Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

arkadaşlar mrb ben şuan kafayı yemek üzereyim yaa sirke deniyorum sonra 3 gündürde macun ve balık yağı hapımı içiyorum c vitaminimi alıyorum ama şuan siğil olmayan bi başka yerde yine bi kabartı gördüm yani çıktı çıkıcak :( bi kaçgünlük kullandığım içinmi macunu bilmiyorum ama ben artık böle yaşamak istemiyorum eğer hayatım hep böle gidicekse intihar edesim geliyoo :( offfffff çok üzgünüm yaaa

slm cnm geçmiş olsun ama böyle yaparak siğillere fırsat veriyorsun haberin olsun.bir kere bu hep böyle gitmeyecek birçok arkadaş ne kadar zaman uğraştı ama öyle ya da böyle geçip gidicek.daha kaç gün olmuş hemen bir sonuç bekleme bu biraz sabır isteyen bir durum.bu uyguladıklarını aksatmadan devam et.helini duymuyormusun cnm 1.5 senedir siğil olmamasına rağmen sirkeye ve diğer kullandığı ürünlere devam ediyor.
senin yapman gereken ilk şey moralini yüksek tutman.sabırla bu uygulamalarına devam etmen.dr gittinmi? ve dr a gidip smear testi yaptırman lazım.veee eşindede varsa onunda tedavi olması lazım.biraz dikkat ettikten sonra umarım smearda bişey çıkmaz zaten temizse dikkat etmen gereken çıkan siğilleri bir an önce yok etmen.ama zamanla nüksler azalacak ve gün gelecek hiç tekrarlamayacak.şimdi sakin ol ve iyi düşün tatlım.

uygulayın sırkeyı her gun mumkunse ıyı beslenın
a c wıtamını alın
portakl suyu gunluk bır bardak ıcın kendınızee ıyı bakın

sırkeyı en az 20 25 gun artı aktardan her hangı macunla bırlıkte deneyın bı kasık ıkı kasık yıgın (normal balla dıl)

slm cnm geçmiş olsun ama böyle yaparak siğillere fırsat veriyorsun haberin olsun.bir kere bu hep böyle gitmeyecek birçok arkadaş ne kadar zaman uğraştı ama öyle ya da böyle geçip gidicek.daha kaç gün olmuş hemen bir sonuç bekleme bu biraz sabır isteyen bir durum.bu uyguladıklarını aksatmadan devam et.helini duymuyormusun cnm 1.5 senedir siğil olmamasına rağmen sirkeye ve diğer kullandığı ürünlere devam ediyor.
senin yapman gereken ilk şey moralini yüksek tutman.sabırla bu uygulamalarına devam etmen.dr gittinmi? ve dr a gidip smear testi yaptırman lazım.veee eşindede varsa onunda tedavi olması lazım.biraz dikkat ettikten sonra umarım smearda bişey çıkmaz zaten temizse dikkat etmen gereken çıkan siğilleri bir an önce yok etmen.ama zamanla nüksler azalacak ve gün gelecek hiç tekrarlamayacak.şimdi sakin ol ve iyi düşün tatlım.

cnm tşk ederim moral verdiğin için ama ben nişanlıyım ve bakireyim..smear yapılamazmış bana sanırım nişanlımdada 2 tane vardı ama onun şimdi küçülmüş.. öle söledi.. yanii şimdi macunu ve balık yağını kullanalı 4 gün oldu bugün çok az bi zaman oldugu içinmi hemen etkisini göstermedii? sirkeyide hergün yapıyorum önceden biraz sallıyo gibiydim ama son 3-4 gündür hep yapıyorum düzenli akşamları yatmadan helin arkadasımızın dediği gibi uyguluyordum.. birgün biticeğine inanıyorum tabi ama tekrardan o kabartı gibi şeyleri görünce başımdan sanki kaynar sular dökülüyoo kurtulamıcam sanıyorum.. O an çok az daha sabredicem eğer kurtulamazsam nişanlımın tabacasıyla vurucam kendimi diyom :( böle yaşamak gerçekten kötü.. Nişanlım asker bu arada bu ay izne gelicek ama onunla cinsel temas bile yaşamaktan korkuyom,soğudum herşeyden :((

