- 10 Temmuz 2008
- 77
- 7
- 98
- 42
bır bardak portakal suyu kac portakala esıtse ona gore mandalına we portakal tuket sıgıle portakal suyu cok ck cok cok ıuyı gelıo
portakal suyunu ılık ıcmeye calıs dısarda satılanlar soguk bogazını usutme oksurukle ugrasma bıde
cok tsk ederim zerona we hel_in.sirkeyi deniycem bu akşam vitaminlerimi de alıcam inş dediğiniz gibi iyileşir.inş hepimiz iyileşiriz bi an önce.hel_in cim bişi daha sorcam yakıomu peki bu sirke sürülünce siğillerimden biri tam vajina girişinde yanlış bişi yapmaktan korkyorum
sagol hel_incim yardımın için. Vallah eskıden dıkkat et hasta olucaksın deseler aldırmazdım sımdı ıse sankı hastalanınca sıgıllerımde cıkıcakmış gıbı hıssedıyorum cok dıkkat edıyorum..
Allah tekrar gostermesın vallah
Gecen hafta şiddetli bir şekilde soğuk algınlığı geçirdim boğazım şiş ateşim çıktı ve öksürük hala var ve dün ağda yaparken 10 ay sonra siğilimin çıktığını farkettim.( çok canım sıkıldı... gerçi çok emin değilim ama siğile benziyor..heralde öyledir.. baticon sürdüm ağda yaptığım için sirke sürmeye cesaret edemedim yanar diye ama bu akşam da sirke sürücem .. Dicem şu ; bir hastalandım 10 ay sonra yine hortladı ..Umarım sirkeyle geriler vitamnde alıyroum ama bakalım...:1no2:
Kızlar merhaba,
Epeyce uzun bir zaman oldu sanırım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Bende bu virüsü taşıyorum, bazılarınız biliyor. Çok şükür uzunnnn zamandır siğilimde yok, smear testlarimde temiz çıkıyor. Moralinizi bozmayın lütfen, emin olun bir gün bitiyor, yeterki kendinize iyi bakın dikkat edin. Sevgiyle sağlıklar kalın...a.s.
KIZLAR AGDA YAPAMAYINNNN DAGITIYORRR SIGIL OLMASAAA BILEEEE BUNA COK DIKKAT EDINNNNNNNNNNNNN ELDIWEN JILET LE ALIN agda CUNKU ORDAN alıo saga sola dagıtıyor
hıc sıgılınız yoksa LAZER EPILASYON YAPTIRIN ............SIGIL YOKKEN
merhaba, burayı okuyarak biraz moral buldum cunku az once cok canım sıkılmıstı
ben bundan yaklasik 2 sene önce (mart, nisan gibi 2 sene olacak) sigilleri farkettim, acayip derecede kasiniyordı, sigilin kasiyinca cok yayildigindan habersizdim...kisa surede ardarda ciktilar...3 kere yakıldı...aradan 2-3 ay gecmisti her yakildiginda tekrar cikmayacagini umit ediyordum ama 3. kez yakildiktan sonra yine cikti hem de birusuru..ben artik doktora gitmek bile istemiyordum cunku bana hicbir cozum sunmuyorlardi, 3 ayri doktora gitmistim, tek dedikleri yakicaz....
cok stres cekmis olmamdan olsa gerek ipin ucunu biraktim ben de artik gidip yaktirmayacagim kendiliginden gecer dyie dusundum cunku artik bikmistim....hergun oramı acip kontrol etmekten de aldara denen o hicbir faydasi olmayan kremi alip surmekten de fenalik gelmisti....martta baslayan bu surecte agustos ayina gelmistim ve sigiller coktu...doktora gitmeyi birakmistim ama vitamin aliyordum surekli....aylarca herallahın gunu bu sigilleri dusunmustum ama haziran ayinda dusunmeyi biraktim, onemsememeye basladim, hayatima devam ettim...sonra sigiller bir hafta icinde yokoldular...hem de hicbir iz birakmadan cok hizli bir sekilde kuculup kayboldular...
o yaz bitti sonra bir yaz daha geldi yani bu yaz ..ben her banyo yaptigimda veya haftada bir de olsa yine kontrol ediyordum bisey var mi diye...bundan 1 ay once kucuk bisey farkettim, sigil mi degil mi bilemedim, sonra kendiliginden gecer dedim. 2 ay boyunca oylece durdu hic ellemedim...hala da duruyor o sekilde...ama kasiniyor da..bugun 1 tane daha farkettim cunku elimi degdirmistim bi ara kesin o yuzden sicradi...2 tane oldu 2 ay icinde...
