arkadaşlar merhaba.. ben aranızda yeniyim birazcık inceledim sayfaları ama yine de sormam gereken şeyler var.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. benim de 2 ay kadar önce 3 -4 yerde et beni gibi siğiller çıktı ve 20 gün içinde hızla büyüdü.. nohut büyüklüğünde gibi tam vajina girişinde 3-4 siğil.. doktora gittim bayram öncesi genel anestezi ile alındı siğillerim.. ama bugün operadyon sonrası 2 hafta olmasına rağmen hala siğillerinin olduğu yerler bembeyaz yara.. yani deri hala kendini yenilemedi.. fujidin ve steril novuxol kullanıyorum yaraların iyileşmesi için.. bu yaralar nekadar sürede iyileşir.. hala idrara çıktığımda yanma oluyo.. resmen korkuyorum tualetim gelecek diye.. beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.. hepinize sağlıklı günler diliyorum..
sıgıller koter sonrası yakma yane yaklasık 1 ayda anca gecer
ılesme suresı wwe sıgıl cıkmamaması ıcın C WITAMINI ICMEN SART ( PORTAKAL suyu mandalın ws.... elma bol tuket
yaraların gectıkten sona tam anlamıyla kulak copule sırkeyı dene cok cok cok acırsa hala ılesmemıstır ama bole yanar da ferahlık gbı bısı hıssdersen haftada bır uygula her gun surmene grek yok cunku koter olmusssun
ımkanın warsa ası ol derım ,,,,
cınsel ılıskıye korunmadan gırme prezerwatıfsız
agda yapma jıletle tek kullan yada amelyat eldıwenıle al tuglenırını we 7 8 ay bole agda kullanma agda dagıtıo
naylon camasır gyme sadece pamukluuu
koter olmusun gunluk ped kullanma kesınlıkle sadece koter sonrası akıntın olur ada cayı cıwaN PERCEMI ıkısınden bırını ıc
eee yarayı kurutan batıcon kullan ya da bepanten ,teramısın ws ,,,, yane o bolge ıslak oldu ıcın hawa alması sart
aksam yatarken ıc camasır sadece gıy yat baska bısı esofman gyme
avondan 8 tl genıtal temızeleme jelı aldım onu kullandım ben ıdrarımı yapcam zaman once onu suruodum sona cısımı yapıodum yoksa yanıodu .... yane ılk zamanlarda pecetele tutuodum bısıler yapıodum....
3 5 yıl arası c wıtamını al hasta olma ası ol lazer yaptır tuglerını aldır bunlara uy sıgıl bellı bı sure sona kendını atar
3_______ 5 yıl kendıne ıyı bakkkk:82: