- 26 Ocak 2008
- 1.183
- 2
çokk teşekkür ederimm sidocuğum...
yani 4 doktor dermoid kist olduğunu teyit etti, 5. doktor biraz saftirik olduğu için renkli tomografi istedi, anlayamadı normal ultrasonda, yok dedi, bu ilaçla da geçebilir falan...ama yani sonuçta diğer doktorların söz birliği var. neyse çekitrdim renklisini de, dermoid çıktı tabi.
sanki ben çok hevesliyim ameliyat olmaya da, ailem öyle sanıyor. ama sonuçta daha çok beklersek, yumurtalığı kaybetme riski var, ben bunu göze alamam. ve devlet hastanelerine de güvenmiyorum, rahat edemem yani. o kdr buyuk bi ameliyat olsa elbette tıp fakültesini tercih ederim ama gerek yok şuanda. ben aklım rahat olsun, temiz bakımlı, iyi muamele göreceğim bi yerde olmak istiyorum o kadar.
ay, içimi döktüm rahatladım =) bu stresle siğil çıkmaz umarım.......
hepinizi seviyorumm!
Nisancım inşallah ameliyatın başarılı geçer de burdan hayırlı haberlerini alırız
temizlik açısından özel Hastaneler iyi ama özele de insan güvenemio bazen
Aİlen seni düşündüğünden bu kadar üstüne titriyo onları da anlayışla karşılamak gerekiyo
Bende moralimi yüksek tutup vücut direncimi yükseltmeye çalışıyorum önlem açısından ama doktora inanmaya başladım şey diyorum uzman doktor baktığında direk anlardı anlamaması imkansız diyorum moral oluyo bana :dance: