Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

helincim siğillerim gecti yani galiba ama emin olmak istiorum:(herhangi bi siğil yok ama düsenlerin yeri hafif bi iz pütürlü gibi boyle mı oluyo yani iz kalıomu yoksa hicbisi kalmaması mı tamamen gecmıs olması anlamına gelıoo:([/QUOTE

sevgili karamelo hel in e sormuşsun sanırım ama bende hel in in talebesi olup sınıfı geçmiş biri olarak:13: yazayım oldum...sirke bende 5/6 gün sonra işe yaradı ama elime pütürlükler geliyodu o dediğin izlerde vardı ben sirkeye inatla 3 hafta devam ettim sonrasında pütürlük de izlerde geçti (iz kalan bi kaç tane koterden) 1,5 aydır siğil yok şükür:nazar: ama helin öğretilerine devam :29: haftada bi kaç kez sirke ile siliyorum...senin gidişatda benimkine benzio paylaşayım dedim...sevgiyle ve sağlıcakla :35:

helincim önelikle hepimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler!!!
hergün büyük bir minnetle yazdıklarını okuyorum...
doktordan çok hepimiz seni dinler olduk sanırım

sorucağım soru sirkenin geçiçi yanma yapması normalmi?
bende bi iki dakika yanma hissi yapıyor ama sonra müthiş bir rahatlama oluyor
bende henüz siğil yok hpv tip59 çıktı hpv taramasında sonra biopsi cin 1 tanısı... başka şikayetim yok henüz çok şükür
bi tek mantar olmuşum oda o bögedeki asit azlıından kaynaklıymış...
o yüzden sirke iyi gelir diye düşündüm
yardımcı olursan sevinirim
tekrar teşekkürler...

yane bakıreysen doktor fıtıl wersın ıkı tane bırını ılerıye bırınnı gırıse ıkı gun kullan gecerrr

benım mantar sıkayetımı doktor cozdu gecenlerde koter oldum doktora arkıdasımı goturdum doktor masaya bacaklarını actı bakıre oldu ıcın WAJINASINA DAMLA DAMLA batıconn damlattı agız yoluyla bıde ılac ıctı o hafta ada cayı we cııwan percemı gunden ıkı bardak ıc tı ıltabı kadındakı uremedekı hızı we mıkrobu dısarı atan mıkemmmel bısıdı ada cayı we cıwan percemı
batıcon kullan derım
her banyo dus olduktan sonda o bolgeyı kurutttt sac kurutma makınasıyla bılmıorm ben 2009 dan berı batıcon sırke sac kurutma makınasıyla kurutuom suruom ws ws ws
sırkeye gelınce hıc bı zararı yok yanma hıssı bende surdum zaman artık ferahlama gbı bı hıs hıssdıom beynım ole algılıo sende bır sure sona alısırsın ben sıgıl su an yok 2 haftada bır sırke suruom artık

sırke we mantarın ıse yararmı ben bılme sıgıl harıc ama BATICON SOLISYON EZANEDDEN AL 4TL YE KULLAN buyuk olanı 9tl ben 9 tl aldım 2009 da bu ay bıttı :21::21::21: daha yenı dusun goturdu baya benı ben ıcıne damla damla damlatıom sılıom ole yane

helincim siğillerim gecti yani galiba ama emin olmak istiorum:(herhangi bi siğil yok ama düsenlerin yeri hafif bi iz pütürlü gibi boyle mı oluyo yani iz kalıomu yoksa hicbisi kalmaması mı tamamen gecmıs olması anlamına gelıoo:([/QUOTE

sevgili karamelo hel in e sormuşsun sanırım ama bende hel in in talebesi olup sınıfı geçmiş biri olarak:13: yazayım oldum...sirke bende 5/6 gün sonra işe yaradı ama elime pütürlükler geliyodu o dediğin izlerde vardı ben sirkeye inatla 3 hafta devam ettim sonrasında pütürlük de izlerde geçti (iz kalan bi kaç tane koterden) 1,5 aydır siğil yok şükür:nazar: ama helin öğretilerine devam :29: haftada bi kaç kez sirke ile siliyorum...senin gidişatda benimkine benzio paylaşayım dedim...sevgiyle ve sağlıcakla :35:

sen sırkeye dewam et...

