arkadaşlar çinko kullanan var mı,ya ben zinco marka aldım,50mg lık,bikaç gün içtikten sonra midemi bulandırdı,sanırım 50 mg ağır geldi.2 gün ara verdim,ondan sonra bgn içtim,midem bulanmadı ama üst üste bikaç gün içince midemi bulandırıyor,sizin kullandığınız,memnun kaldığınız,mg olarak daha düşük bir çinko var mı?
arkadaşlar çinko kullanan var mı,ya ben zinco marka aldım,50mg lık,bikaç gün içtikten sonra midemi bulandırdı,sanırım 50 mg ağır geldi.2 gün ara verdim,ondan sonra bgn içtim,midem bulanmadı ama üst üste bikaç gün içince midemi bulandırıyor,sizin kullandığınız,memnun kaldığınız,mg olarak daha düşük bir çinko var mı?
ben immuzinc kullanmistim. immuneks gibi bagisiklik artirici bi ilac, ama icinde cinko da var. propolis ve bitkisel icerikler de vardi. ben memnundum. istersen bi dene.
bana da doktor bu hastalıktan sonra çinko yazdı kapağında solgar yazıyo, üstünde de zinc picolinate 22 mg'Lık. her sabah yemeklerden sonra alıyorum bende bir sıkıntı yaratmadı aksine memnunum9 ay kullancakmışım.
Arkadaslar bu cinko ne ise yariyor gercekten bir faydasi varmi....
aşı olan arkadaşlardan,aşı öncesi ve aşı sonrası atakları azalan oldu mu?
ben henüz 1.dozu oldum,ama sanki 1.dozdan sonra olan ataklar arası uzadı gibi geliyor.yoksa ben mi öyle avutuyorum kendimi.hastalığı öğreneli 1,5 ay oldu.aşı olanlar aşı öncesi ve sonrası hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim :)
kizlar yaktirdiginiz ya da dondurdugunuz
sigil ya da sivilceler sonra iz kaldi mi
birsey surdunuz mu
doktorum krem yazmisti ama ben bulamadim o kremi sonra da almayi unuttum onemsemedim aradan zaman gecti diye, izleri duruyor da kalicak mi acaba :44:
bende temmuz 16da yaktırdım canım siğillerimi ama doktor ne krem ne de bir ilaç verdi. Hala yara olarak duruyor orda acıyor bazen. bakalım iz kalacak mı hakikaten?
ben oldum asi. birinci dozdan sonra cikmaya devam etti ama daha kucuk sigiller cikti. zaten yaktirmistim da ondan dolayi da kucuk cikmaya baslamis olabilirler. ama ikinci dozdan sonra cikmadi.
bende temmuz 16da yaktırdım canım siğillerimi ama doktor ne krem ne de bir ilaç verdi. Hala yara olarak duruyor orda acıyor bazen. bakalım iz kalacak mı hakikaten?
bana da doktor bu hastalıktan sonra çinko yazdı kapağında solgar yazıyo, üstünde de zinc picolinate 22 mg'Lık. her sabah yemeklerden sonra alıyorum bende bir sıkıntı yaratmadı aksine memnunum9 ay kullancakmışım.
bende kendm gidip immneks alıp kullanmaya basladım.kapslleri btrdek snra bide cnkoya baslıyım diyrm yada ikisini aynı anda kullnsm bi sorun cıkmaz herlde demi:)
ayyy canım,çok sevindim senin adına,inşallah çıkmasın bir daha..bende ağustosta 2.dozu olcam,inşallah benimde 2.dozdan sonra biter gider..ya bgn ağzımda üst damakta böyle küçük beyaz bişey çıkmış,aft gibi,korktum bu hpv ağızda da çıkıyor ya.bikaç güne geçmezse olmazsa dr.a gideyim.gerçi 2 y önce de çıkmıştı gene üst damağımdaydı tuzlu su yapınca gitmişti,sanırım hpv olsa öyle tuzlu suyla gitmez dimi.
yok çıkmaz beraber kullanılabiliyor,ben alırken eczacıya sordum özellikle imuneks de kullanıyorum dedim,çinko da alsam zararı olur mu dedim,hayır zararı olmaz dedi,ikisi farklı dedi.
yok canm sen okonuda hiç telaşlanma bnde zamnla ilerledkce istemeden kendi elmle falan agzmada sıcratmış olablrmym falan dedim buyzden kbb gttim bi altle ses tellerime kadar baktrdım ama siğil falan yok dedi ama o sıralar okadar süphelenr oldumki bogzmda grdğüm noktacıklardn ama doktr onların tat hcreleri oldugunu söyledi pskoljkman öle bi hale gtrdmki kendimi bogazım sismeye basladı yutknmakta gçlk ceker falan oldum kardeslerimin agzına bakıp kendmle kyaslar oldum ama en azından agızda cıkarmı korkumu yendm ve bu belrtlerde dşnceyi ordn uzak tutunca ortadan kalkp gidio oyzden agznda cıkarmı die telaş etme cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?