• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kızlar iyi hoş diyorsunuzda devlet hastanesine gidiyorum biliyorsunuz ve doktor kesinlikle normal doğurabilirsin. hpv önemli değil dedi.onların aktif olduğu dönemler varmış o dönemlerde olmaz dedi. bilmiyorum tekrar gitsem konussam ama ne değişirki kadın sezeryan olmaz zorunlu bi durum olmadıkca dogum anında diyor. özele gitsem 700 1000 tl istiyorlar yok ki :(

nasılsın lagrima bugun dedımı dusun hatanedekı doktorunu yada hastanenı yada tamamen doktorunu deyıstır ! yada doktorun garantı wersın kagıt uzerınde

arkadasım sen saten hpv gecırmıssın doktorun sezeryanla almak zorunda eger cocunda ılerde cıkmıcanı garantı edıosa yapsın sen bastır bıraz sonucta gecmıs donemde oldu ıcın sezeryan olma hakkın war YADA BASKA bı dewlet hastasıne gıt yanı ole bı sacmalık olurmu kımse bıcak altına yatmak ıstemes ama senın kı keyfı dıl saglık we cocun ıcın !

nasılsın lagrima bugun dedımı dusun hatanedekı doktorunu yada hastanenı yada tamamen doktorunu deyıstır ! yada doktorun garantı wersın kagıt uzerınde

merhaba başka bi doktor arıyorum ama gittiğim kadın o hastanenin iyi doktorlarından. söyledim ya geçerse o da bana ya cıkınca araba carpıp ölürsen yayla falan olmaz bakacagız falan dedi.şimdi başka bi hastane bakıyorum başka bi doktor. nasip artık napıyım.
hiç hpv geçiripte normal doğum yapan yok mu?

merhaba başka bi doktor arıyorum ama gittiğim kadın o hastanenin iyi doktorlarından. Söyledim ya geçerse o da bana ya cıkınca araba carpıp ölürsen yayla falan olmaz bakacagız falan dedi.şimdi başka bi hastane bakıyorum başka bi doktor. Nasip artık napıyım.

eee sen hangı sehırdesın !

merhaba başka bi doktor arıyorum ama gittiğim kadın o hastanenin iyi doktorlarından. söyledim ya geçerse o da bana ya cıkınca araba carpıp ölürsen yayla falan olmaz bakacagız falan dedi.şimdi başka bi hastane bakıyorum başka bi doktor. nasip artık napıyım.

bir dee gunde bır kasık corek otu yemege hemen basla balla yada yogurtla karıstır... ama balla daa gusel oluyor ben bezen suyla ıcıorum cay kasıgı nın yarısı kadar gunluk

geçmiş olsun...siğillerin yoğunluğu ne durumda bilemiyorum ama....çok fazla değilse sadece siğillerin olduğu bölgeyi uyuşturarak koter (siğilleri yakma işlemi) yapıcaktır...bu problemi en ciddi şekilde yaşayanlardan biriyim..( rahmim alındı)...dr.lar siğil var diye tipleme testi yapmaya gerek duymuyolar tip 6-11 sanıyolar.işin aslı öyle değil ben tipleme testini kendim ısrarla istedim ve tip 6-11ve en tehlikelisi tip 16 geldi sonuç...tipleme testini muhakkak yaptır.sakın özellerde paranı ziyan etme.üniversite hastanelerinde o en pahalı testler yapılıyor oraları tercih et...PCR (tipleme testi) ni muhakkak yaptır....bundan sonra beslenmene dikkat et.bağışıklığını yükseltmen şart......bol c vitamini al, yeşil çay iç,koterden sonra yaraların iyileşince elma sirkesini muhakkak yap.çörek otu mucizevi bir nimet bala yada yoğurda karıştır ye....temizliğine çok dikkat et ...bağışıklığını yüsek tutatrsan daha kolay atlatırsın.....sağlıcakla kal....

canım öcelikle hepimiiz için geçmiş olsun... ben en basından beri üni. hastanesine gidiyorum ve burda seninde yazdığın gibi en son gittiğimde tipleme testi istedim dedi devlet karsılamıyo bu testi 450 500 tl civarında para veermeniz gerekiyo senin içinde böle bişeye gerek yok dedi koter olduğumda siğili patolojiye göndermişlerdi oda temiz cıktı demişti gerek yok tekrar tiplemeye demişti.. patoloji sonucundada iyi yada kötü olduğu belli oluyo mu:S:S

Arkadaşlar hepimize gecmis olsun. Bu sigiller resmen kabusum oldu. Dogumum cok yakın. Doktorum dogum sırasında koter yapacak ancak yine de " dogum sonrası tekrar oluşur mu?" Diye uykularım kaçıyor. Bir kez koter oldum. O zamanda hamileligimin 5. Ayindaydim.Şu anda 3 tane var ve 3 ü de son 10 günde çıktı. Elma sirkesi sürüyorum ancak biri iç kısımda olduğu için cok yakıyor sadece 1-2 dakika koyabiliyorum acaba faydası oluyor mudur? Yogurtlu çörekotu da yiyorum. Başka bildiginiz birsey varsa yazın lütfen.cok moralsizim...

