cok geçmiş olsun doktorunu yazabilirmisin banaiyi pazarlartip sonucumu pazartesi aldım bende 6-16 çıktı.çok fazla üzülmedim bununla zaman kaybetmedim.çok hızlı hareke ediyor sağolsun doktorum. kolonoskopi yapıcak.çok dikkat ediyor.siğillerimi yaktıralı bi ay kadar oldu. bü süre içinde 3 günde birkontrole gittim ve her gittiğimde saolsun doktorum hiç kimsenn yapmıycağı şekilde uğraştı ve tekrardan yaktırma işlemi uygulamadan farklı bir ilaç kullandı.ilacı sürdüğü anda düşme oluyor . sirke ve her hangi başka bir şey kullanmamamı istedi.en önemlisi koter oldğum yerlerde tekrar çıkmadı. kendisi kontorl etti ve şu anda 10 gündr hiç bir şeyim yok.10 gün sonra tekrar kontrole gidicem ve çıkan bi rşey varsa aynı işlemi uygulıycak. koter yada dondurmadan çok daha kolay ve ucuz.. farklı bir şey de tavsiye etmek istiyorum tarçın kullanabilirsinz dilerseniz çörek ıtunun yanı sıra tarçın da tüketiyorum ben.çok faydalı olduğunu düşünüyorum.macun, çörek otu, damla şeklinde c vitamini, e vitamini, yemk arasında besin emilimini arttrmak için hap, sabahları portakal suyu. asitli kafeinli her türlü içeckten kaçıyorum. sıgara yok. şekerli şeyler tüketmiyorum fazla. yara izlerimin kolay geçmesi için şekr zararlıymış doktorum söyledi.bunun yanı sıra haftada iki gün spor yapmaya başladım.uyku düzenimi sağladım. kısacası hayatımı tamamen değiştirdim. benim doktorum bir sene içinde atıcağımı söyledi vücudumdan. siğillern çıkmaması sadece fiizksel bir olay dedi. biz onları alarak senn vücudunun yükünü azaltıyoruz. sn bağışıklığını güçlendirerek kendin virüsü atıcaksın o hala seninle diyor. işte böyle arkadaşlar.. bence olay vücut direnciyle alakalı. bırakın kendinize bir şeyleri dert etmeyi, bu olayı sürekli düşümeyi.. yaşamakla ilgilenin..
Canım, ASCUS hücresel bir takım değişikliklerin olması demek. HPV ile ilişkili olabileceği gibi başka bir enfeksiyonla da ilişkili olabilir. Muhtemel trikomonas gibi... Antibiyotiği kullan. Ama 6 ay sonra kontrol deme nedenini anlamadım. Antibiyotik kullanımından sonra başka bir doktora gitmeni öneririm. Smear' in tekrarlanması iyi olur. Sonuca göre kolposkopi yapılmalı. Eğer ulaşabiliyorsan bir üniversite hastanesi daha iyi olur. Yazdıklarım seni endişelendirmesin. Bence korkulu düş görmektense uyanık kalmak daha iyi.. Geçmiş olsun...
selam herkese koter oldugumun 15. günü dr. a kontrole gittiğimde yakılanlarının iyileştiğini ama yenilerinin çıktığını söyledi doktorum. hemde epeyyy 15. günde cok erken değilmi( yıkıldım ! oysaki çok dikkat ettim kendime yememe içmeme filan. doktor sen naptın boyle filan dedi, yaptiğim tek değişik sey sebamed in vajina için olan sabunu ile sabah aksam yıkadım. ( bunu o an dr. soylemeyi unuttum. ) çarsamba sorucam ama. helin yada bu sorunu olan baska arkadaslar nolur yardımcı olun sizce 15. gün hemde tedaviden sonra neden bi daha cıkar ki. bu çarsamba yenilerileri de yakılacak. hem cok sinir bozucu hemde çok pahalı bi tedavi allah kimsenin basına vermesin. su an calısmıyorum bile ne sigortam var ne bi şey offf off hayatımın maddi manevi en kötü döneminde cıktı bunlar basıma. dr. aldorayıda onerdi ama yakalım daha iyi dedi. herkese acil şifalar dilerim sizde bana dileyin noolur cok ihtiyacım var buna. sevgilermle
bnmde öylee oldu ama bence yenileri çıkmadı doktorun yakmadığı yerler kaldığı için öyle olduğunu düşünüyorum bende tekrar gidicm
bnmde öylee oldu ama bence yenileri çıkmadı doktorun yakmadığı yerler kaldığı için öyle olduğunu düşünüyorum bende tekrar gidicm
arkadaşım aynı sorunları bende yaşadım göremiyor ufakları yakmıyolar sonrada aaa tekrar çıkmış diyolar yok öle bişey kendine dikkat ediyosan merak etme atlatırsın...bende senin gibi deli oluyodum elimde ayna aa gene çıktı diye komaya giriyodum ağlamaktan şimdi iyiyim şükür moralini bozma sakın...