cnm tşk ederim moral verdiğin için ama ben nişanlıyım ve bakireyim..smear yapılamazmış bana sanırım nişanlımdada 2 tane vardı ama onun şimdi küçülmüş.. öle söledi.. yanii şimdi macunu ve balık yağını kullanalı 4 gün oldu bugün çok az bi zaman oldugu içinmi hemen etkisini göstermedii? sirkeyide hergün yapıyorum önceden biraz sallıyo gibiydim ama son 3-4 gündür hep yapıyorum düzenli akşamları yatmadan helin arkadasımızın dediği gibi uyguluyordum.. birgün biticeğine inanıyorum tabi ama tekrardan o kabartı gibi şeyleri görünce başımdan sanki kaynar sular dökülüyoo kurtulamıcam sanıyorum.. O an çok az daha sabredicem eğer kurtulamazsam nişanlımın tabacasıyla vurucam kendimi diyom :( böle yaşamak gerçekten kötü.. Nişanlım asker bu arada bu ay izne gelicek ama onunla cinsel temas bile yaşamaktan korkuyom,soğudum herşeyden :((

gamze nısanlından kaptını bılmıyordum bennnnnnnn

Sen bana agdadan kaptını solemiştinnn cınsel temasım yok demıstın bu durumda sen ıyı olunca o zaman onda warsaaa sene gene gecerrrrrrrrrrrr

NISANLININ DA SENIN DE (((( GARDESIL YADA CERVALIX ))) ASI OLMANIZ LAZIM:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::82:

sevgili gamze il zamanlar bende senin gibi düşünüyordum ölmekten beterdi hisettiklerim ama düşünkü bu hastalıgın caresı var ve gecen zaman ıcınde atlatıyoruz tedavıyle o yüzden böyle olumsuz şeyler düşünme sakın ve bır dr git mutlaka muaynenı ol ve sevgılı helının dedıgı gibi aşınıda ol mutlaka bak ıyı oldugun zaman bu gunlere üzüldüğüne gülüceksin bile geçmiş olsun canım gecicekte mutlaka :))

gamze nısanlından kaptını bılmıyordum bennnnnnnn

Sen bana agdadan kaptını solemiştinnn cınsel temasım yok demıstın bu durumda sen ıyı olunca o zaman onda warsaaa sene gene gecerrrrrrrrrrrr

NISANLININ DA SENIN DE (((( GARDESIL YADA CERVALIX ))) ASI OLMANIZ LAZIM:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::82:

cnm ben sana söledim nişanlımdanmi bilmiyorum ağdadan da olabilir die çünkü nişanlımdada var 2 tane ama küçülmüş gibilermiş onun ama ben ağdadan oldugunu düşünüyom çünkü sen 9 ay sonra çıkar bu siğiller demiştin

ılac reprazantıcı bı arkadsım ılk asımı 170 tl den werdı

sona ona dedım hedef aza depıosunda bı erkadsım bana ılac 93 tl gelıo bak dedım gıttım 2 asımı 93 tl aldım

3 asımda depoda calısan arkadsım 129 tl werdı we bı ezaneye ılacı kestırmıs gbı gosterdı !!!!!!!!

eyer reprezantıc bı arkadsın warsa 95 tl weya 129 tl almıs de arkadsım sende bana bısıler yap de
helincım senın asının adı nedır bana 2sene 750tl demıslerdı ası icin sen 120lerde felan deyınce bende yaptırmayı dusundumde en azından içimiz rahat eder deli olucam bu sıgıllerden ne yapıcağımı saırsdım

helincım senın asının adı nedır bana 2sene 750tl demıslerdı ası icin sen 120lerde felan deyınce bende yaptırmayı dusundumde en azından içimiz rahat eder deli olucam bu sıgıllerden ne yapıcağımı saırsdım

şekermavi mrb;

ben cervalıx asısı oldum rahım kanserıne karsı bıde hpv tıp 6 benım
amac ;hpv tıp 12 18 den korunmak

BANA DOKTORUM ASI OLURKEN gardesıl 4 farklı tıp wurusten
cervalıx ıkı farklı tıp wurusten koruyor dedı

ama doktorum ısrarla madem gardesıl olıyum dememem ragmen bnem cervalıx olmamı ıstedı bende onu oldum

normalde ezaneye sordum cervalıx tek dozu 244 tl dedı

bende doktor bı arkadas buldum 1 dozumu o getırırdı 170 tl ye

2. dozumu da bır ay sonra oldum onuda ılac mümessili arkadasıma getıtıtırdım 129 tl ye

