Karat canım ben yazmıştım özelden.demişsin lgsil çıkmıştı 6 ay sonraki smearda normale döndü diye.Herhangi bir işlem yapılmışmıydı yoksa kendiliğinden mi geriledi tatlım
helin ben dr. gittim hpv dedi koterlede yakıldı, 1 hafta oldu . şimdi ki korkum ise yeniden cıkması. bu forum sayesinde eskisinden daha iyiyim ama :) ama gene dee .........ne biliimm işte ALLAH HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN. ( Bu arada jinekoloğa gittim )
bu arada dr işlem yapmadı derken rahim ağzına bir işlem yapmadı. siğilleri podofilmle yaktı.
merhaba, hpv yi 2 senedir atlatmis biri olarak sorulariniz varsa yardimci olabilirim
bende bir aydır genital siğil vardı.ilk defa duyuyorum.araştırdım uykularım kaçtı.elma sirkesini duydum iki gün ikisinde denedim karardı düştü,sonra diğerlerini yaktırdım.aneztesi verdiler.bir dikişim var sancılı.bir kızım var eşimi kaybettim.öğrenciyim.ders çalışamıyorum.şimdi boğazım ağrıyor.test sonuçları belli değil çok korkuyorum.yorumlar o kadar çok ki hepsini okuyamadım.çok kötüyüm.sizde benim gibi test sonuçları için korktunuz mu.bağışıklık sistemi için polen ve çörek otu kapsülü diyorlar işe yarıyor mu.elma sirkesi faydalı mı doktoru tavsiye eden var mı benim doktor hiç duymamış.bu siğiller kötü mü demek.kötü kötü şeyler geliyor aklıma...
yogun c vıtamını portaksl suyu balık yersen ozellıkle salata her yemegınde eksık etme yaglı sekerlı selerden yogun uzak dur her gun portakl suyu ıc cıkmaz[/QUOTE
tavsiyelerini dikkate alıyorum ve muhakkak uymaya calısıcam canım. ilgine cok tesekkür ediyorum.
Arkadaşlar merhaba, ben geldim. İşlerim çok yoğun o yüzden artık çok nadiren girebiliyorum siteye. Çok şükür gayet iyiyim ben, 2 senedir hiçbirşey yok. Smear testleri tertemiz, siğil miğilde yok. Umutsuz olmayın sakın, yeneceksiniz emin olun. Öpüldünüz hepiniz....
slm kızlar bugün sonuc kagıdımı almaya gittim smear sonucum ascus cıktı önemi bilinemyen anormal hücreler varmış 6 ay sonra kontrol önerdi doktor.normlde smearlerim hep temiz cıkardı nie böle oldu anlamadm brz akıntımda koyulasmıs antibiyotikte verdi.aranzda hc sonucu ascus cıkan yada bunun tam olarak ne oldgnu bilen daha dogrusu endişlenmelimiym baska doktrada mı gtsem bilemedm yardmcı olurmusnz kızlar?
iyi pazarlartip sonucumu pazartesi aldım bende 6-16 çıktı.çok fazla üzülmedim bununla zaman kaybetmedim.çok hızlı hareke ediyor sağolsun doktorum. kolonoskopi yapıcak.çok dikkat ediyor.siğillerimi yaktıralı bi ay kadar oldu. bü süre içinde 3 günde birkontrole gittim ve her gittiğimde saolsun doktorum hiç kimsenn yapmıycağı şekilde uğraştı ve tekrardan yaktırma işlemi uygulamadan farklı bir ilaç kullandı.ilacı sürdüğü anda düşme oluyor . sirke ve her hangi başka bir şey kullanmamamı istedi.en önemlisi koter oldğum yerlerde tekrar çıkmadı. kendisi kontorl etti ve şu anda 10 gündr hiç bir şeyim yok.10 gün sonra tekrar kontrole gidicem ve çıkan bi rşey varsa aynı işlemi uygulıycak. koter yada dondurmadan çok daha kolay ve ucuz.. farklı bir şey de tavsiye etmek istiyorum tarçın kullanabilirsinz dilerseniz çörek ıtunun yanı sıra tarçın da tüketiyorum ben.çok faydalı olduğunu düşünüyorum.macun, çörek otu, damla şeklinde c vitamini, e vitamini, yemk arasında besin emilimini arttrmak için hap, sabahları portakal suyu. asitli kafeinli her türlü içeckten kaçıyorum. sıgara yok. şekerli şeyler tüketmiyorum fazla. yara izlerimin kolay geçmesi için şekr zararlıymış doktorum söyledi.bunun yanı sıra haftada iki gün spor yapmaya başladım.uyku düzenimi sağladım. kısacası hayatımı tamamen değiştirdim. benim doktorum bir sene içinde atıcağımı söyledi vücudumdan. siğillern çıkmaması sadece fiizksel bir olay dedi. biz onları alarak senn vücudunun yükünü azaltıyoruz. sn bağışıklığını güçlendirerek kendin virüsü atıcaksın o hala seninle diyor. işte böyle arkadaşlar.. bence olay vücut direnciyle alakalı. bırakın kendinize bir şeyleri dert etmeyi, bu olayı sürekli düşümeyi.. yaşamakla ilgilenin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?