arkadaşlar Hpv sorunu yaşayan herkese geçmiş olsun diyorum ilk başta...umutsuz olmayın 1 senedir tedavi görüyorum şimdi çok iyiyim şükür.kolkoskopi leep falan derken az kalsın rahmimi alıyodu salağın birisi ama çok iyi bir hocaya denk geldim sadece leep yapıldı ve en son 2 ay önce yapılan testlerde Hpv (- negatif) geldi...iyi doktor seçimi yapın derim sevgiler :)
Merhaba!bu siğiller elle filan hissedilebiliyor mu?
selam, evet elle hissedibiliyorsun ama netteki resimlere aldanma alakası yok. adı siğil ama normal siğil gibide değil. pütür pütür oluo. benimki öyle genelde de öyleymiş herkesin. yarın ikiinci kez yakılacak benimkiler(
arkadaşlar Hpv sorunu yaşayan herkese geçmiş olsun diyorum ilk başta...umutsuz olmayın 1 senedir tedavi görüyorum şimdi çok iyiyim şükür.kolkoskopi leep falan derken az kalsın rahmimi alıyodu salağın birisi ama çok iyi bir hocaya denk geldim sadece leep yapıldı ve en son 2 ay önce yapılan testlerde Hpv (- negatif) geldi...iyi doktor seçimi yapın derim sevgiler :)
selam herkese koter oldugumun 15. günü dr. a kontrole gittiğimde yakılanlarının iyileştiğini ama yenilerinin çıktığını söyledi doktorum. hemde epeyyy 15. günde cok erken değilmi( yıkıldım ! oysaki çok dikkat ettim kendime yememe içmeme filan. doktor sen naptın boyle filan dedi, yaptiğim tek değişik sey sebamed in vajina için olan sabunu ile sabah aksam yıkadım. ( bunu o an dr. soylemeyi unuttum. ) çarsamba sorucam ama. helin yada bu sorunu olan baska arkadaslar nolur yardımcı olun sizce 15. gün hemde tedaviden sonra neden bi daha cıkar ki. bu çarsamba yenilerileri de yakılacak. hem cok sinir bozucu hemde çok pahalı bi tedavi allah kimsenin basına vermesin. su an calısmıyorum bile ne sigortam var ne bi şey offf off hayatımın maddi manevi en kötü döneminde cıktı bunlar basıma. dr. aldorayıda onerdi ama yakalım daha iyi dedi. herkese acil şifalar dilerim sizde bana dileyin noolur cok ihtiyacım var buna. sevgilermle
cnm dediğni yapıcm bnde baska doktra gtmeyi düşünyrm antibiyotk bitsin fakat smear testi bu kdr sık yapılabiliormu?doktorum cok kötü bişe diil sonucun dedi ztn hpv geciriosun yani dedi 6 ay snra tekrr smear alırız dedi.bnde oyzden bişe demedm.norml karsıladı sonucu cnkü.bn üniversite hastanelerne gtmk istemyrm hiç sevmem cnkü hem ilgi alaka acısından hemde bakış acıları farklı oluo bu tip durumlarda.gene özele gtcm fakat baska bir hastaneye gdym diorum.kolposkopi doktr gerk görülse yapılan bse bnm doktorum gerek görmemiş labratuvar doktoruda gerek görmemiş smdi baska özel hastanede sırf para almk için böle işlemler yapmak isteyeblrler o yzden cekinyrm acıkcası ii bi doktr bulmk cok zor:s
arkadaşım aynı sorunları bende yaşadım göremiyor ufakları yakmıyolar sonrada aaa tekrar çıkmış diyolar yok öle bişey kendine dikkat ediyosan merak etme atlatırsın...bende senin gibi deli oluyodum elimde ayna aa gene çıktı diye komaya giriyodum ağlamaktan şimdi iyiyim şükür moralini bozma sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?