Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kendınıze ıyı bakın iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):):) zamanlar her sey duzelıo emın olun

janım benım ben ankarada butun hemen hemen lazer merkeslerıne gıttım
5 tıp farklı makına war hepsıle atıs yaptırdım hemen hemen tunalı cankaya blgesı
kızılaydada toplasan 10 merkez

nese en son medıcana hastanesınde atıs yaptırdım her gıttım yerde

bılıosun sıgıl cıktı ıcın onceden ben kesınlıkle makınanın vucuda temasss etmemeısınden yanayımmm ozellıkle we oncelım bu

aynalı otelın orda bı yere gıtım cok unlu we tuzlu bı yer Basladım da 40 jul actılar normal bı ısı ıste nese atıs yapmaya bsladılar benım kolum yandı hatta kadın normal dedı yok dedım dewam edemeyız COK CANIM yndı we hemen yanık kremı surdu hstaneye gıtıım ECM ESTETIKTEN cıkıp 1.DERECE YANIK DEDI ıkı gun belkı 3 gun yatarken bı ıs yaparken cok acı cektımmm 3 4 cm yanık yane bıldın hane su dokulur ya ole bı acı yarabbem
sona bahcelıde bı merkez war epılazer besewler metrosu cıkınca bosna ewlerının orda IPM DIE BI MAKINA nse oraya gıttım acıdan duramadım bıde bana jel surcez dedıler surmedıler sona wazgectım ordan
kızılayda ykm sırasında sımıtcı war oraya gıttım tıp merkezı hemen dolmus duraklarının orda ODA alkesndır makına kullanıo uzak atıs yaptı ama bı arkadsım o makına cok eskı we ılk makına dedı ole orada olmadı

en son medıcanaya gıttım butun makınalar wardı hpsını atıs yapıldı hastane oldu ıcın delı dolu bı rakam cıkınca orayı es gectım

ama cok ıyı bı kılınık buldum KOROGLUNDA Cİwas lazer kılınıgı EKREM CİVAŞ dermatolog bı doktor we cok mukemmel orayı tawsıe ederım

bu ben basladım yere HERION LAZER MERKEZI koltuk altı bıkını 50 tl bana 7 8 arkadasım gıdıo ıkı tanesı bıttı ole bı wesılele gıttım uzaktan atıs yapıo temas etmedı ıcın COK rahat ıcım
Ucuz olması pazar gunlerı bı tek koltuk altı we bıkını bole onuda pazar gunu alıolar ondan bole
eyer bı bakma fırsatın warsa ne dedımı anlarsın dyer bolgeler gene 200 250 300 tek seans gıdıo

Yane dıcem o kı ucuzlukla alakası yok ben guVenmedım yere gıtmem baska bırıne tawsıe etmem cunku cok pahalı bı yere gıttım ECM estetık seansı koltuk altı 100 bıkını bolgesı 150 makattan sona 100 250 tl toplamda 350 tl we kolum yandı bunun ucuzlukla pek bı alakası ınan yok ama senın yerınde olsam bende bı kusku duyarım SENIN GBI sen bı bak et derım :33::33::33::33::33:
kusku duymadan gıt yane :52::52:

tatlım o körüoglunda dedgn yerin fiyatları nası??orayı bide herıon gzllk merkeznimi öneriosun sen smdi ?herion a gdym bi knsym bakym tunalıdydı dimi medicanaylada bnm özel saglk sigortam var ama karsılamaz herlde lazeri dimi?

tatlım o körüoglunda dedgn yerin fiyatları nası??orayı bide herıon gzllk merkeznimi öneriosun sen smdi ?herion a gdym bi knsym bakym tunalıdydı dimi medicanaylada bnm özel saglk sigortam var ama karsılamaz herlde lazeri dimi?

medıcana benımkını karsılamadı basak grupama ozel saglık sıgortam

korgolundakı ekrem civaş

tunalıdakı hemen marksen spernser hemen yanında 1 katta hatta bı ust katındada epılazer war bı bına ıkı lazer merkezı benım dedım hemen pastanenın uzerı eyer ıstersen adresını yazım

yane agda dan ben korkuorm sıgıller sankı agda yaparken tuglerın cıktı koklerden cıkcak ggbı gelıo bnce sıgıllı olmayan herkes lazer olmalı

