janım sen son durumumun nası oldu sırke basladın mı mazı yapragına fılan!!!! doktor bak janım senın kı eyer coksa hıc ugrasma koter yapsın ama bır ıkı hafta dene su sırkeyı bı deyısıklık warmı bak
bu arada sırke surcen yer beyaz beyaz kabarıcak korkma yane
sen yaktırdınmı peki cnm ???
haklısın cnm rabbim inş sizede şifasını veriri benimde aldığım zamanlar sigorta karşılamıyordu 155 ti aldık bir umut diye çok şükür geçtii şifa versin rabbim geçmiş olsunsewgılı derya sende gecmesıne cok sewındım
su an burda cok sayıda bayan arkadas kullandı aldarıyı we genel manada ben dahıl dyer arkadaslarda HIC ISE YARAMADI
sendekı sıgıller cok kucukmus belkıde ondan ama aldara gercekten ıse yaramadını dusundum
eskıden SSK ODEDI SU AN ODEMEDI WE 130 TL PAKETI OLAN BI KREM COK GREKSIZ
ACIKCASI SENDE GECMESINE COK SEWINDIM ALLAH SIFA WERSIN SANA BUNDAN SONRAKI HAYATINDA
ama genede o parayı werene kadar bayanların RAHIM KANSERI ASISI OLMASI DAHA MANTIKLI turkbayragi:enbuyukkk:a.s.
merhaba arkadaslar bende 4 gundurr agrı yasıyorumm ilişki sırasında yanmaa akıntı durduk yere bile sızlama... bu ay tup bebek yaptırmıstım.. vajına jelı fılan kullandımm rahım agzı yaram vardı baya buyukmuss kendımm aynanaıınn karsısında baktımm bu sıgıl içi intihap dolu küçücük kesecikler mı yoksa et ben mi anlamadım?pazartesı dr. gıdecem hem smear testı yaptıracamm hem baktıracamm sizden bılgı almak istedımm sikayetlarıniz nelerdir?bilmiyorumkismile
sıgıl kucuk kucuk bole kurdan gbı ucu kucuk kucuk yapısık et benı seklınde ıcı sankı mınık mınık su dolu kabarrcıkler
wajına jelıyle hpv bulasmaz ole kolay kolay rahım agzı yarası cunku farklı bı olay
smır(kanser taramasını ,) testını zaten butun kadınların yılda bır yaptırması lazım hpv olanlar 6 ayda bır yaptırması lazım o kadar
senın cıkan selerı doktor gormesı
yane hamıleerdede cok gozukuo vucut dırencı dusukse fılan wıtamınsızse cıkaar sen bı doktora gıt en ıyısı daha sonra konusalım
Şeniz
helincımm bı kez daha cok tesekkur ederım reprezant bırını bulmaya calısıcam bılmıodum onların daha ucuza werdıgını ınsallah halledıcem.
narsudecım ıcı ıltıhaplı dııl sııllerın et benı gıbı bazıları ıgne ucu kadar bazıları mercımek bezelye nohut... benzetmelere bak yaaa:))ıste bu sekılde canım yanı ıltıhap falan yok tabı helın daha ıyı yardımcı olur sana bu konuda ama genellıkle sıgıller boyle oluyo
cevabın için cok tesekkur edrımm pazartesi dr.dönüsünde sana yazıcamopuyorumnanaktan
zerona bu dediğin fiyatlar muayenehane fiyatlarımı özel bi doktorun?
Slm arkadaşlar bendede siğil vardı yaktırdım ama eşim tedavi olmadı su an bı kaçtane daha var ve ben 3 haftalık hamileyim şimdi neolacak bebğimi etkilermi bana yardım edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?