arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katılıyorum. sitedeki tüm mesajları uzun bir süreden beri takip ediyorum, inanın aynı sorunları ben de yaşıyorum, aslında yaşıyordum da diyebiliriz :) eşimle birlikte siğillerle başa çıkmak için elimizden geleni yaptık. çok fazla üzüldüğüm ve daraldığım zamanlar da oldu. başta anesteziyle yakma yöntemi yapıldı, ama maalesef bitmek bilmedi ve sürekli tekrarladı, sonraki gidişlerimde doktorum artık uyutarak değişlde sadece asitle yakma yöntemine gitti,neyse sonuçta 4-5 aydır devam eden bişey benim hayatımda, hele tekrarladığı dönemlerde çok fazla stresli olmamın da etkisi büyüktü. ama 3-4 gün önce eşimle havalara uçtuk çünkü olan siğillerim kendiliğinden yokolduğunu gördük nasıl mı ?:)
hergün çörekotu bal yiyorum, çinko ilaçları kullanıyorum, bağışıklık sistemi için, şimdi yeşilçaya başladım, ısırgan da bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş, ona da başlıcam, çünkü tamamen bağışıklık sistemi ile alakalı. ve eşim acayip iyi bakıyo bana, abur cabur yedirmiyo, sağlıklı besinler yediriyo , abur cuburu kestik :)şuan yoklar, ama gene çıkarlarsa eminim bünyem kuvvetli olduğu sürece onları yenicem. bence çok fazla kafanıza dert etmeyin, doktorun tavsiyelirini dinleyin, ne kadar takarsanız o kadar artıyolar çünkü..inşallah tekrarlamaz benimkiler de ama olsa bile sürekli kontrolde olduktan sonra herşeyin çaresi var...hepinize sevgiler...