Arkadaşlar hepimize gecmis olsun. Bu sigiller resmen kabusum oldu. Dogumum cok yakın. Doktorum dogum sırasında koter yapacak ancak yine de " dogum sonrası tekrar oluşur mu?" Diye uykularım kaçıyor. Bir kez koter oldum. O zamanda hamileligimin 5. Ayindaydim.Şu anda 3 tane var ve 3 ü de son 10 günde çıktı. Elma sirkesi sürüyorum ancak biri iç kısımda olduğu için cok yakıyor sadece 1-2 dakika koyabiliyorum acaba faydası oluyor mudur? Yogurtlu çörekotu da yiyorum. Başka bildiginiz birsey varsa yazın lütfen.cok moralsizim...

Slm konunun başlığını görünce o kabus dolu günlerim geldi aklıma :(( Bendede ne olduğunu bilmeden dr gittim dedi siğil, yakmayalım solüsyon kullan dedi. Bana sadece siğilli olan bölgeye sür dedi. Bende 4-5 tane yerde vardı. görmediğim yerleri başkasına sürdürdüm. sürüp kalkıyodum ne kurumasını bekledim nede başka birşey. aradan 3 gün geçti benim alt tarafım bildiğiniz ciğer oldu. ne tuvalete girebiliyorum nede oturabiliyorum. resmen öldüm. acile gittim, dr dedi ne olmuş sana anlattım. dediki o çok etkili bir ilaç kürdanla değdirip çekiceksin. Bana batikonla döktüler ama ben çığlık çığlığa o an. sonra ilacı kestim ameliyatlı gibi her akşam krem sürüp gazlı bezle gezdim. şuanda hiçbirşey yok şükür. Heralde zamanında ben akıllısı bol bol sürdüm kökünden kurutmuşum:1::1: Sizede çok geçmiş olsun

Çinko, ekinezya, propolis, betaglukan, çörekotu, likopen çok faydalı. Hamile olduğun için mutlaka dr una sorup kullanabilirsin. Bazılarına ulaşması zaten çok kolay. likopen kırmızı renkli tüm sebze meyvelerde var örneğin. domates, karpuz, kuşburnu. en çok da altın çilekte varmış. ama aktarda satılanlardan al bence sakın kapsül vs olayına girme içlerinde ne olduğu belli değil çoğunun. çinko doğal yolarla aldığımız bir madde ama bu pis meretlerle savaşmak için normal yiyeceklerle alabileceğinden daha yüksek dozda almak gerekiyor. uzun süreli kullanmak da sakıncalıymış vücutta başka maddelerin emilimi azalıyormuş bu sefer.aylık kür gibi yapılabilir. bir ay kullanıp bir ay kullanmama gibi.

Doğum yaklaştıkça vücudun bebek için daha fazla efor sarfediyor, daha güçsüz düşüyor.Zaten koter olalı çok süre geçmemiş, normalde siğilin tekrar çıkması olağan birşeyken üstüne hamileliğin vücuda eklediği ekstra stresi de ekleyince neredeyse çıkmaması anormal... sirke antiseptik ve kurutucu. faydası olur mutlaka. ama dikkatli olmalısın. zaten yakın bir zamanda doğum yapacaksın. iyileşmesi gereken bir ameliyat izin olacak. bir de sirke yara yapmasın. gerekirse atla o çok yanan kısımları. zaten doğumda gidecek kalan siğiller.

Slm konunun başlığını görünce o kabus dolu günlerim geldi aklıma :(( Bendede ne olduğunu bilmeden dr gittim dedi siğil, yakmayalım solüsyon kullan dedi. Bana sadece siğilli olan bölgeye sür dedi. Bende 4-5 tane yerde vardı. görmediğim yerleri başkasına sürdürdüm. sürüp kalkıyodum ne kurumasını bekledim nede başka birşey. aradan 3 gün geçti benim alt tarafım bildiğiniz ciğer oldu. ne tuvalete girebiliyorum nede oturabiliyorum. resmen öldüm. acile gittim, dr dedi ne olmuş sana anlattım. dediki o çok etkili bir ilaç kürdanla değdirip çekiceksin. Bana batikonla döktüler ama ben çığlık çığlığa o an. sonra ilacı kestim ameliyatlı gibi her akşam krem sürüp gazlı bezle gezdim. şuanda hiçbirşey yok şükür. Heralde zamanında ben akıllısı bol bol sürdüm kökünden kurutmuşum:1::1: Sizede çok geçmiş olsun

Sana da geçmiş olsun :) Kullandığın podofilm miydi asit mi? Ne kadar zamandır çıkmıyor siğiller? Smir kontrolüne gidiyorsun değil mi?
Bana podofilm uygulandı. Dr uyguladı ama çok yoğun birşeymiş benim uygulamam doğru olmazmış. O zamanki çektiğim acıyı düşünüyorum da sen her gün her gün iyi dayanmışsın. Ben birbuçuk yıldır temizim çokşükür.

Sana da geçmiş olsun :) Kullandığın podofilm miydi asit mi? Ne kadar zamandır çıkmıyor siğiller? Smir kontrolüne gidiyorsun değil mi?
Bana podofilm uygulandı. Dr uyguladı ama çok yoğun birşeymiş benim uygulamam doğru olmazmış. O zamanki çektiğim acıyı düşünüyorum da sen her gün her gün iyi dayanmışsın. Ben birbuçuk yıldır temizim çokşükür.

Evt cnm podofilm di. :18:çok şükür şuan birşey yok. evet smear testide yaptırdım en son 1 ay önce temiz çıktı. Tşk ederim

uzun bi aradan sonra merhaba arkadaşlar.burası baya bi kalabalıklaşmış.iyi haberlerde var kötüde,herkese geçmiş olsun.ben ilk olarak agustos ayında genel anestezi ile yaktırdım.tip 6 yım. bi 4-5 ayı temiz geçirdim sigarayı bıraktım kendıme acayip iyi baktım.hayatımda hiç bi kadar saglıklı olmamıstım ama yenıden geldiler lanet olasıcalar.hemde o kadar iyi bakarken kendime kasımdan beri kaç kere yaktırdım bilmiyorum.tekrarladıgında çöktüm resmen ama sonra kabullendim.artık sallamıyorum.çıktıkça gidip yaktırıyorum.kurtulmaya da çalışmmıyorum.meyve yemekten ve saglıkloı beslenmeye çalışmaktanda çok sıkıldım artık.öyle saldım ipleri.cinsel hayatım zaten bitti.ne kadar iyi olmaya çalışsakta bu hastalık hakkaten psikolojiyi darmaduman ediyor.kirlenmiş hissediyor insan.ama buna da şükür ne diyim.aşı olmadım sonucu bilinmez bişey sonucta.doktorum yaptır dedi ama paralar bitti malesef ki olsa da yaptırırmıyım bilmiyorum.dr cevahir tekcan a gidiyorum özele.süper tek kelimeyle.param yoksa da göztepe ssk ya gidiyorum.doktorları cok tecrubesiz ve gencler kadın dogum bölümünün çoğu.hepsi deil.ama yakma işlemi fena deil.bulundugu bölge hastanenin girişinden ayrı mahremmiyet var.ortalama 10 gunde 1 gidiyorum.en son gittiğimde göremediler .dedim var orda işte hissediyorum ben.yok dedi.sonra hemen özele koştum kendı doktorum yaktı.göremese bile bana göstertiyor elimle hissettiğim yeri gösteriyorum.küçük benimkiler cok zor görünuyor.sonucta bizim bedenimizi yine biziz en iyi tanıyan.tip testini acısından tavsiyem.yaptırın mutlaka kafanız rahat olsun.bilmek belirsizlikten daha iyidir kanımca.aşı konusunda ben beklemedeyim.üzülmeyi de bi kenara bırakın çıktıkça gidip yaktırın işte zor bişi deil sonucta.başka zor çok zor hastalıklarla yaşamaya çalışsan insanlar var bizde de bu var napalım.geçmiş ola.

