Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

KIZLARRRRR SEWGILI ARKADASLARIM

MUMKUN oldugunca tuglerınızı alın agda kullanmayın cunku agda sıgıllerı dagıtıyor

jıletle dıkkatlıce alın yada tug dokucu kremle yada amelyat eldıvenıyle

vucuttakı mıkropu en cok bırıktıren yer SACLAR tırnaklar kıllardır mumkun oldunca duzenlı alın temızlenın

genıtal bolgenızı bı tek suyla temızleyın sımır aldırmaya gıdıcenın zamandan 15 gun kala hele sımırde yanlıslık cıkabılıor

merhaba arkadaslar bende 4 gundurr agrı yasıyorumm ilişki sırasında yanmaa akıntı durduk yere bile sızlama... bu ay tup bebek yaptırmıstım.. vajına jelı fılan kullandımm rahım agzı yaram vardı baya buyukmuss kendımm aynanaıınn karsısında baktımm bu sıgıl içi intihap dolu küçücük kesecikler mı yoksa et ben mi anlamadım?pazartesı dr. gıdecem hem smear testı yaptıracamm hem baktıracamm sizden bılgı almak istedımm sikayetlarıniz nelerdir?bilmiyorumkismile

gamzecım cok gecmıs olsun oncelıkle.hıc korkma bısı olcak dıe bende cok ewhamlıyım hayatta bortu bocekle tedawı olmam derdım kesınlıkle hastane we doktor olmalı derdım ama bu kez bu sıte sayesınde wazgectım bu huyumdan.kullanmadan once yakıcakmı cogalıcakmı beyazlıcamı dıe korkularım oldu benımde ama cok sukur beyazlama yok sadece sıgıller beyazlıo sonrada kopuo zaten.dısa dudak kısmında demıssın pamugu ustune koyunca bıraz buyukce al bantlamak ıstemıosan zaten ıc camasırın tutar onu dıger yerlere degıcek bısı olcak dıe korkma.benımkılerden bırısı wajen gırısındeydı bıraz da ıcerde acaba yanarmı yanlıs bısı olurmu dıe cok korktum ama bısı olmadı beyazladı onlarda kopmasını beklıorum.tabı bıraz yanıo ama dayanılmıcak bısı dııl eger tahrıs falan olursa yanı dıger kısımlarda daha cok yanma bepanthene suruyorum ben oncesınde bırazcık ıstersen oyle dene.ama ıcın rahat olsun sırkede bı sıkıntı yok.tekrar cok gecmıs olsun canım

helincımm bı kez daha cok tesekkur ederım reprezant bırını bulmaya calısıcam bılmıodum onların daha ucuza werdıgını ınsallah halledıcem.

narsudecım ıcı ıltıhaplı dııl sııllerın et benı gıbı bazıları ıgne ucu kadar bazıları mercımek bezelye nohut... benzetmelere bak yaaa:))ıste bu sekılde canım yanı ıltıhap falan yok tabı helın daha ıyı yardımcı olur sana bu konuda ama genellıkle sıgıller boyle oluyo

haklısın cnm rabbim inş sizede şifasını veriri benimde aldığım zamanlar sigorta karşılamıyordu 155 ti aldık bir umut diye çok şükür geçtii şifa versin rabbim geçmiş olsun

sıgıl kucuk kucuk bole kurdan gbı ucu kucuk kucuk yapısık et benı seklınde ıcı sankı mınık mınık su dolu kabarrcıkler

wajına jelıyle hpv bulasmaz ole kolay kolay rahım agzı yarası cunku farklı bı olay

smır(kanser taramasını ,) testını zaten butun kadınların yılda bır yaptırması lazım hpv olanlar 6 ayda bır yaptırması lazım o kadar

senın cıkan selerı doktor gormesı

yane hamıleerdede cok gozukuo vucut dırencı dusukse fılan wıtamınsızse cıkaar sen bı doktora gıt en ıyısı daha sonra konusalım

Şeniz

cevabın için cok tesekkur edrımm pazartesi dr.dönüsünde sana yazıcamopuyorumnanaktan

helincımm bı kez daha cok tesekkur ederım reprezant bırını bulmaya calısıcam bılmıodum onların daha ucuza werdıgını ınsallah halledıcem.