ız kalan bı yer warsa elma kabuğuuuuuuuuuuu koy yada hr hangı bıtkısel yağğğğğğğ koyy ızını alır benım hala ızler duruo ama cok ıcerde dıs bolgedıkıler gectııı cunku baya wardı 2009 dan berı dıs bolgeler zamanlaa gectı ıc o ıc delık warya wajına oralar gecmedı gercı cokta takmıom ama
senın ıcın onemlı olan su an
ası olman wıtamın alman c wıtamını cok oenmlı yesıllık yemennnn yemek artı bı yemek sıfatında bol yesıllık ıkıncı yemegın yesıllık olmalı o derece nse
ıc camasırın naylon olmasın bı sure utule t bolgesını
sırkeyı bırakma haftada bır o bolgeye sur oldumu asını ollllll olmadysan

zeynepcim tesekkur ederim sirkeye devam ediorum hatta yapmam gereken herseye dewam ediorum hastalık dönemim girdi araya biraz ara vermek durumunda kaldım umarım o izlerde gecer hos gecmesede cok takmiorum azıcık puturlukten bısı cıkmaz:)

helincimm sana her gece dua ediorum yatmadan sayende ıyılesıyoruz.tek derdim ası oda olucak ıns.izleri cok takmıorum aslında korkum su bu ızler warken bulasıcı oluomu

helincimm sana her gece dua ediorum yatmadan sayende ıyılesıyoruz.tek derdim ası oda olucak ıns.izleri cok takmıorum aslında korkum su bu ızler warken bulasıcı oluomu

yok bulasıcı olmazzz ızdennnn korkma be yaw o senden senın ıradenden korsun sen ondan dıl dıorum ya c wıtanını ne kadar alırsannn we hasta olmassan cıkmazzz ben macun yee macunnnn bır kasın gunluk

kızlar merhaba
size kötü bir haberim var siğillerim tekrarladı ve bu sefer cok canım yanıyor. bu aksam doktora gıdıcem uygun olursa aşımıda yaptırıcam..ve bugun sıgıllerım iş yerınde cok hareket ettıgım ıcın kanadı dua edın kotu bırsey cıkmaz...ılkıne nazaran canım cok acıyor......:2:

kızlar merhaba
size kötü bir haberim var siğillerim tekrarladı ve bu sefer cok canım yanıyor. bu aksam doktora gıdıcem uygun olursa aşımıda yaptırıcam..ve bugun sıgıllerım iş yerınde cok hareket ettıgım ıcın kanadı dua edın kotu bırsey cıkmaz...ılkıne nazaran canım cok acıyor......:2:

canım benm yaa cok gecmis olsunn nasıl kanamıs ole :( kendıne dıkkat etmıosundur ondan cıkmıstır yıne ıns kurtulursun bı an once gercekten cok uzuldum

canım benm yaa cok gecmis olsunn nasıl kanamıs ole :( kendıne dıkkat etmıosundur ondan cıkmıstır yıne ıns kurtulursun bı an once gercekten cok uzuldum
sagol canım dileklerin için.. dün doktora gittim aşımı vurdurdum ve cıkanlar siğil degilmiş :17: kıl dönmesi oluşmus onlar tahriş olmuş ve kanamış:60: cok şükür iyimişim..herkese saglıklı günler..

arkadaşlar merhaba.. ben aranızda yeniyim birazcık inceledim sayfaları ama yine de sormam gereken şeyler var.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. benim de 2 ay kadar önce 3 -4 yerde et beni gibi siğiller çıktı ve 20 gün içinde hızla büyüdü.. nohut büyüklüğünde gibi tam vajina girişinde 3-4 siğil.. doktora gittim bayram öncesi genel anestezi ile alındı siğillerim.. ama bugün operadyon sonrası 2 hafta olmasına rağmen hala siğillerinin olduğu yerler bembeyaz yara.. yani deri hala kendini yenilemedi.. fujidin ve steril novuxol kullanıyorum yaraların iyileşmesi için.. bu yaralar nekadar sürede iyileşir.. hala idrara çıktığımda yanma oluyo.. resmen korkuyorum tualetim gelecek diye.. beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.. hepinize sağlıklı günler diliyorum..

arkadaşlar merhaba.. ben aranızda yeniyim birazcık inceledim sayfaları ama yine de sormam gereken şeyler var.. yardımcı olursanız çok sevinirim.. benim de 2 ay kadar önce 3 -4 yerde et beni gibi siğiller çıktı ve 20 gün içinde hızla büyüdü.. nohut büyüklüğünde gibi tam vajina girişinde 3-4 siğil.. doktora gittim bayram öncesi genel anestezi ile alındı siğillerim.. ama bugün operadyon sonrası 2 hafta olmasına rağmen hala siğillerinin olduğu yerler bembeyaz yara.. yani deri hala kendini yenilemedi.. fujidin ve steril novuxol kullanıyorum yaraların iyileşmesi için.. bu yaralar nekadar sürede iyileşir.. hala idrara çıktığımda yanma oluyo.. resmen korkuyorum tualetim gelecek diye.. beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.. hepinize sağlıklı günler diliyorum..

sıgıller koter sonrası yakma yane yaklasık 1 ayda anca gecer

ılesme suresı wwe sıgıl cıkmamaması ıcın C WITAMINI ICMEN SART ( PORTAKAL suyu mandalın ws.... elma bol tuket

yaraların gectıkten sona tam anlamıyla kulak copule sırkeyı dene cok cok cok acırsa hala ılesmemıstır ama bole yanar da ferahlık gbı bısı hıssdersen haftada bır uygula her gun surmene grek yok cunku koter olmusssun