uzun bi aradan sonra merhaba arkadaşlar.burası baya bi kalabalıklaşmış.iyi haberlerde var kötüde,herkese geçmiş olsun.ben ilk olarak agustos ayında genel anestezi ile yaktırdım.tip 6 yım. bi 4-5 ayı temiz geçirdim sigarayı bıraktım kendıme acayip iyi baktım.hayatımda hiç bi kadar saglıklı olmamıstım ama yenıden geldiler lanet olasıcalar.hemde o kadar iyi bakarken kendime kasımdan beri kaç kere yaktırdım bilmiyorum.tekrarladıgında çöktüm resmen ama sonra kabullendim.artık sallamıyorum.çıktıkça gidip yaktırıyorum.kurtulmaya da çalışmmıyorum.meyve yemekten ve saglıkloı beslenmeye çalışmaktanda çok sıkıldım artık.öyle saldım ipleri.cinsel hayatım zaten bitti.ne kadar iyi olmaya çalışsakta bu hastalık hakkaten psikolojiyi darmaduman ediyor.kirlenmiş hissediyor insan.ama buna da şükür ne diyim.aşı olmadım sonucu bilinmez bişey sonucta.doktorum yaptır dedi ama paralar bitti malesef ki olsa da yaptırırmıyım bilmiyorum.dr cevahir tekcan a gidiyorum özele.süper tek kelimeyle.param yoksa da göztepe ssk ya gidiyorum.doktorları cok tecrubesiz ve gencler kadın dogum bölümünün çoğu.hepsi deil.ama yakma işlemi fena deil.bulundugu bölge hastanenin girişinden ayrı mahremmiyet var.ortalama 10 gunde 1 gidiyorum.en son gittiğimde göremediler .dedim var orda işte hissediyorum ben.yok dedi.sonra hemen özele koştum kendı doktorum yaktı.göremese bile bana göstertiyor elimle hissettiğim yeri gösteriyorum.küçük benimkiler cok zor görünuyor.sonucta bizim bedenimizi yine biziz en iyi tanıyan.tip testini acısından tavsiyem.yaptırın mutlaka kafanız rahat olsun.bilmek belirsizlikten daha iyidir kanımca.aşı konusunda ben beklemedeyim.üzülmeyi de bi kenara bırakın çıktıkça gidip yaktırın işte zor bişi deil sonucta.başka zor çok zor hastalıklarla yaşamaya çalışsan insanlar var bizde de bu var napalım.geçmiş ola.

aburcuburr oncelikle cok gecmis olsun. Ayni hastaliga yakalandigimi 2 hafta once de ben ogrendim bu hastaligin rahim agzi kanseriyle ne kdr baglantili oldugunu biliyor musun? Ben daha doktora gidemedim ve meraklaniyorum, netten okuduklarima da inanasim gelmiyor sanirim o yuzden birilerinden guzel seyler duymak istiyorum. Bana bu konuda bildiklarini soylersen cok sevinirim.

Merhaba;

Ben de doktora çıkan 1 tane büyük siğil için gittim. 1 tane büyük ve biraz uzağında 3-4 tane küçük vardı. İlk ankarada gittim doktora. Bunlar hpv başka tipleri de olabilir. Hemen testler yapmamız lazım dedi. Fakat maddi nedenlerden dolayı orda bişey yaptıramadım. Daha sonra başka bir doktora gittim bunlar hpv falan değil bu testleri yapmaya bile gerek yok diyerek bir ilaç verdi yolladı beni. Hangisine inanacağımı şaşırdım. Bu arada Eskişehir'den Muhsin Tatoğlu'na daha önce gitmiş olan var mı?

Merhaba;

Ben de doktora çıkan 1 tane büyük siğil için gittim. 1 tane büyük ve biraz uzağında 3-4 tane küçük vardı. İlk ankarada gittim doktora. Bunlar hpv başka tipleri de olabilir. Hemen testler yapmamız lazım dedi. Fakat maddi nedenlerden dolayı orda bişey yaptıramadım. Daha sonra başka bir doktora gittim bunlar hpv falan değil bu testleri yapmaya bile gerek yok diyerek bir ilaç verdi yolladı beni. Hangisine inanacağımı şaşırdım. Bu arada Eskişehir'den Muhsin Tatoğlu'na daha önce gitmiş olan var mı?

devlet hastanesi yokmu sizin oralarda?git bedavaya testini yapıyorlar.

Var var da benim ssk yok çalışmıyorum.
Bir de birşey soracağım. Bu siğiller için cildiyeyede gidilebilir mi acaba?

Son düzenleme:
NAsıl lanet bi hastalık bu yaaa ben bi tane oldugunu fark etdim kızlar sitede okudum kadarı ile sirke ile sildiginde yok oluo dediler yaptımm o yok oldu bugun fark etdim kucuk kucuk yıne var kanrıbahar gibi delircemmm korkuyorumdaa pskojlim bozuldu 2 gunde yaa..:(

Back