ılac reprazantıcı bı arkadsım ılk asımı 170 tl den werdı

sona ona dedım hedef aza depıosunda bı erkadsım bana ılac 93 tl gelıo bak dedım gıttım 2 asımı 93 tl aldım

3 asımda depoda calısan arkadsım 129 tl werdı we bı ezaneye ılacı kestırmıs gbı gosterdı !!!!!!!!

eyer reprezantıc bı arkadsın warsa 95 tl weya 129 tl almıs de arkadsım sende bana bısıler yap de

cokk saol canımmm cevabınn içinnopuyorumnanaktan

cevabın için cok tesekkur edrımm pazartesi dr.dönüsünde sana yazıcamopuyorumnanaktan

yane umarım sıgıl dıldır yada hpv ucuk weya mantar bunlar kadınların basına cok sık gelen seler sonucta

bıraz kendıne dıkkat et ek besın wıtamını cok we boll bol yemen tawsıyem

eyer sıgılsede korkma her seyın wardır bı caresı turkbayragi

bol bol yesıllık

salataaaaaaaaaaaaaaa

pekmez ,kecı boynuzu gunluk bırer kasık

yogun seker we yagdan uzak bır hayat

BU ARADA GÜNLUK PED KULLANMAYINNNNN O BOLGENIN HAWA ALMASI LAZIM bununla ılakalı peçete havlu olan olsun sureklı bırer saat arayla sık kuallanın (ozellıkle koter olanlar )

uzaklardan adlı kullanıcı

Merhaba arkadaslar,

Yazim biraz uzun olacak o nedenle vaktinizi aldigim icin simdiden ozurlerimi iletiyorum.

Ben de kisa zaman once HPV liler klubune dahil oldugumu ogrendim (( yaklasik 2 ay once hayatimda ilk defa jinekologa bir kasik agrisi ile gidip sonucunda HPV positif oldugumu ve rahim agzinda CIN1 seviyesinde hucre bozulmasi oldugumu ogrenmis bulunmaktayim. Malesef yurtdisinda ve ustune birde Arap ulkesinde yasamaktayim. 30 yasinda bekar bir bayan olarak durumum burada cok olumlu karsilanmamakta, dolayisiyla hastalik ve tedavi sureci ile ilgili cok da detayli bilgi alamiyorum.

Test sonuclarini Turkiye'de iki farkli doktora gonderdim ve onlarda rahim agzinin dondurulmasi yontemi ile bu hucre bozulmasi probleminin asilabilecegini soylediler. Yaklasik 2 hafta once haftasonu Istanbul'a gelip bu dondurma islemini yaptirdim. Malesef buradaki doktorlara cok guvenemiyorum.

Istanbul'a gitmeden once buradaki doktora vajina dudaklari icerisinde birtakim puturlukler oldugunu soylemistim. Sanki minicik diller gibi. Bunun bir mantar yada yeni sigil olusumu olabilecegini soyledi.

Iki gun kullanacagim bir antibiyotik ve krem verdi bu puturluler icin. Bu arada Istanbul'a geldigimde de ayni puturlukleri bu doktora da gosterdim. O da tahris de olmus olabilir yada sigil baslangici olabilir simdi hicbirsey soyleyemem dedi. Ilk simir testini alincaya kadar bekliyelim diye bir yorumda bulundu. Buda 3 ay demek ve nasil gecicek bu sure bilemiyorum ((

Ilk doktorun verdigi kremi halen kullaniyorum ama hicbir degisiklik yok gibi. Ne ilerleme ne gerileme var.

Bunlarin ne olabilecegi konusunda herhangi bir fikri olan var mi ?

Diger yandan bundan sonraki cinsel hayatim ile ilgili de her hangi bir cevap alamiyorum

Erkek arkadasim korunmasiz iliski taraftari tum erkeklerin oldugu gibi. Bu arada doktora gitti ve onda birsey cikmadi, varsa da tespit edilemedi. Ikimizde de bendeki puturluklerin disinda gozle gorulur bir sigil olusumu yok.

Doktorun biri ikinizde tek esli iseniz bu sekilde devam edin diyor. Digeri kondom kullanmaniz gerekiyor kesinlikle diyor. Ne yapacagimi sasirdim acikcasi.

Bu arada Gardasil asinin ilk dozunu vuruldum. Diger ikisi icin de zamanini bekliyorum.

Yukaridaki konular hakkinda bana bilgi verebilirseniz cok memnun olurum. Piskolojim altust olmus durumda (( Bu illet virus yuzunden evlenme planlari yaptigim iliskimde ayrilma noktasina geldik.

