merhabalar ablacım,
yazdıklarından çok etkilendim, hepimiz az çok bu sıkıntıları yaşadık, ama seninki birçoğumuza olduğu gibi yine bir doktor-hastane faciası olmuş
benim de ilk gittiğim jinekolog özel hastane olmasına rağmen çok kötüydü. ymurtalığımda olan (ve yarın ameliyatla aldıracağım) kisti bile farkedememişti.
ben ondan sonra gittiğim doktorumu buradan herkese tavsiye ediyorum sık sık. Özel Göztepe Hastanesi Op. Dr. Fatih Esen. ameliyatımı onda olmayı çok isterdim ama biraz pahalı bir hastane.
canım, ben de çok hastane gezdim. bu kist olayını da birkaç doktora teyit ettirmek istedim, erkek arkadaşımın bel fıtığı ameliyatı olduğu ve çok memnun kaldığı Batı Bahat Hastanesi'nde karar kıldık. o jinekologu da herkese öneririm. çok bilgili ve ilgili biri. Op. Dr. Serkan Özkul.
ablacım, rahim ağzı yaraları ile ilgili de bilgim var az çok. benim bir arkadaşım dondurtmuştu çok küçük bir yaraymış gerçi. ablamın da bir arkadaşı, çok ciddi olduğu söylenen rahim ağzı yarasını aşama aşama yaktırdı. bir doktor onun da moralini çok bozmuştu, kanser olabiirsin falan demişti. sonra başka bir doktor onu iyileştirdi ve şuanda 4 aylık hamile kendisi =)) yani yaradan eser yok ve çok sağlıklı bir hamile. içini ferah tut canım.
bir dee, Yeni Mahalle hakkında bir şey söyliyim, dün oradaydım. kisti bir de oraya gösterdik. doktor tanıdık olduğu için ilgilendi gerçi ama hastanenin durumu içler acısıydı. sonsuz bir kalabalık ve çokk eski teknoloji. öyle bir kalabalıkta hijyen olması da mümkün değil bence. muayene edilen yeri hafızamdan silmeye çalışıyorum...allahtan ben üstten ultrason çektirdim neyse canım...
ablacım sana Batı Bahat Hastanesini öneriyorum. muayene 25 YTL ve Sekan bey işinde uzman bir doktor. hastane öğleden sonra kalabalık oluyor, sabahtan gelebilrsen kolayca halledersin işini canım. randevusuz çalışıyorlar direkt gidebilirsin.
siğiller konusunda ise, insan başına gelince ister istemez uzmanı oluyor konunun arkadaşlar. keşke daha önce araştırsaydım da aşısını olsaydım...
bir arkadaş ta yazmış, çok doğru, teşekkür ediyorum. siğil çıkaran türler kanserleşmede riski düşük olan türlerdir. kendinizi harap etmeyin canlarım, çünkü stres vücudun baş düşmanı. siğillerin tekrarlamasına sebep olursunuz sonra.
sizleri seviyorum..
bana şans dileyin yarın için...sevgiler...a.s.a.s.