Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

cok geçmiş olsun doktorunu yazabilirmisin bana

cnm dediğni yapıcm bnde baska doktra gtmeyi düşünyrm antibiyotk bitsin fakat smear testi bu kdr sık yapılabiliormu?doktorum cok kötü bişe diil sonucun dedi ztn hpv geciriosun yani dedi 6 ay snra tekrr smear alırız dedi.bnde oyzden bişe demedm.norml karsıladı sonucu cnkü.bn üniversite hastanelerne gtmk istemyrm hiç sevmem cnkü hem ilgi alaka acısından hemde bakış acıları farklı oluo bu tip durumlarda.gene özele gtcm fakat baska bir hastaneye gdym diorum.kolposkopi doktr gerk görülse yapılan bse bnm doktorum gerek görmemiş labratuvar doktoruda gerek görmemiş smdi baska özel hastanede sırf para almk için böle işlemler yapmak isteyeblrler o yzden cekinyrm acıkcası ii bi doktr bulmk cok zor:s

bnmde öylee oldu ama bence yenileri çıkmadı doktorun yakmadığı yerler kaldığı için öyle olduğunu düşünüyorum bende tekrar gidicm

arkadaşlar Hpv sorunu yaşayan herkese geçmiş olsun diyorum ilk başta...umutsuz olmayın 1 senedir tedavi görüyorum şimdi çok iyiyim şükür.kolkoskopi leep falan derken az kalsın rahmimi alıyodu salağın birisi ama çok iyi bir hocaya denk geldim sadece leep yapıldı ve en son 2 ay önce yapılan testlerde Hpv (- negatif) geldi...iyi doktor seçimi yapın derim sevgiler :)

bnmde öylee oldu ama bence yenileri çıkmadı doktorun yakmadığı yerler kaldığı için öyle olduğunu düşünüyorum bende tekrar gidicm

arkadaşım aynı sorunları bende yaşadım göremiyor ufakları yakmıyolar sonrada aaa tekrar çıkmış diyolar yok öle bişey kendine dikkat ediyosan merak etme atlatırsın...bende senin gibi deli oluyodum elimde ayna aa gene çıktı diye komaya giriyodum ağlamaktan şimdi iyiyim şükür moralini bozma sakın...

herkese geçmiş olsun...önemli bir sorum var arkadaşlar maalesef bende bu sorunla uğraşıyorum....benim makatımda da oluşmuştu neyse oralara da podofilm sürüldü ama eşim yanlışlıkla basuruma da sürdü.....bişi olur mu?

ben yenilerinin cıktığini hissettim. koterden sonra kaşıntı hiç geçmedi ve galiba o kaşıntıyla gelio bunlar. sanada cok geçmiş olsun canım

yok benim kaldığını sanmıyorum bariz hiç olmayan yerlerde cıktı. kalanlar olmayıp yeni çıktıkları cok belli. yarın ikinci kez yakılacak. çok üzgünüm çokk

canım doktorunu yazabilirmisin benimkinden benim pek umudum yok insallah yanılıyorumdur ama

Merhaba!bu siğiller elle filan hissedilebiliyor mu?

selam, evet elle hissedibiliyorsun ama netteki resimlere aldanma alakası yok. adı siğil ama normal siğil gibide değil. pütür pütür oluo. benimki öyle genelde de öyleymiş herkesin. yarın ikiinci kez yakılacak benimkiler (

çok geçmiş olsun elle hissettiğim bir şey yok ama yinede doktora görünsem iyi olacak.

slmmm cnm hoşgeldin.inan seni burda gördüğüme sevindim.çünkü çok uzun zamandır girmiyordun ve dediğin gibi salak bir doktor yüzünden rahimim alınabilir yazmıştın.aklım hep sendeydi inan çok sevindim çok geçmiş olsun.ümitsizliğe kapılmak yok mutlaka geçiyor sadece biraz sabır.böylece bu hastalığı geçiren herkese umut ışığı oluyor.

sebamet hakkında bı bılgım yok ben avon genıtal temızleme jeelını kullanıorum ayrıca tekrar cıkabılır cunku doktorun eyer bı tane sıgıl unutursa yayılması 1 gunde bıle gerceklsır o salak doktoru aklıslıyorum ben benı ozelden ekle msj atıyorum

Smearin sık aralarla yapılmasında sakınca yok. Sadece enfeksiyona bağlı değişikliklerse antibiyotikten sonra kontrol edilmesinde fayda var. Gerilemişse sorun yok zaten. Ama enfeksiyonun geçmesine rağmen devam ediyorsa o zaman daha sık kontrol ve gerekirse kolposkopi yapılmalı. Özelde de çok değerli hekimler var elbet. Önemli olan doğru hekimi bulmak. Tekrar geçmiş olsun..

gecmıs olsun arkadasım umarım tekrar karsılamassın dr adını soylermısın hangı hastanede

herkese selam,ben ikinci kterimi oldum ancak vajina ve daha çok anüse yakın olan bölümde ara ara bi şey gezer gibi kaşınmalar oluyor. bunu nasıl geçirebilir yada engelleyebilirim ?? şimdiden çok teşekkür edeim

herkese merhaba...arkadaşlar dünden beri yeni çıkan siğillerimin üstüne elma sirkesi koyuyorum.sonuç çok şaşırtıcı; epey büyümüş olan siğili darma duman etti...gözle görülmeyen lezyonları ortaya çıkardı...lezyonun olduğu fakat gözle görülmediği yeri beyazlatarak ortaya çıkarıyor...çok enteresan...artık koter olmaktan bıktım...ve ayrıca geçen hafta smear testimin sonucu kötü geldi...biyopsi yapıldı...önümüzdeki hafta sonuç gelicek doktorum çok endişelendi.çünkü ben tip 16,11,6 taşıyorum...galiba benim rahim elden gitti ((( çok endişeliyim çünkü rahim ağzında bu durum yaşanıyorsa ,anüs bölgesinde daha ciddi problem olabilir çünkü ilk problem orada başlamıştı benim....ooffffff !!!! şu tedavi edici aşı ne zaman çıkıcaaakkk......arkadaşlar benim kafam çok karışık...geçen gün bi yerde bi yazı okudum...bu virüsü vücut 6 ila 24 ay içerisinde atıyormuş...fakat bu illet hastalıkla yıllardır baş etmeye çalışan insanları okuyoruz buradan...ben bu siğillerden kurtulamıycam galiba sürekli türüyorlar..yaktırıyorum başka yerlerde çıkıyor...bunun sonu yokmu yaaaaaaa...DELİRİCEEEMMMM....ARTIK PES ETMEK ÜZEREYİM .....

SLM....BEN SİĞİLLERİN OLDUĞU BÖLGEDEKİ DURUMU TARİF EDEYİM:NORMAL BİR KAŞINTI DEĞİL....SANKİ ORADA BİR KIPRAŞMA(elektrik çarpıyormuş gibi)genel bir kaşıntı değl...sadece siğilin olduğu yerde minik bir bölgede kıpraşma şeklinde kaşıntı oluyor.siğil çıkmadan bu olay başlıyor.sürekli olmuyor...oluncada insanı çok rahatsızve huzursuz ediyor.....

herkese merhabalar arkadaşlar verrutol var biliyorsunuzdur belki gerçi vajinada olan siğilleri pek acıtıyor ama yok ediyor siğil ilacı sadece siğilin üzerine sürüyorsunuz benimde genital bölgemde 1tane var epey büyüdü yalnız gerçekten çözüm olmazsa rahim kanseri belirtisimi oluyor acaba bende yaktığı için kullanamıorm ama kullanıcam???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…