Uzaklardan

Slm arkadaşlar bendede siğil vardı yaktırdım ama eşim tedavi olmadı su an bı kaçtane daha var ve ben 3 haftalık hamileyim şimdi neolacak bebğimi etkilermi bana yardım edin lutfen

Merhaba arkadaslar,

Yazim biraz uzun olacak o nedenle vaktinizi aldigim icin simdiden ozurlerimi iletiyorum.

Ben de kisa zaman once HPV liler klubune dahil oldugumu ogrendim (( yaklasik 2 ay once hayatimda ilk defa jinekologa bir kasik agrisi ile gidip sonucunda HPV positif oldugumu ve rahim agzinda CIN1 seviyesinde hucre bozulmasi oldugumu ogrenmis bulunmaktayim. Malesef yurtdisinda ve ustune birde Arap ulkesinde yasamaktayim. 30 yasinda bekar bir bayan olarak durumum burada cok olumlu karsilanmamakta, dolayisiyla hastalik ve tedavi sureci ile ilgili cok da detayli bilgi alamiyorum.

Test sonuclarini Turkiye'de iki farkli doktora gonderdim ve onlarda rahim agzinin dondurulmasi yontemi ile bu hucre bozulmasi probleminin asilabilecegini soylediler. Yaklasik 2 hafta once haftasonu Istanbul'a gelip bu dondurma islemini yaptirdim. Malesef buradaki doktorlara cok guvenemiyorum.

Istanbul'a gitmeden once buradaki doktora vajina dudaklari icerisinde birtakim puturlukler oldugunu soylemistim. Sanki minicik diller gibi. Bunun bir mantar yada yeni sigil olusumu olabilecegini soyledi.

Iki gun kullanacagim bir antibiyotik ve krem verdi bu puturluler icin. Bu arada Istanbul'a geldigimde de ayni puturlukleri bu doktora da gosterdim. O da tahris de olmus olabilir yada sigil baslangici olabilir simdi hicbirsey soyleyemem dedi. Ilk simir testini alincaya kadar bekliyelim diye bir yorumda bulundu. Buda 3 ay demek ve nasil gecicek bu sure bilemiyorum ((

Ilk doktorun verdigi kremi halen kullaniyorum ama hicbir degisiklik yok gibi. Ne ilerleme ne gerileme var.

Bunlarin ne olabilecegi konusunda herhangi bir fikri olan var mi ?

Diger yandan bundan sonraki cinsel hayatim ile ilgili de her hangi bir cevap alamiyorum

Erkek arkadasim korunmasiz iliski taraftari tum erkeklerin oldugu gibi. Bu arada doktora gitti ve onda birsey cikmadi, varsa da tespit edilemedi. Ikimizde de bendeki puturluklerin disinda gozle gorulur bir sigil olusumu yok.

Doktorun biri ikinizde tek esli iseniz bu sekilde devam edin diyor. Digeri kondom kullanmaniz gerekiyor kesinlikle diyor. Ne yapacagimi sasirdim acikcasi.

Bu arada Gardasil asinin ilk dozunu vuruldum. Diger ikisi icin de zamanini bekliyorum.

Yukaridaki konular hakkinda bana bilgi verebilirseniz cok memnun olurum. Piskolojim altust olmus durumda (( Bu illet virus yuzunden evlenme planlari yaptigim iliskimde ayrilma noktasina geldik.

Uzaklardan

Slm arkadaşlar bendede siğil vardı yaktırdım ama eşim tedavi olmadı su an bı kaçtane daha var ve ben 3 haftalık hamileyim şimdi neolacak bebğimi etkilermi bana yardım edin lutfen

korkma hamılelerde sıgıl goruluyor nedenını bende bılmıorm

aktardan bı tane macun al

esn de sıgıl warmı yoksa zaten pek bı onemıde yok cunku erkek genelde tasıyıcı oluo

sıgıl cıkması wıtamın eksıklıne baglıdır sana tawsıeym bol bol meywe ye wıtamın al

eyer sıgıl cıkan yere wajına dıs tarafına cıkarsa sırke sur pamukla baska bısı ypamaaaa

senın ıcın sadece onemlı olan wıtamın salata yemendır hıc korkme

dogumunu sezeryan yapsın unutma

dogum sonrası gardesıl yada cervalıx asını mutlaka ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…