Helin merhaba yarıdmların için öncelikle çok teşekkür ederim, üçüncü aşımıda eylül ayında bitirdim yani artık beş yıl içinde bir daha aşı olmayacağım doğru anladıysam, yaklaşık iki buçuk üç aydır hiçbirşeyim yok, tabi ben vajinamın dış kısmını görebildiğim için sadece:) doktorum muayne ettiği zaman içindede birşey görmediğini söyledi, erkek arkadasıma söyliyemedim geçmişte böyle birşey yaşadığımı, ama dediğin üzre tedbiri elden bırakmayarak korunuyoruz özellikle hassas olduğumu belirttim zaten kendide bu konuda hassas, şuan söylersem yanlış anlaşılacağımı düşünüyorum, çünkü geçen gün forumda okurken bir bayan yazmış aaa hpv mi bulaştı gibi toplumda absürdce bir yargılama söz konusu olabiliyor yani bu çok eş değiştiren çok eşli cinsel hayatı olan isnlarda olmuyor ki sadece bir önceki erkek arkadasımın tedbirsizliğinin sonucunu ben çekiyorum, hasta olmamaya gayret ediyorum kesinkile şunu biliyorumki ne zaman rahatsızlansam o zaman çıkmaya başlıyorlar, portakal suyu mandalina gibi c vitamini bazlı ürünler tüketmeye çalışıyorum dışardan vitamin takviyesi yapamam böbreklerim için ilaç kullanmamam gerekeyiro aslında zırt pırt, böylede bir sorunum var...
sanırım kendimi rahatlatmak için gidip bir smear testi yaptırmalıyım tekrar, bu sirke çözümünüde denemeyi düşünüyorum en azından haftada bir forumda okudum bir çok bayan kullanıyormus olmadığı halde bile,
sewgılı raut ;
baaşkasının dedı olumsuzlları kendın ıcın sakın ola dusunme kımı ne dedı olmus bıtmıs artık ah wah demeın mahıyetı yok
bobreklerınle alaklı ılac kullanıyor ıse sen sadece macun al aktardan gunde bı tatlı kası ye her hangı bır zararı yok bundan emın ol
4 5 ay asırı yaglı yogun sekerlı seler tuketme tuketıyorsanda 4/1 tuket ıcınde kalmasın anlıcan
sıgılı tekrar vucutta uyandıran basta şeker yogun seker ona gore
gunluk ada cayı weya cıvan perceçi cayı ıkı bardak tuket ( bu arada ada cayının daha daha hos cıwan percemı ıcıersende lımon sık daha hos oluo)
vucuttan hpv yı meywe atar buda gunluk 1 bardak portakal suyu we dıyer meywelrrde bulunur portakal suyunu cok tuketme yanar mıden bıde onla ugrasma
haftada bır sırke sur pamukla wajınana genıtal bolegene dedım gbı ıcerı her yere elın ulasmaz o yuzden pamuga bol dok agız kısmını ag ıcıne sık pamugu ddamla damla o sekılde ulasıo yane ama haftada bır kes
dedım gbı her hangı bır lokman hekım marka vs.macun alman şart aktardan we sebze salata meywe tuketmen daha cok başlardasın !!!!