o yuzden su an canım yine sıkkın...
neyse size sormak istedigim su bilgisi olan varsa lutfen yazsin...bu virus vucudu 1-2 sene icinde terkediyor diye okumustum , benim 2 seneye yaklasiyor demek ki terketmemis, hic terketmeyip her kışa yaklastigimizda , direnc dustugunde boyle canımız mı sıkılacak?
diger sorum da hangi vitamini kullanmak en iyi olur? ben artık doktora gidip yaktirmak istemiyorum, zaten cok kotu oluyorum, korkuyorum, kendim tedavi etmek istiyorum arkadaslar yardim edin...1-2 taneyken bitirmek istiyorum bu sigilleri
sıgıl vucuttan 7 senede atılıyorrr hasta olmazsan eyer
ası olman sart ( cervalıx yada gardesıl)
gunluk balık yag kapsulu ıc
oraya 3 hafta sırkeyle sılllll muhakka once wajına her yere sur baska bı pamukla bolca oraya koy bantla sabah uyandırnda yıka
macuna basla aktardan al
yada apıkobal vıtamın al gnc wıtamın her neyse
sıgıllı durdurabılcek sey A WE C wıtamınıdır
bu demek oluyorkı bol bol bol bool wıtamın helekı ısu donemde portakal suyu
sıgıller senın hasta olmanı bekler o an gucsuzsen cıkar
7 sene olduguna emin misin peki? hasta olmazsan demissin yani 7 sene boyunca hic grip olmazsak mı?
ben asiyi sigiller ciktiginda hemen olmustum, tipleme yaptirdim ve bende olmayan tipleri iceren cervarix asisini oldum...aslinda o asiya cok guveniyordum, 1 sene boyunca tertemizdi hic cikmadi ama yine cikmis, moralim su an sifir ama bozmamam lazım moralimi, bu kahrolasi seyler dusundukce yayiliyor....direnci beyin gucuyle de kuvvetlendirmeliyiz...
verdigin bilgiler icin cok sagol
bu arada ben o ilk sigili 2 ay once gorurgormez imuneks e basladim ,1 kutu bitti ama ne zamana kadar o ilaci kullanabilirim ki, surekli kullanmak ta iyi degildir herhalde, en iyisi dedigin gibi bol c vitamini
bu arada c vitamini kusburnu bitkisinde portakaldan daha fazla bulunuyor, ben hergun kusburnu cayi iciyordum, onun faydasi cok
wıtamını hıc bırakmaman lazım
aayrıcaaa su an agda yaptın yerler kabarık oldu ıcınn etı cekmıs yada agda etı kabartmıs olabılrı sıvılce yada kıl donmesı yapabılır
agda yaptın yere sen kulak copulee deydır cunku gozenekler acık janın cok yanarrrrr sac kurutma makınası eslıgınde surrrr wıtamın al bırakmaaaa
7 sene olduguna emin misin peki? hasta olmazsan demissin yani 7 sene boyunca hic grip olmazsak mı?
ben asiyi sigiller ciktiginda hemen olmustum, tipleme yaptirdim ve bende olmayan tipleri iceren cervarix asisini oldum...aslinda o asiya cok guveniyordum, 1 sene boyunca tertemizdi hic cikmadi ama yine cikmis, moralim su an sifir ama bozmamam lazım moralimi, bu kahrolasi seyler dusundukce yayiliyor....direnci beyin gucuyle de kuvvetlendirmeliyiz...
verdigin bilgiler icin cok sagol
bu arada ben o ilk sigili 2 ay once gorurgormez imuneks e basladim ,1 kutu bitti ama ne zamana kadar o ilaci kullanabilirim ki, surekli kullanmak ta iyi degildir herhalde, en iyisi dedigin gibi bol c vitamini
bu arada c vitamini kusburnu bitkisinde portakaldan daha fazla bulunuyor, ben hergun kusburnu cayi iciyordum, onun faydasi cok
arkadasşar adet oldum ve 2 gun once dış dudaklarda acı vardı bugun bı baktımkı 2 tane sıvılce gibi bişi(acıoda kötü bişey dahamı yaşıcam dıye korkuyorum yaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?