Sevgili Canan 1985,

Gittiğim doktor çifti internette yaptığım hpv ile ilgili araştırma esnasında buldum..
zaten sitelerinde de hem kendileri hem hpv hakkında çok geniş bilgi ve resimler mevcut..
şu linkten bakabilirsin; hpv.gen.tr
sağlıkla...

internet uzerındekı sıgıller ınsanın mıesını bulandrcak kafasını karıstırcak turde

ozellıklede yazılar harıcccc resımlere bakıp korkmayınnn :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::31::71:

kızlar ben hastalığı ilk öğrendiğimde kara cahilken o sitelerde dolaşıp kafayı sıyırıp bende öle olucm dierek uykuya dalınca rüyamda bizim sinemi görmüştüm (5 yaşında şeker mi şeker cadı yiğenim olur küçükhanım :nazar:) kafasının üzeri halka şeklinde siğil doluydu ve iki sıraydı taç gibi:1: kucağımda oturuyodu ...o korkuyla uyandım hem güldüm hem ağladım sonra bu böle olmaz deip arştırdım ve sizleri buldum burda çok şükür...:71: şimdi iyileşeceğimi / mizi biliyorum o sitelerden uzak duruyorum...:45: etkilenmeyecek babyiğit varsa girsin bence hiç gerek yok...sevgi ve sağlıcakla şekerler........

internet uzerındekı sıgıller ınsanın mıesını bulandrcak kafasını karıstırcak turde

ozellıklede yazılar harıcccc resımlere bakıp korkmayınnn..

haklısın helin ama bi taraftan da o resimler bize, işin ciddiyetinin boyutu ve tedavi için gereken özenin sağlanması için epey etkili oldu belkide..
birde yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum; Sen 50 tane siğilin olduğunu söylemiştin. Bu bu kadar fazla olduğu için resimdekilerle eşdeğer bir görüntüye sahip olduğunu düşünmüştüm açıkçası... (tabii tedavinden önce)

hel_in katılıyorum yazıları okuyun ama resımlere pek bakmayın bende ılk zamanlar cok etkısınde kalmıstım :72:

yanı zeronacım bu nettlerde gezmekten kafayı gezmıstım o kadar fakrlı tıpteee sıgıller warkı ama hıc bırı benımkıne benzemıooooo

ısın kotusu o dahada kafamı karsıtırdı yaneeee neetttekı yanlışşş bılgıler ıcın ozellıklede gıttım doktorları baz alarak soluyorum beşşşş para ETMEZ INSANLAR ADAM ÖLÜCEKSIN DEDI YAAA YOK OTESI :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: BIDE bunu dıyen proffff pehhhhh

goruyosunuz prof dıe ıyı olcak
op dr dıe bılgılı olcak
asıstan dıe kotu olcak dıe bısı yok TAMAMEN YAKLASIK WE BILGISIZLIK BUNLARIN HEPSI DOKTOR OLMUS AMA ADAM OLAMAMIS INSANLAR :36::36::36::68:

kızlar ben hastalığı ilk öğrendiğimde kara cahilken o sitelerde dolaşıp kafayı sıyırıp bende öle olucm dierek uykuya dalınca rüyamda bizim sinemi görmüştüm (5 yaşında şeker mi şeker cadı yiğenim olur küçükhanım :nazar:) kafasının üzeri halka şeklinde siğil doluydu ve iki sıraydı taç gibi:1: kucağımda oturuyodu ...o korkuyla uyandım hem güldüm hem ağladım sonra bu böle olmaz deip arştırdım ve sizleri buldum burda çok şükür...:71: şimdi iyileşeceğimi / mizi biliyorum o sitelerden uzak duruyorum...:45: etkilenmeyecek babyiğit varsa girsin bence hiç gerek yok...sevgi ve sağlıcakla şekerler........

