Merhaba arkadaslar.Ilk kez yaziyorum.Aylardir sadece okuyor ve hepimizin cabalarinin sonuc vermesini istiyordum.Subat 2010 da farkettim sigillerimi.Regl donemimdi.Hemen doktora gittim ve hpv nin neden oldugu sigiller oldugunu ogrendim.Ustelik 2 aylik evliydim.3 gun sonra koter yapildi.2 gun bacaklarim acik bir halde yattim sadece.10 gun sonra kontrole gittigimde yenileri cikmaya baslamisti.Tekrar yakmayi onerdi doktorum ama kabul etmedim.Her iki haftada bir o masaya yatamazdim.Once cok moralim bozuldu ve hicbir tedavi yoluna gitmedim.Fakat hergecen gun artiyorlardi.Arastirmaya basladim.Sitede hergun takip ediyordum.Hepimiz cesitli yontemler deniyorduk.Ama ne olursa olsun koter yaptirmayacaktim.
Bagisiklik sistemimi guclendirmem gerekiyordu.Savasmaliydim bu kucuk pitirciklarla.Kucuk derken sayilari 50 yi bulmustu.Biliyordum ki regl donemimde cogaliyorlardi.Neden?O donemde savunma sistemimiz cokuyor.
Once corek otu ve cam bali karisimi hazirladim.Sabah ve aksam birer corba kasigi aliyordum.Hersabah buyukkk bir bardak portakal suyu icmeye basladim.Sonra hersabah bir bardak ilik suya 1 tatli kasigi cam bali 2 yemek kasigi elma sirkesi ekleyip ictim ve de beta glikan tablet takviyesi kullandim.1 aydir da her aksam buharda haslanmis brokoli yiyorum.Belki okurken mideniz kalkmistir.Ama sonuc nemi oldu????????
Sayisi 55-60 civarindaki sigillerim beni terketti arkadaslar.Inanamiyordum ben kazanmistim.Sakin moralinizi bozmayin arkadaslar.Hersey bagisiklik sistemimiz ile ilgili.Guclu olursa pitirciklar dayanamayip gidiyorlar.
Allah hepimize sabir versin.Ne kadar sinir bozucu olduklarini biliyorum ama inanir ve savasirsaniz gidecekler...
Mrb canım çok geçmiş olsun ilk olarak.bu kadar fazla siğilinin gitmesi bağışıklık sistemini yüksek tuttuğun için seni terketmişler.inşşşş bir daha hiç uğramazlar.ne kadar zamandır yok siğillerin?smear testi yaptırdınmı canm?birde eşinde varmı yoksa bile korunuyorsun değilmi