz dilegiyle umut ediyorum....
Yok ben asi felan olmadim....bircok dr sordum asla olmaz dedi bu asi 26 yasina kadar ve hicbirsekilde iliskide bulunmamak gerekiyormus....iliskide bulunanlar ve bu vurusu lapanlar icin hicbir onemi yokmus..... Benim smir kultur testi kan tahlilleri temiz cikti....gittigiim yer uzman bir jinekologa yonlendirdi randevu alindi aslinda randevum dundu ben esimle gitmek icin iptal ettim 10 agustosta randwvum...ogun colposcopi yapilacak mikroskopla bakilacak anormallik varmi yokmu diye varsa eger biopsi yapilacak umarim yoktur.... Ben bu sigilleri dusunmemeye calisiyorum dusundukce kendimi yipratiyorum...zaten bende cikan ne buyuklerdi nede oyle cok fazla yayginlardi.... Bu dr cok ovdu gittigim dr cok ovdu bende netten fotosuna baktim inss iyi bir drdur memnun kalirsam onda devam ederim evimede yakin zaten...o drda duyduguma gore lazeri uyguluyormus tedavi icin...acaba lazer iyi bir yontemmi...hepinize kurtulmaniz dilegiyle umut ediyorum....
arkadaslar benm bi sorum var size yaa özellkle atlatanlara ya ben simdi hala podoflme dewam ediyorum ankarayada gtcem ama bende siğiller mnkti ama farkedlcek kadarda varlardı simdi cok dikkat edr dolgum için iyicene bakıyorum dış genital o tüylerin cıktıgı yerlerde yani nokta nokta byzlıklar var kabartılı değil sadece nokta cok fazlalar derinin ypısımıdr yoksa siğilmdr ben bunları cözemedim yaaa
o küçük beyaz noktalar derinin kendi yapısı,bende de var,hatta perine bölgesinde daha net görünüyor,sanırım o kısma koter yapıldığı için öyle,ama diğer kısımlarda var,önceden dikkat etmediğimizden dolayı şimdi ise çok incelediğimizden dolayı aslında varolan yapısal herşey bize tuhaf geliyor.bende ilk haftalarda o beyazlıkları taktım ama baktım,hiç bi değişiklik yok,ve diğer yerlerde de var,dr. da zaten bakmıştı,demek ki normal ki ne bişey dedi,ne de oralarda bişey çıktı.zaten o beyazlıklar siğil olcak olsa Allah korusun çok fena walla :) çünkü bisürü var.
o küçük beyaz noktalar derinin kendi yapısı,bende de var,hatta perine bölgesinde daha net görünüyor,sanırım o kısma koter yapıldığı için öyle,ama diğer kısımlarda var,önceden dikkat etmediğimizden dolayı şimdi ise çok incelediğimizden dolayı aslında varolan yapısal herşey bize tuhaf geliyor.bende ilk haftalarda o beyazlıkları taktım ama baktım,hiç bi değişiklik yok,ve diğer yerlerde de var,dr. da zaten bakmıştı,demek ki normal ki ne bişey dedi,ne de oralarda bişey çıktı.zaten o beyazlıklar siğil olcak olsa Allah korusun çok fena walla :) çünkü bisürü var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?