ımkanın warsa ası ol derım ,,,,

cınsel ılıskıye korunmadan gırme prezerwatıfsız

agda yapma jıletle tek kullan yada amelyat eldıwenıle al tuglenırını we 7 8 ay bole agda kullanma agda dagıtıo

naylon camasır gyme sadece pamukluuu

koter olmusun gunluk ped kullanma kesınlıkle sadece koter sonrası akıntın olur ada cayı cıwaN PERCEMI ıkısınden bırını ıc

eee yarayı kurutan batıcon kullan ya da bepanten ,teramısın ws ,,,, yane o bolge ıslak oldu ıcın hawa alması sart
aksam yatarken ıc camasır sadece gıy yat baska bısı esofman gyme

avondan 8 tl genıtal temızeleme jelı aldım onu kullandım ben ıdrarımı yapcam zaman once onu suruodum sona cısımı yapıodum yoksa yanıodu .... yane ılk zamanlarda pecetele tutuodum bısıler yapıodum....

3 5 yıl arası c wıtamını al hasta olma ası ol lazer yaptır tuglerını aldır bunlara uy sıgıl bellı bı sure sona kendını atar
3_______ 5 yıl kendıne ıyı bakkkk:82:

hel_in çok çok teşekkürler bilgilendirdiğin için.. söylediklerine dikkat edicem.. salı günü pataloji sonucunu alınca kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor

demın fatmagulun alese hazırlanırken FATMAGULUN sucu ne dıe bısı war orda bı ebe nıne war

EBE NINE DEDIKI salak adama elınde sıgıl cıkmıs dur ban sana corek otunu cektırım ıcıne bıraz sırke bıraz bal macun gbı krem yapım sıgılın uzerıne sur dedı acaba ıse yararmıiiiki sırke yarıo corek otuda yarar heralde :52::52::52::52:

slm kizlar yazamiodum bayadir gecen cuma kontrole gttm 2 tane cok kücük cikmis gene dondurma islemi uygulandi tekrr artik hc takmyrm o kücükleri cnkü cok sayida cikmio Allah tan dondurduktan sonrada düsüo ztn hemen kendimede cok ii bakmiorum acikcasi ondanda cikio sanrm 15gün snra tkrr kontorle gtcm cikmz bdaha ins. artik bi tamemn kurtuluyumda baska bise istemyrm hepinize acil sifalar kizlar..

slm kizlar yazamiodum bayadir gecen cuma kontrole gttm 2 tane cok kücük cikmis gene dondurma islemi uygulandi tekrr artik hc takmyrm o kücükleri cnkü cok sayida cikmio Allah tan dondurduktan sonrada düsüo ztn hemen kendimede cok ii bakmiorum acikcasi ondanda cikio sanrm 15gün snra tkrr kontorle gtcm cikmz bdaha ins. artik bi tamemn kurtuluyumda baska bise istemyrm hepinize acil sifalar kizlar..

geçmiş olsun canım darısı herkesin başına
ben bu ara kendime iyi bakamıyorum hep sanki siğilim olmasada çıkcak hastalığım ilerlicek falan diye paranoya yapıyorum
psikolojik olarak kaşınıyorum

geçmiş olsun arkadaşlar ben bazılarını sirkeyle halettım ama bazı yerlerıde komple sardı bugun dr gittim pazartesi yakılıcak tekrar eskısı bende takmıyorum artık nasılsa caresi var kendımede ıyı bakıyorum ayrıca umarım bu son olur:18::19::21:

yyesıl bol bol yıgın canlar
c wıtamını alınnnnnnnnnn

eyer tabekı bellı bı sayı uzerındese koter olunn ama 3 4 5 ıcın koter olmaya grek yok be yaw sırke ısınızı gorur koter cok ıyı bısı cunku derı altına yaklasık 2.3 cm ınıo dondurma yuzeysel koter ole dıl

Güzelim geçmiş olsun en yakın zamanda halledersin insallah.. ben cok agır atlattım bu hastalıgı ve hala kremsız bırakırsam acıma yapıyor. ben tuvalet aşamasında eczaneden yenı cıkanan yanlış hatırlamıyorsam femınen denen kartondan yapılmıs seylerden aldım.. kullanımı cok rahat. bulamazsan su tutarak ıdrarını yapmaya calıs kı yanmasın..ben cok cektıgım ıcın ve hala cekıyorum bu yuzden yardımcı olmak ıstedım..ellerını dırek yıka vucuduna surme.. aşınıda vurdur gardasil adı. gecmıs olsun

yanı janlarım benım ımkanınız warsa CERWALIX YADA GARDESIL RAHIM KANSERINE KARSI ASINIZI mutlaka olunnnn
kendınıze ıyı bakın BUNLAR gececek selerrr

Back