6 ay sonrakı 3 dozumuda ılac depoccusu arkadasıma 93 tl getıttırdım

eger depocu doktor mumessıl ılacla ugrasan bı yakınınız warsa yoksa bıle etrafınıza sordururnnnnn

sonucta sıgıl olsun olmasın kanser dılsın we kımseye acıklama yapma bı ılac lazım bana de o arkadasın oburu arkadasına sorsunnnn

( we ımkanın warsa asıyı ucuz bulursan 3 dozuda hemen al derım ılac fıyatlarında dalgalanma cok oluo hı bıde buzdolabında muhafa etcen ıcın pek sorun olmuo:72:

su an durmunun nasıl pekı hala cıkıomu

Son düzenleme:
cnm ben sana söledim nişanlımdanmi bilmiyorum ağdadan da olabilir die çünkü nişanlımdada var 2 tane ama küçülmüş gibilermiş onun ama ben ağdadan oldugunu düşünüyom çünkü sen 9 ay sonra çıkar bu siğiller demiştin

GAMZE ıkınızde ası olmanız lazımmmm DEDIM GBI BIRINIZ ILESME GOSTERSE DIYERINDE CIKAR yada farkkında olmaya bılırsınız ıkınızde ası olmanız lazm

HPV hem kadınlarda hem de erkeklerde belirti göstermeden senelerce vücutta kalabiliyor. Genital bölgelerde genital siğiller oluştururak kendini de gösterebiliyor. HPV cinsel ilşki yoluyla değil deri teması ile de geçebiliyor. Genital bölgelerde sürtünme, oral sex gibi durumlarda partneriniz hpv taşıyıcısı ise size de bulaşma riski çok büyük. Bu konuyla ilgili öncelikle doktor kontrolüne sık gitmek ve PAPSmear testleri yaptırmak önemli. HPV nin aşısı da var. HPV aşısı bir çok riske karşıda ciddi bir koruma sağlıyor.

Bende bilgilerimi paylaşmak istedim.
Hpv ile ilgili bir kaç bilgilendirme videosu buldum paylaşmak isterim sizinle de.

HPV Nedir? hpv.gen.tr/index.php/tr/video/hpv-nedir

HPV Nasıl Bulaşır? hpv.gen.tr/index.php/tr/video/hpv-cok-bulasicidir

HPV nin Belirtileri Nelerdir? hpv.gen.tr/index.php/tr/video/hpvnin-belirtileri-nelerdir

HPV nin sonuçları hpv.gen.tr/index.php/tr/video/hpvnin-sonuclari

Ve HPV Aşısı hpv.gen.tr/index.php/tr/video/hpvden-korunmak-icin-asilanin

Sevgiler, geçmiş olsun

:92:
HPV hem kadınlarda hem de erkeklerde belirti göstermeden senelerce vücutta kalabiliyor. Genital bölgelerde genital siğiller oluştururak kendini de gösterebiliyor. HPV cinsel ilşki yoluyla değil deri teması ile de geçebiliyor. Genital bölgelerde sürtünme, oral sex gibi durumlarda partneriniz hpv taşıyıcısı ise size de bulaşma riski çok büyük. Bu konuyla ilgili öncelikle doktor kontrolüne sık gitmek ve PAPSmear testleri yaptırmak önemli. HPV nin aşısı da var. HPV aşısı bir çok riske karşıda ciddi bir koruma sağlıyor.

Bende bilgilerimi paylaşmak istedim.
Hpv ile ilgili bir kaç bilgilendirme videosu buldum paylaşmak isterim sizinle de.

HPV Nedir? hpv.gen.tr/index.php/tr/video/hpv-nedir

HPV Nasıl Bulaşır? hpv.gen.tr/index.php/tr/video/hpv-cok-bulasicidir

HPV nin Belirtileri Nelerdir? hpv.gen.tr/index.php/tr/video/hpvnin-belirtileri-nelerdir

HPV nin sonuçları hpv.gen.tr/index.php/tr/video/hpvnin-sonuclari

Ve HPV Aşısı hpv.gen.tr/index.php/tr/video/hpvden-korunmak-icin-asilanin

Sevgiler, geçmiş olsun

tsekkurler hayat arkadasım cok nazıksın ozellıkle ası konusuna degındın ıcın !!!!!