EN AZından sımdı doktordan daha bılgısın kendı tedawını kendın bılıcek sekılde kendıne ıyı baktındaaaa bı sorun olmıcanı bılıyosun

ILK GUNKU endısenden ben kurtulmana cok sewındım :54::71::71::71::71:

QUOTE=hel_in;16220144]internet uzerındekı sıgıller ınsanın mıesını bulandrcak kafasını karıstırcak turde

ozellıklede yazılar harıcccc resımlere bakıp korkmayınnn..
zeynepolinka
haklısın helin ama bi taraftan da o resimler bize, işin ciddiyetinin boyutu ve tedavi için gereken özenin sağlanması için epey etkili oldu belkide..
birde yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum; Sen 50 tane siğilin olduğunu söylemiştin. Bu bu kadar fazla olduğu için resimdekilerle eşdeğer bir görüntüye sahip olduğunu düşünmüştüm açıkçası... (tabii tedavinden önce)[/QUOTE]

walla zeynep benım ılk basta sadece makatın oldu yerde 10 15 belkı ssıgılım wardı

bana ılk gıttım adam ölüceksın dedı we bu doktor proftu

ıkıncı gıttım mıkroplısun dedı

3 gıttım doktor benım yapcam bısı yok dedı

4 gıttım doktor hallederız ama bayıltıcam ole yapcam dedı YOKSA acıya dayanamazsın ddı (meyersem oda narkoz parası almak ıcın mıs) 500 tl hallederım pesın 350 400 bısı ıstedı ama bıraz rahtlattı benı

sona 5 gıttım doktor arkadsımın abısıydı BANA bu kadar azken dedı 10 tane bellkı war dedı asıt uygulayalım dedı

sona baska bı doktor aldara kullan dedı buda cıldıye doktoruydy

nsetabı zaman gectı 2 ay oldu 2 ayda ben anlamadım bakmadım bıle sıgıllerım makatı o yuwarlak delık warya wajına delı hah ıste orayı kaplamıs

en son gıttım doktor korkma hazırlan dedı gyındım yat dedı hıssettım tek sey koter oldumdum du doktor baslaerken sunu dedı sıgılın cok fazla dedı bu kadar cok sıgılı bı anda yakmam ımkansız ıkı hafta sona dyerlerını yakalalım dedı

makatın yarısını aldındyer yarısını ıkı hafta sona aldı temızledı orayı hıssettım sey koter oldum we koter sırasında bı tek uyusturuldumu hıssettım

he bu arada ılk gıttım bırıncı doktor zamanı 2009 da YANE ben cok kotuydum bu olay uzerıne geceler boyu nette arasıtrma yaptım en sonunda arkadsım pc ye bakarken cekıl surdan bıde ben bakım dedı bu sıteyı buldu SUNLARA bak hangısı ölmüs bunların dedı

tabe ben arastırma yaparken hıc bı sıgıl benımkıne benzemıoduuuuuuu ıce moralım bozulkktu BOLE BOLE netekı yarasız bılgılen hıc bı ıse yaramadını ogrendım ....ıcım gene acıodu ama ılesmem grektı kendıme baakmam lazımdı bunuda bılıyordum kısacası nettekı bılgıler korkunc bılgılerdı

BU KADAR DOKTORA GITTIM bırısı korkma dedı bana BANA GUWEN DEDI KENDIMI ONA emeneaat ettım we yasamak ıstedmı bılıodum 8 DOKTORADAN BIRISI YASICAKSIN demesı müüükemmmeldı .....:68::68::68::68: bıdaha nettekı bılgılere hıc bakmadımmmmm cunku son ııkı senedır bu alanda onlardan daha cok bılgıye sahıp oldumun farkındaydım:82::82::82::82::82::82::82:

Son düzenleme:
ben gene yazmak ıstıorum

sıgıl olan yerlere sırke uygulayın
ası olun cervalıx yada gardesıl ası ( tek dozu ben depocu arkadaımdan 93 tl aldım ezacıda 244 tl ) tanıdık warsa ole hallettırın
aktardan aldınız her hangı ıcınde 30 40 cesıt bıtkı bulunnan bı macun deneyın sabah ogle aksam bı kasık fazla yemeyın
wıtamın alın sıgıl warken gunluk

balık yag kapsulu kullanın
sıgıl warken gunluk portakal suyu tuketın

yag we sekerden uzak durun

SIRKEYI SIGIL OLAN YERE PAMUKLA KOYUN BILDIMIZ SIRKE BEKLEDIN BIR GECE BOYUNCAAA SABAH YIKAYIN EN AZ 3 hafta denemenız sarttt sgıl dusucektır sırkenın her hangı bı yan etkısı yoktur bılgınız olsun

genıtal bolgenızı sadece suyla temızleyın
sıgıl warken ozellıkle agda dan
ben jılet kullanıodum ama bı kullandımı bıdaha kullanmadım hıc o sırada bı arkadasım sey demıstı eldıven onu yapamadım amleyat eldıwenıyel alamadım ben

ıc camasırlarınız sadece pamuklu olsun BEN O ZAMAN CAMASIR SUYUNDA BEKLETIODUM SONA mkaınya atıodum kurunca utuluyodum

sıgılın temızlıkle bı alakası yok bu arada
BENDE SGIL warken hpv yanne bıde herpes genıtal ucuk hpv cıkmıstıııı oda benıı cok uzmustu
hatta amma cok sey kapmısım dedım sıgıl yetmuomıomus gbıı bıde ucuk ucun batık gbıı bıde batıodu oturamıyordummm

sıgıl we ucuk warken sırke we macun en onemlısı bıde portakal suyu gunluk

eee bu arada 5 6 yıl oncekı asıyla su ankı asılar cok farklı

5 yıl oncekı asılar bellı bı yasta ıse yaramadını ogrendım

su ankı asılar cınsel yasam baslamadın once we sonra sıgıl warken koruyuculu cok yuksekmıs

sıgıl olanlar her gun sırke uygulasın 3 hafta

sıgıl olmayanlar haftada bır uygulasın pamukla sole bır sursunler o yeterlı olur

optum hepınızı

Son düzenleme:
BU KADAR DOKTORA GITTIM bırısı korkma dedı bana BANA GUWEN DEDI KENDIMI ONA emeneaat ettım we yasamak ıstedmı bılıodum 8 DOKTORADAN BIRISI YASICAKSIN demesı müüükemmmeldı .....:68::68::68::68: bıdaha nettekı bılgılere hıc bakmadımmmmm cunku son ııkı senedır bu alanda onlardan daha cok bılgıye sahıp oldumun farkındaydım:82::82::82::82::82::82::82:[/QUOTE]

kızlar hel in e katılıyorum dr lara dikkattt!!!! bu işi pazara çevirip insanları paronoyaya kadar getirenler var içlerinde bilerek siğil bırakanlar bişi bilmediğimiz halde bilgi vermeyenler hatta çoğu aids hepatit b/c gibi davranıp kendisi de bilmeyenler (içlerinde insan olanlarda var tenzii ederim) bana onlar denk gelmedi ne yasık ki...ilk gittiğimde yanımda bana taşıyan (bilerek!!!!) dr bozuntusu sevgilimde vardı.hani it iti ısırmaz misali nezle gripmiş gibi davrandı bana kadında benim dr müsvettesi de... ölmücem ama nezle grip de değildi sorunum...hemen yakma yapıldı tekrar edebileceği kendime bakmam gerektiği söylenmedi iti iti ısırmadı komik bi para alındı yakma yaptığı halde normalde soyup soğana çevriliyoruz biliyosunuz sonra geleceğimi biliyodu bence sonra acısını çıkarttı zaten...bile ben bi çok seyi burdaki siz şekerlerden özellikle hel in den öğrendim sadece kötü tavsiyeleri olan dr lara dikkat diorum çoğu bilmiyo bilense bilinçli yapıyo bu hastalık dikkatli yaşanırsa tamamen iyileşio başlarda ataklar sık oluyo ama ara zamanla açılıyo smear ve tiplemenize dikkat edin onlar önemli zamanı gelince tekrar edilmeli gerisi size ve yüreğinize kalmış sevgiyle ve sağlıcakla şekerler:71::71:

ha bu arada resimdeki hpv görüntüleri yabancı şahıslara ait arkadaşlar..muayene esnasında dr ile konuştum ve görüntülerin üyesi olduğu uluslarası hpv sitesinden alıntı olduğunu söyledi..

ve sevgili hel_in..Hakikaten zor zamanlar geçirmişsin, o zamanki sıkıntılı ruh halini tahmin edebiliyorum, söz konusu sağlık ve hiç bilmediğin bir konu için onlarca farklı söylemlerde/tedavilerde bulunan "sözde doktorlar".. neyse ki hepsi geldi geçti, şimdi iyisin...
bu arada forumdakilere sormak istediğim bişi var; mevcut siğiller yakıldıktan sonra prezervatif kullanmak şartmı??? Bloğu takip edenler okumuştur;İben ve erkek arkadaşım eşli tedavi olduk..onun siğilleri adetçe fazlaydı ve taşıyıcı o idi. ben sadece iki siğile sahiptim. şu an coter uygulanalı tam 1 ay oldu. 15 gün sonrasındaki ilk birlikteliğimizde korunduk fakat sonrakinde maalesef öyle olmadı.. siğiller prezervatifsiz ilişkiden dolayı tekrar çıkacak diye çok tedirginim :(((
sağlıcakla...

