Bende bugün nahayet spiralimi taktirdim kendi jinekologuma smir yaptırmıştı baktimki dr oyalıyor hemen sonucumla beraber pmi ye gittim saglık ocağı yani hemen kontrol etti smir testime baktı sonra vajinal kültür yaptir sonucu alır almaz takarız sonuclar iyi çıkarsa dedi bütün enfeksiyon çeşitlerini araştırdı sonucu bugün aldım sukurki smear kültür hepsi temiz çıktı sigile baktı çok kucuk dedi tedaviyi anlattı önce tek tek yakilacagini sonrada kremi sürmemi söyledi sagolsun kadın herseyle çok ilgileniyor 2 hafta sonrasına yine randevu verdi spiral kontrolü için şimdi kendi Dr kalsa ooooo kimbilir nezaman takacaktı randevu üstüne randevu en erken 1 ayda veriyorlar gittiğimde en az 1 saatten fazla bekletiyorlar her muane ucreti 50 euro yaptığın test ucretide tam kazık saglık ocağı en iyisi 1 haftada 2 kere gittim hiçbir ücret ödemedim sadece labaratuara ödedim kültür için birde spiralimi aldım kadın tek tek bütün problemlerimle ayrı ayrı ilgileniyor kendi druma gittiğimde ise her defasında tanımıyor beni sözde kaç yıldır ona giderim ama artık hiç gitmicem saglık ocağı bin kat daha iyi ayrıntılı testler yaptırıyor imkanları olmadıgı birşey olursa mektup yazım başka yerlere yönlendiriyor yinede iletişimi koparmıyor sigilim icinde dermatologa yonlendirdi 17 Mart'a randevu aldık bakalım nasil bir tedavi uygulayacaklar
merhaba arkadslar.
bu siteyle karşılaşmak ve yanlız olmadığımı bilmek beni biraz olsun rahatlattı. ben bekarım ve bu hastalığın bni nasıl bulduğu hakkında hiçbi fikrim yok. bi hafta önce genital bölgemdeki siğillerin çoğaldığını ve anormal bişeylerin geliştiğini hisssettim ve kadın hastalıkları uzmanından randevu oldum. zaten kaç aydır mantar sorunum vardı. mantarla mücadele ederken birden daha tehlikeli bişeyin içinde buldum kendimi.(
dün gttim hastaneye ve doktorum bi virüs kaptığımı o yüzden bu siğillerin oluştuğunu söyledi.
sabah saat 10 da muayene oldum öğle arasında gel yakalım bunları dedi. yakmassa çoğalırmış.
doktr kızlık zarına kesinlikkle bi zararı olmadığını işlemin dışardaki bölgeye uygulandığını söyledi. bende doktoruma güvendm ve hemen o öğlen doğumhanede koter yöntemiyle yaktı. canım yandı ama şimdi pek acımıyr.çok acele mi karar verdim diye düşünüyrm şimdi. sizlerin fikri nedir koter hakkında. başka yöntemler mi deneseydim acaba? birde sizde koterden bir gün sonra hafif kanama olmusmuydu o bölgede?
rünya senin yazdıklarını okumuştum öncelikle çok geçmiş olsun sorunların hala devam ediyor mu peki bende şuanda birşey inşallah da olmaz 30 martta dr gideceğim test filan yapılacak korkuyorum bende siğil filan yok eşimde çıktı ama şuanda görünürde yok bende simirde temiz çıktı ama yineden korkuyorum bunun önlemini almak gekiyor tabi geç kalınmaması gerekiyor konuştuğum dr bu ilk başta fark edilirse küçük bir operasyonla yüzde yüz kanserden kurtlma şansın olduğunu hatta bir kaç sene tekrar hpv ile karşılaşmazsanda hpv yi vücuttan atacağını söylediler. nerden geldi nerden buldu bizi bilmiyorum. psikolojim çok bozuldu ama kurtulanları görüncede çok seviniyorum demekki vucuttan atılabiliniyor. bir prof söyledi atılmaz diyen dr ların bunu bilmediğini tekrar karşılaşmadığın taktirde eşinle bir kaç sene prezarvatifle hatta hiç birleşme yaşamazsan eşinde sende tedavi olduğunda vucudundan atıldığını bazılarında hpv pozitifken bir kaç yıl sonra negatif gelmesinin sebebinin bu olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?