((((ordakı sıgıl olan bolgelere bakmadım fotolardakı onlara bakınca moralımı bozmak ıstemıorm ))))

onun dısında werdın bılgıler sutunmey yolula olan
smir ws
duzenlı kontrolden bahsetmen cok hos bı durum

sende sıgıl yoktur ınsallah:51:

Sağol canım :)

Bir arkadaşımın genital bölgelerinde siğiller çıktı, o zamana kadar inannın HPV den haberim bile yoktu. Düzenli doktor kontrolüne gidiyorum artık ve 6 ay da 1 de test yaptırıyorum. Şu ana kadar bir problem olmadı bende ama çok ilgim ve hassas olduğum bir konu olduğu için elimden geldiği kadar rastladığım bilgileri paylaşmaya çalışıyorum. Zaten paylaştığım videolar Türk Jinekoloji derneği nin HPV ile ilgili hazırlatmış olduğu bir site hpv.gen.tr . Güvenilir bir bilgi sitesi olduğu içinde paylaşmak istedim, her paylaşılan bilgi maalesef doğru olamayabiliyor.

:82:

asena benım gıttım lazer merkezı war fıyatı da cok cok cok ıyı ankarada cok arasıtırdım her yerde mıkrop kapmamamk ııccn her yerde bacama atıs yaptırdım uygulastım sonunda en ıyısını buldum ankaradasın madem tunalıda gıttım yere gıt sıgıl yokken KOLTUK ALTI & BIKINI BOLGESI TAMAMI makata kadar pazar gunlerı 50 tl ıkısı
yane mutlaka ıgtı makına ıkı bolgeyı 5 dk atısı yapıo we vucuda deydırmaden 2 ayda bır atıs yapıo en onemlısı bu soguk hawa puskurtmelı bıde

:72:
artık agdadan vazgeçççç

cnm ben özel bi hastanenin lazer epilasyon yapan bölümyle görüştm onlar o senn dedgn foto atsların fln kesin çözm olmadgnı söledlr sen daha önce sölemstn bana makinanın adını fln ben sordum o aynı sir agda gbi sadece azaltıo tamamen yok etmio tüyleri dedi.bide 50 tl cok ucuz geldi bana oyzden korktm brzda acıkcası cnkü ii yerlerde sadece bikini bölgesi seans bası 150den baslıo oyzden emn olamadm ama dedgn yere gdip bi konusucm arstrcm aslnda lazer epilasyonda zarrlı die düşünyrm cnkü vücudumzn yapısını bozuyrz yani o kılların cıkmasının mutlaka bi sebebi yaradgı bişey vardr bide ışın soncta yumrtalıkları etkilermi fln blmyrm hc doktra tekkrr bi danışıcm öle yaptrcm cnm genelde lazer epilasyonu cocuk fln dogrduktan snra yaptrn diolar ama oyzden karrsz:S

merhaba canim,mazi yi yaptim ama hemen gecirmiyor sanirsam bi deyisiklikde yok..ayni duruyor..

benim vajina bölgemde böyle nasil desem sigiller di$ di$ yani cilek di$i seklinde daha dogrusu karnibahar seklinde...onlara sirke süreyimmi ??

elimin üzerindede 3 tane ufacik sigil var et beni gibi diyerlerine hic benzemiyorlar..

ben sirkeyi bi deniyim INSALLAH gecer...nisanlim biliyor allahtan durumu söyledim nekadar moralini bozma desede..

bu igrenc virus insanin moralini bozuyor...aralikda evleniyorum insallah o zaman kadar azda olsa gecer :(

ALLAHIM hepimizin yardimciisi olSun allaha emanet olun dualarim sizinle..

cnm ben özel bi hastanenin lazer epilasyon yapan bölümyle görüştm onlar o senn dedgn foto atsların fln kesin çözm olmadgnı söledlr sen daha önce sölemstn bana makinanın adını fln ben sordum o aynı sir agda gbi sadece azaltıo tamamen yok etmio tüyleri dedi.bide 50 tl cok ucuz geldi bana oyzden korktm brzda acıkcası cnkü ii yerlerde sadece bikini bölgesi seans bası 150den baslıo oyzden emn olamadm ama dedgn yere gdip bi konusucm arstrcm aslnda lazer epilasyonda zarrlı die düşünyrm cnkü vücudumzn yapısını bozuyrz yani o kılların cıkmasının mutlaka bi sebebi yaradgı bişey vardr bide ışın soncta yumrtalıkları etkilermi fln blmyrm hc doktra tekkrr bi danışıcm öle yaptrcm cnm genelde lazer epilasyonu cocuk fln dogrduktan snra yaptrn diolar ama oyzden karrsz:S