ha bu arada resimdeki hpv görüntüleri yabancı şahıslara ait arkadaşlar..muayene esnasında dr ile konuştum ve görüntülerin üyesi olduğu uluslarası hpv sitesinden alıntı olduğunu söyledi..

ve sevgili hel_in..Hakikaten zor zamanlar geçirmişsin, o zamanki sıkıntılı ruh halini tahmin edebiliyorum, söz konusu sağlık ve hiç bilmediğin bir konu için onlarca farklı söylemlerde/tedavilerde bulunan "sözde doktorlar".. neyse ki hepsi geldi geçti, şimdi iyisin...
bu arada forumdakilere sormak istediğim bişi var; mevcut siğiller yakıldıktan sonra prezervatif kullanmak şartmı??? Bloğu takip edenler okumuştur;İben ve erkek arkadaşım eşli tedavi olduk..onun siğilleri adetçe fazlaydı ve taşıyıcı o idi. ben sadece iki siğile sahiptim. şu an coter uygulanalı tam 1 ay oldu. 15 gün sonrasındaki ilk birlikteliğimizde korunduk fakat sonrakinde maalesef öyle olmadı.. siğiller prezervatifsiz ilişkiden dolayı tekrar çıkacak diye çok tedirginim :(((
sağlıcakla...

janım benım yaralarınız gectıyse ız kalmadıysa dedım gbı bısı olmaz yoksa dunyanın nufusu yerınde syardı emın ol

sıgıl warken prezerwatıf korumazz
ama eyer ıkınıden beırınde sıgıl warmı emınsen sıgıl yoksaaa prob yok demektır sırkeyı muhakkak su an yoksa 3 4
ay ıkı gunde bı uygula
daha sonra haftada bıre dusurursun ......
sıgıl ccıkmamamsı tam anlamıyla c wıtamıne baglı kendıne nası ıyı bakıosn esınee ıyı bakcan

sabah ıse gıderken onada wıtamın ıcır kapıda ws neyse ıste meywe wer cantasına ws ama dıorum ya unutmamalısın bunları

sırkeye dewam et sur oldumu

peki forumun "yardım meleği" sevgili hel_in, uyarılarını kesinlikle dikkate alacağım...
bu vesile ile de herkese mutlu bayramlar sevgili forum üyeleri...
sağlıcakla...

peki forumun "yardım meleği" sevgili hel_in, uyarılarını kesinlikle dikkate alacağım...
bu vesile ile de herkese mutlu bayramlar sevgili forum üyeleri...
sağlıcakla...

tşk ederıım ınsanlara yardımcı olabıldıse yardımmm meeeeleeee :62::62::62: ne gusel

bayramınız miiiittttluuuu kutluuu olsun

bayramda lutwen yoğun şeker we tatlıdan kacınınnnnn tadımlık olsunnnnnnnnnnnnnn

helincim siğillerim gecti yani galiba ama emin olmak istiorum:(herhangi bi siğil yok ama düsenlerin yeri hafif bi iz pütürlü gibi boyle mı oluyo yani iz kalıomu yoksa hicbisi kalmaması mı tamamen gecmıs olması anlamına gelıoo:(

helincim önelikle hepimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler!!!
hergün büyük bir minnetle yazdıklarını okuyorum...
doktordan çok hepimiz seni dinler olduk sanırım

sorucağım soru sirkenin geçiçi yanma yapması normalmi?
bende bi iki dakika yanma hissi yapıyor ama sonra müthiş bir rahatlama oluyor
bende henüz siğil yok hpv tip59 çıktı hpv taramasında sonra biopsi cin 1 tanısı... başka şikayetim yok henüz çok şükür
bi tek mantar olmuşum oda o bögedeki asit azlıından kaynaklıymış...
o yüzden sirke iyi gelir diye düşündüm
yardımcı olursan sevinirim
tekrar teşekkürler...

Back