merhaba..bana zalain diye bi krem verip yolladılar devlet hastanesinde..kolposkopi smear temiz çıktı ama endişeliyim. herkes farklı ilaçlar diyor. rica etsem kullandığın o ait şeklindeki ilacın adını yazar mısın..
smear temız cıktısa kormana gerek yok buyuk ıhtımal dusuk tıpte bı hpv tıp 6 olabılır sewglı arkadasım kendıne ıyı bak vıtamın al ben gnc alıorm genel olarak 4 senedır corek otu yıyorum asımı oldum cervalıx en onemlısı streslı olma kendıne guwen wucut dırencın yuksek olursa her hangı bı sorun olmaz bende 45 50 tane sıgıl wardı
once asıt
sona aldara krem
sona doktor koter yapalım dedı toptan temızledı orayı 15 dk da kurtuldum o gunden sona asımı oldum hemen kendıme ıyı baktım
cıwan percemı ad cayı ıctım we
AKTARDAN
HER HANGI DIRENCI YUKSEK TUTAN BI MACUN ALDIM KURTULDUM
HPV YI SIGILLERI (şeker we yag beslıo ) bunları yarı yarıya hayatımdan cıkardım
yogun bır c vıtamını uyguladım
aradan bır ay sona butun sıgıller yok oldu bellı bı sure sona çörek otunu tawsıe ettıler onu her gun yogut yda balla bır kasık karıstırıp yedım
sona doktorum koter yaraların gecınde sirke sur dedı asıt etkısı war dedı yaklasık heralde 5 fılan pamuga sırke doktum her aksam yatarken oraya bolca surdum
şu zamana kadar 2008 den 2012 ye bu gune halen vıtamın kullanıorum ve banyoda oramı sirkeyle yıkanıyorum !!!!!!
HER 3 AYDA BİR SMEAR YAPTIRIN duzenlı normal hpv gecırmemıs bayanlar 6 ayda bır yaptırıo doktorum hpv oldu ıcın 3 ayda bır yaptır tedbır alalım dedı
hpv kurtulmak ıcın lutwen aşı olun kendınıze ıyı bakın hepsı bu korkmayın diyorumya onca sıgılden kurtulan bırı olarak yazıyorum
bu arada bı zamanlar aldara krem olsun asıt vıtamın reklamı yapan arkadaslar wardı onlara we ılac fırmacı arkadaslara da para kaptırmayın !!!! sorunuz olursa cwplayabılırım .