janım benım ben ankarada butun hemen hemen lazer merkeslerıne gıttım
5 tıp farklı makına war hepsıle atıs yaptırdım hemen hemen tunalı cankaya blgesı
kızılaydada toplasan 10 merkez

nese en son medıcana hastanesınde atıs yaptırdım her gıttım yerde

bılıosun sıgıl cıktı ıcın onceden ben kesınlıkle makınanın vucuda temasss etmemeısınden yanayımmm ozellıkle we oncelım bu

aynalı otelın orda bı yere gıtım cok unlu we tuzlu bı yer Basladım da 40 jul actılar normal bı ısı ıste nese atıs yapmaya bsladılar benım kolum yandı hatta kadın normal dedı yok dedım dewam edemeyız COK CANIM yndı we hemen yanık kremı surdu hstaneye gıtıım ECM ESTETIKTEN cıkıp 1.DERECE YANIK DEDI ıkı gun belkı 3 gun yatarken bı ıs yaparken cok acı cektımmm 3 4 cm yanık yane bıldın hane su dokulur ya ole bı acı yarabbem
sona bahcelıde bı merkez war epılazer besewler metrosu cıkınca bosna ewlerının orda IPM DIE BI MAKINA nse oraya gıttım acıdan duramadım bıde bana jel surcez dedıler surmedıler sona wazgectım ordan
kızılayda ykm sırasında sımıtcı war oraya gıttım tıp merkezı hemen dolmus duraklarının orda ODA alkesndır makına kullanıo uzak atıs yaptı ama bı arkadsım o makına cok eskı we ılk makına dedı ole orada olmadı

en son medıcanaya gıttım butun makınalar wardı hpsını atıs yapıldı hastane oldu ıcın delı dolu bı rakam cıkınca orayı es gectım

ama cok ıyı bı kılınık buldum KOROGLUNDA Cİwas lazer kılınıgı EKREM CİVAŞ dermatolog bı doktor we cok mukemmel orayı tawsıe ederım

bu ben basladım yere HERION LAZER MERKEZI koltuk altı bıkını 50 tl bana 7 8 arkadasım gıdıo ıkı tanesı bıttı ole bı wesılele gıttım uzaktan atıs yapıo temas etmedı ıcın COK rahat ıcım
Ucuz olması pazar gunlerı bı tek koltuk altı we bıkını bole onuda pazar gunu alıolar ondan bole
eyer bı bakma fırsatın warsa ne dedımı anlarsın dyer bolgeler gene 200 250 300 tek seans gıdıo

Yane dıcem o kı ucuzlukla alakası yok ben guVenmedım yere gıtmem baska bırıne tawsıe etmem cunku cok pahalı bı yere gıttım ECM estetık seansı koltuk altı 100 bıkını bolgesı 150 makattan sona 100 250 tl toplamda 350 tl we kolum yandı bunun ucuzlukla pek bı alakası ınan yok ama senın yerınde olsam bende bı kusku duyarım SENIN GBI sen bı bak et derım :33::33::33::33::33:
kusku duymadan gıt yane :52::52:

merhaba canim,mazi yi yaptim ama hemen gecirmiyor sanirsam bi deyisiklikde yok..ayni duruyor..

benim vajina bölgemde böyle nasil desem sigiller di$ di$ yani cilek di$i seklinde daha dogrusu karnibahar seklinde...onlara sirke süreyimmi ??

elimin üzerindede 3 tane ufacik sigil var et beni gibi diyerlerine hic benzemiyorlar..

ben sirkeyi bi deniyim INSALLAH gecer...nisanlim biliyor allahtan durumu söyledim nekadar moralini bozma desede..

bu igrenc virus insanin moralini bozuyor...aralikda evleniyorum insallah o zaman kadar azda olsa gecer :(

bende dıorum bu mazi yapranı denıcek arkads nerde uzun tedawı surecı kotu olmus baya

sırkeyı sıgıl olan yerlere uygula her gun aksam yatarken oldumu pamu koy

sedacım sırkeyı dene hemen bırak aralıgı ay sonuna kadar kurtulursun.benım sıgıllerım bıttı gıbı yanı vajen gırısındekı korkutuodu benı oda gıttı.dudak kısmında bı tane elıme gelır gıbıı bı kabarıklık war cıkıp cıkmamak konusunda tereddutte galıba:) ama sırkeyı ıhmal etmıorum vıtamın macunn sende bunları yap kısa surede ıyılesceksın bak gor.aralıkta ewlenıomussun cok sewındım darısı basımaa:7:

Back