arkadaslar bu konuda belirtmistim,benimde maalesef 6 yildir heryil sigiller tekrarliyor.Hemde kötü cins.Makata dogru oldukca fazla yayiliyor,gecen yil lazerle yaktilar,yine cikmaya baslamis maalesef.
Cok üzülüyorum, mahvetti bu hastalik tedavisi vs beni.Gecen yil sigillerden aldiklari sonuclarda klirotistediki sigilde 1 milimin altinda Tumor buldular(yani kanser)...
Onu aldilar Kemoterapi fln uygulamadilar sükür,erken teshis mis, 3 ayda bir kontrol altindayim.
Ben yillardir lazerle yaniyorum,doktorum Krem vs hic vermedi.Igne yapmiyor cok sordum kafasini Sallliyor maalesef olamazsiniz hastalik sizde bulasmis diyor .Birde ben lazer tedavisini klinikum da narkoz ile oluyorum,en az 10 Gun hastahanede kaliyorum,bu zamana kadar hep böyleydi.
Siz yaktirip evinizemi gidiyorsunuz anlamadim.Bu kadar cabuk tedavi oldugunuza sasirdim.
Ben yaktirdiktan en az bir bucuk ay sonra iyilesiyor,daha uzun zaman aldigi bile oldu.Gecen sene 10 .aydaki ameliyatin acisini hala cekiyorum mesela.
Allah kimseyi bu hastalikla sinamasin,insaallah tibben bir caresi bulunur,derdi veren rabbim dermaninida versin insaallah.Cok kötü bir durum dilerim sigiller tekrarlamaz hic görmemise döneriz.
gurbet yakma işleminden sonra hastanede 10 gün kalmak mümkün değil....ben iki kere yaktırdım sanki hiç birşey olmamış gibi kalktım evime geldim....(benimde anüs bölgesinde yoğun siğillerim vardı)bu işte bir tuhaflık var.....6 yıl çok uzun süre...bağışıklık sisteminde zayıflık olabilir...sen ne ameliyatı oldun da hala acısını çekiyosun...ben senin durumunu tam olarak çözemedim...allah hepimize acil şifa versin.....