Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
janım benım ben ankarada butun hemen hemen lazer merkeslerıne gıttım
5 tıp farklı makına war hepsıle atıs yaptırdım hemen hemen tunalı cankaya blgesı
kızılaydada toplasan 10 merkez
nese en son medıcana hastanesınde atıs yaptırdım her gıttım yerde
bılıosun sıgıl cıktı ıcın onceden ben kesınlıkle makınanın vucuda temasss etmemeısınden yanayımmm ozellıkle we oncelım bu
aynalı otelın orda bı yere gıtım cok unlu we tuzlu bı yer Basladım da 40 jul actılar normal bı ısı ıste nese atıs yapmaya bsladılar benım kolum yandı hatta kadın normal dedı yok dedım dewam edemeyız COK CANIM yndı we hemen yanık kremı surdu hstaneye gıtıım ECM ESTETIKTEN cıkıp 1.DERECE YANIK DEDI ıkı gun belkı 3 gun yatarken bı ıs yaparken cok acı cektımmm 3 4 cm yanık yane bıldın hane su dokulur ya ole bı acı yarabbem
sona bahcelıde bı merkez war epılazer besewler metrosu cıkınca bosna ewlerının orda IPM DIE BI MAKINA nse oraya gıttım acıdan duramadım bıde bana jel surcez dedıler surmedıler sona wazgectım ordan
kızılayda ykm sırasında sımıtcı war oraya gıttım tıp merkezı hemen dolmus duraklarının orda ODA alkesndır makına kullanıo uzak atıs yaptı ama bı arkadsım o makına cok eskı we ılk makına dedı ole orada olmadı
en son medıcanaya gıttım butun makınalar wardı hpsını atıs yapıldı hastane oldu ıcın delı dolu bı rakam cıkınca orayı es gectım
ama cok ıyı bı kılınık buldum KOROGLUNDA Cİwas lazer kılınıgı EKREM CİVAŞ dermatolog bı doktor we cok mukemmel orayı tawsıe ederım
bu ben basladım yere HERION LAZER MERKEZI koltuk altı bıkını 50 tl bana 7 8 arkadasım gıdıo ıkı tanesı bıttı ole bı wesılele gıttım uzaktan atıs yapıo temas etmedı ıcın COK rahat ıcım
Ucuz olması pazar gunlerı bı tek koltuk altı we bıkını bole onuda pazar gunu alıolar ondan bole
eyer bı bakma fırsatın warsa ne dedımı anlarsın dyer bolgeler gene 200 250 300 tek seans gıdıo
Yane dıcem o kı ucuzlukla alakası yok ben guVenmedım yere gıtmem baska bırıne tawsıe etmem cunku cok pahalı bı yere gıttım ECM estetık seansı koltuk altı 100 bıkını bolgesı 150 makattan sona 100 250 tl toplamda 350 tl we kolum yandı bunun ucuzlukla pek bı alakası ınan yok ama senın yerınde olsam bende bı kusku duyarım SENIN GBI sen bı bak et derım
kusku duymadan gıt yane![]()
tatlım o körüoglunda dedgn yerin fiyatları nası??orayı bide herıon gzllk merkeznimi öneriosun sen smdi ?herion a gdym bi knsym bakym tunalıdydı dimi medicanaylada bnm özel saglk sigortam var ama karsılamaz herlde lazeri dimi?
doğru link şu olacak;
genitalsigil.net
internet uzerındekı sıgıller ınsanın mıesını bulandrcak kafasını karıstırcak turde
ozellıklede yazılar harıcccc resımlere bakıp korkmayınnn![]()
internet uzerındekı sıgıller ınsanın mıesını bulandrcak kafasını karıstırcak turde
ozellıklede yazılar harıcccc resımlere bakıp korkmayınnn![]()
ozellıklede yazılar harıcccc resımlere bakıp korkmayınnn..
haklısın helin ama bi taraftan da o resimler bize, işin ciddiyetinin boyutu ve tedavi için gereken özenin sağlanması için epey etkili oldu belkide..
birde yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum; Sen 50 tane siğilin olduğunu söylemiştin. Bu bu kadar fazla olduğu için resimdekilerle eşdeğer bir görüntüye sahip olduğunu düşünmüştüm açıkçası... (tabii tedavinden önce)
hel_in katılıyorum yazıları okuyun ama resımlere pek bakmayın bende ılk zamanlar cok etkısınde kalmıstım![]()
kızlar ben hastalığı ilk öğrendiğimde kara cahilken o sitelerde dolaşıp kafayı sıyırıp bende öle olucm dierek uykuya dalınca rüyamda bizim sinemi görmüştüm (5 yaşında şeker mi şeker cadı yiğenim olur küçükhanım) kafasının üzeri halka şeklinde siğil doluydu ve iki sıraydı taç gibi
kucağımda oturuyodu ...o korkuyla uyandım hem güldüm hem ağladım sonra bu böle olmaz deip arştırdım ve sizleri buldum burda çok şükür...
şimdi iyileşeceğimi / mizi biliyorum o sitelerden uzak duruyorum...
etkilenmeyecek babyiğit varsa girsin bence hiç gerek yok...sevgi ve sağlıcakla şekerler........
ha bu arada resimdeki hpv görüntüleri yabancı şahıslara ait arkadaşlar..muayene esnasında dr ile konuştum ve görüntülerin üyesi olduğu uluslarası hpv sitesinden alıntı olduğunu söyledi..
ve sevgili hel_in..Hakikaten zor zamanlar geçirmişsin, o zamanki sıkıntılı ruh halini tahmin edebiliyorum, söz konusu sağlık ve hiç bilmediğin bir konu için onlarca farklı söylemlerde/tedavilerde bulunan "sözde doktorlar".. neyse ki hepsi geldi geçti, şimdi iyisin...
bu arada forumdakilere sormak istediğim bişi var; mevcut siğiller yakıldıktan sonra prezervatif kullanmak şartmı??? Bloğu takip edenler okumuştur;İben ve erkek arkadaşım eşli tedavi olduk..onun siğilleri adetçe fazlaydı ve taşıyıcı o idi. ben sadece iki siğile sahiptim. şu an coter uygulanalı tam 1 ay oldu. 15 gün sonrasındaki ilk birlikteliğimizde korunduk fakat sonrakinde maalesef öyle olmadı.. siğiller prezervatifsiz ilişkiden dolayı tekrar çıkacak diye çok tedirginim((
sağlıcakla...
peki forumun "yardım meleği" sevgili hel_in, uyarılarını kesinlikle dikkate alacağım...
bu vesile ile de herkese mutlu bayramlar sevgili forum üyeleri...
sağlıcakla...