Arkadaslar bugün kontrolüm vardi,Burda duydugum aldara kremini doktora söyledim.
Doktor yazdi.cok dikkatli kullanmam gerektigini sadece Sigil olan yerlere sürmemi söyledi .
Cok yaktigini Eger dayanamazsam gidip yikamami,kremi sürdükten sonra elerimi iyice yikamami ve
Gece yatarken sürmemi ve en az 10 Saat kremin kalmasi gerektigini söyledi.
Yalniz bende sigiller degilde mercimek büyüklügünde mor-siyah lekeler var onlara etki etmeyebilir dedi.Peki niye Verdi bu kremi ben onlar gitsin diye aldim.Klinikumdan Haber gelmis buzamana kadar lazer terapi gördüm,simdi Licht terapi,isik yada Isin tedavisi uygulamak istiyorlarmis.
Kadin doktorum hastahane ile görüsecek beni arayacak nezaman olup olmayacagimi.
ISIN tedavisinde isiklaa yakiyorlar cabuk cikarsin dedi ama iyi olacaksam katlanacagiz muhakkak.
Birde istersen olmayabilirsin yaptiralim mi diye sordu.
Neyse cikan sonuclarim cok kötüde degil cok iyide degilmis.
Kanser vs görmedik dedi sükür.
Yalniz simdi Pap IVa der cervix yaziyor,4 e cikmis cok korkuyorum.
PotioPE bei 9h mit Nachweis einer CIN I
VIN III und PAIN III in den Biopsien yaziyor.
Nedemek oldugunu pek anlamadim.3 olmasi 4 e cikmasi korkutuyor beni.
6 olunca zaten Allah korusun kansersin demisti doktor.
Sanki Koca dünyayi omuzlarimda tasiyorum hayattan yasamdan zeck almiyorum.
Bunun yaninda gecen ay prematur over yetmezligim oldugunu ögrendim.FSH 27 Lerde amh 0.8
Erken menopoz.Birini cekerken biri geliyor dertlerin,isyan etmiyorum asla ama sürekli aglamak istiyorum,üzülüyorum.Rabbim bize bunlari Verdi sifayida verecek odur.
Neyapayim isin tedavisi(Licht terapi)olayim mi.
Aranizda olanlar var mi?
Nasil oluyor neler yasadiniz bana bilgi verirmisiniz.Bu ISIN tedavisi kanser hastalarina
Yapiliyor diye biliyordum,gercekten öyle mi,yada her cilt problemi olana bu tedavi yapiliyor mu?
Doktor yazdi.cok dikkatli kullanmam gerektigini sadece Sigil olan yerlere sürmemi söyledi .
Cok yaktigini Eger dayanamazsam gidip yikamami,kremi sürdükten sonra elerimi iyice yikamami ve
Gece yatarken sürmemi ve en az 10 Saat kremin kalmasi gerektigini söyledi.
Yalniz bende sigiller degilde mercimek büyüklügünde mor-siyah lekeler var onlara etki etmeyebilir dedi.Peki niye Verdi bu kremi ben onlar gitsin diye aldim.Klinikumdan Haber gelmis buzamana kadar lazer terapi gördüm,simdi Licht terapi,isik yada Isin tedavisi uygulamak istiyorlarmis.
Kadin doktorum hastahane ile görüsecek beni arayacak nezaman olup olmayacagimi.
ISIN tedavisinde isiklaa yakiyorlar cabuk cikarsin dedi ama iyi olacaksam katlanacagiz muhakkak.
Birde istersen olmayabilirsin yaptiralim mi diye sordu.
Neyse cikan sonuclarim cok kötüde degil cok iyide degilmis.
Kanser vs görmedik dedi sükür.
Yalniz simdi Pap IVa der cervix yaziyor,4 e cikmis cok korkuyorum.
PotioPE bei 9h mit Nachweis einer CIN I
VIN III und PAIN III in den Biopsien yaziyor.
Nedemek oldugunu pek anlamadim.3 olmasi 4 e cikmasi korkutuyor beni.
6 olunca zaten Allah korusun kansersin demisti doktor.
Sanki Koca dünyayi omuzlarimda tasiyorum hayattan yasamdan zeck almiyorum.
Bunun yaninda gecen ay prematur over yetmezligim oldugunu ögrendim.FSH 27 Lerde amh 0.8
Erken menopoz.Birini cekerken biri geliyor dertlerin,isyan etmiyorum asla ama sürekli aglamak istiyorum,üzülüyorum.Rabbim bize bunlari Verdi sifayida verecek odur.
Neyapayim isin tedavisi(Licht terapi)olayim mi.
Aranizda olanlar var mi?
Nasil oluyor neler yasadiniz bana bilgi verirmisiniz.Bu ISIN tedavisi kanser hastalarina
Yapiliyor diye biliyordum,gercekten öyle mi,yada her cilt problemi olana bu tedavi yapiliyor mu?
Son düzenleme: